Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδαρα μας. Επειδή είναι 57 σελίδες και είναι πολλές για να μάθω τι έχετε πει ακριβώς. Αν υπάρχει κάποιος που το παρακολουθεί από την αρχή θα ήθελα να μου πει. Με στρεμιο, vpn και real debrid είμαστε οκ; 

• Haha 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, XristosP είπε

Καλησπέρα στην ομάδαρα μας. Επειδή είναι 57 σελίδες και είναι πολλές για να μάθω τι έχετε πει ακριβώς. Αν υπάρχει κάποιος που το παρακολουθεί από την αρχή θα ήθελα να μου πει. Με στρεμιο, vpn και real debrid είμαστε οκ; 

κοιτα τις τελευταιες σελίδες, μην βαριεσαι

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, XristosP είπε

Καλησπέρα διάβασα όλες τις σελίδες.
Δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά αρκετοί λένε πως με το σενάριο που αναφέρεις λογικά θα είσαι οκ.
Αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, γιατί προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν αρχίσει τα πρόστιμα και αν θα αρχίσουν ποτέ. 

Κάποιοι λένε ότι και μόνο η κρυπτογράφηση του real debrid είναι αρκετή, (άρα είσαι ok και χωρίς vpn) αν κάνεις μόνο αυτό.
Ο νόμος γενικότερα "τσουβαλιάζει" τα πάντα. Streaming και torrents αλλά είναι πολύ ασαφές στην πράξη. Υποτίθεται ότι πρόστιμο θα πέσει θα γίνει μέσω IP και ΑΦΜ της σύνδεσης στον πάροχο...

Άρα 100% σιγουρία... VPN! Ελπίζω να σε κάλυψα σε γενικές γραμμές. Καλή συνέχεια! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Ναι οκ, αυτά όμως χωρίς VPN ? Απο free trackers?

ρωτάω εγώ τώρα ,σιγά μην μου απαντησεις φυσικά.πετάμε μια φωτο και μετά σιωπή ,καλα οκ

Φίλε μου, άλλη όρεξη δεν είχα από το να πετάξω μια φωτό η οποία εν γνώση μου είναι φτιαχτή, να σπείρω τον πανικό και μετά να εξαφανιστώ. Σταμάτα να βλέπεις εχθρούς, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Την φωτό την έβαλα γιατί ακριβώς μου έκανε τεράστια εντύπωση, όπως και η διακύμανση των προστίμων.

Λεπτομέρειες από το αν είναι vpn, αν είναι free tracker κλπ, δεν γνωρίζω. Αυτός που μου την έστειλε δεν ήταν δικό του traffic και αυτουνού του την δείξανε και είπε να με ενημερώσει. Μακάρι να είναι μούφα (όπως φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα με τα προηγούμενα posts), πρώτος εγώ θα χαρώ (και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το stremio :D :D )

Όσον αφορά την σιωπή... δουλευα και τώρα γύρισα σπίτι... σόρι, ε;

Επεξ/σία από touristen
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 12:53 ΜΜ, TsironakosMix είπε

Αν ο δικαστας εχει το ιδιο γουστο στις ταινιες προφανως και θα στην χαρισει.

Τωρα αμα μπεις και δεις Emilia Perez και του το πεις, την μαμησες...

Πανε σε Cyberghost.Δινεις μια και καλη 70ε για 2 χρονια και ξεμπερδευεις...Δοκιμασμενα πραγματα.

https://www.cyberghostvpn.com/buy-checkout/cyberghost-vpn-3

'Εμπιστο φαίνεται

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι πάνω στο θέμα.

Εγω δεν ασχολούμαι με στριμιν εφαρμογές /υπηρεσίες είμαι παλιομοδιτης και ότι σειρά η ταινία βλέπω απλώς την κατεβάζω και την  αντιγράφω σε usb. Άρα το μόνο ποu με ενδιαφέρει είναι τορρεντινκ. Παίζει ρόλο αν πάω σε κάποια budget friendly vpn πχ ADguard vpn που έχει 5ετια 35. Η θα χρειαστώ να δώσω το 100ευρω το έτος να πάω στα δημοφιλή nord/Express κτλ. 

Δεύτερη ερώτηση. Στο σπίτια που μένω έχω cosmote σταθερό . Εκεί εννοείται θα περάσω στον πύργο μου vpn.Στο κινητό μου ή σε 4g router που χρησιμοποιώ στο πατρικό χρειάζεται και έκει να βάλουμε vpn? Δηλ και σένα παροχους για κάρτες σιμ? 

Δημοσ.

Νομίζω η photo που μπήκε πριν απο λίγες σελίδες είναι ίσως ότι πιο τρομακτικό έχω αντικρύσει στην ζωή μου.

Πρακτικά και επειδή ξέρω ότι πολλοί θα γελάσουν αλλά αν υποθέσουμε ότι ίσχυε (προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος έκανε manipulation την σελίδα της ΑΑΔΕ και "φύτεξε" td ) μιλάμε ότι σε επίπεδο μέσου πολίτη ισοδυναμεί με απόλυτη οικονομική καταστροφή ,είδες 10 ταινίες ,10 χιλιάρικά πρόστιμα ,χωρίς πολλά πολλά, μπήκε, είσαι χρεωμένος και γεια σας ,τώρα αν θα βάλεις δικηγόρους ,θα ,θα ,θα , εγώ ξέρω ότι οικονομικά  θα είσαι εντελώς κατεστραμμένος αφού ότι εισόδημα έχεις θα στο παρακρατάει η εφορία και άντε γεια που λέμε.
Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να σοβαρευτούμε ,το να γεμίζουμε σελίδες σε thread δεν οφελεί κανένα σε τελική ανάλυση (όχι ότι δεν χρειάζεται) αλλά πρεπει νομίζω να εξεταστεί σοβαρά η πιθανότητα για δημιουργία καινουργιας ενότητας στο Insomnia που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα με Νέα, προσφορές VPN/+ οτιδήποτε σχετικο, Περιστατικά/Νομικα, Τεχνικοί οδηγοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Thresh said:

Το link με το ΦΕΚ είναι στο άρθρο στην πρώτη σελίδα του topic.

Στο οποίο ΦΕΚ (σελ 35) εγώ βλέπω να φωτογραφίζουν τους πελάτες και διανεμητές παράνομων IPTV συνδρομητικών Cosmote-Nova,

παράνομα οπτικοακουστικά έργα ή εκπομπές ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών ή γεγονότα εθνικής ή διεθνούς τηλεθέασης που μεταδίδονται στο διαδίκτυο ταυτόχρονα με τη διενέργειά τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που η δυνατότητα παρακολούθησης παρέχεται μέσω παρόχων υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και παρόχων υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας, όπως ορίζονται

δεν βλέπω πως προέκυψε ότι θα στηθεί ο όλος μηχανισμός προστίμων για torrents όπως στη Γερμανία. Είναι ξεκάθαρο, 750 όποιος έχει box για παράνομο IPTV αθλητικών, 1500 αν το έχει σε μαγαζί ("η προσβολή τελείται με δημόσια παρουσίαση σε κοινό σε χώρους πάσης φύσεως"), 5 χιλιάδες σε αυτόν που τα πουλάει ("Όποιος τελεί τις παραπάνω πράξεις με σκοπό άμεσο ή έμμεσο εμπορικό οικονομικό όφελος")

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, OnePlusLeader είπε

ξέρουμε με stremio αν θα είμαστε οκ;

μην βάλουμε κάνα vpn και σέρνετε 🫠

Αργει περισσοτερο να φορτωσει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Νομίζω η photo που μπήκε πριν απο λίγες σελίδες είναι ίσως ότι πιο τρομακτικό έχω αντικρύσει στην ζωή μου.

Πρακτικά και επειδή ξέρω ότι πολλοί θα γελάσουν αλλά αν υποθέσουμε ότι ίσχυε (προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος έκανε manipulation την σελίδα της ΑΑΔΕ και "φύτεξε" td ) μιλάμε ότι σε επίπεδο μέσου πολίτη ισοδυναμεί με απόλυτη οικονομική καταστροφή ,είδες 10 ταινίες ,10 χιλιάρικά πρόστιμα ,χωρίς πολλά πολλά, μπήκε, είσαι χρεωμένος και γεια σας ,τώρα αν θα βάλεις δικηγόρους ,θα ,θα ,θα , εγώ ξέρω ότι οικονομικά  θα είσαι εντελώς κατεστραμμένος αφού ότι εισόδημα έχεις θα στο παρακρατάει η εφορία και άντε γεια που λέμε.
Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να σοβαρευτούμε ,το να γεμίζουμε σελίδες σε thread δεν οφελεί κανένα σε τελική ανάλυση (όχι ότι δεν χρειάζεται) αλλά πρεπει νομίζω να εξεταστεί σοβαρά η πιθανότητα για δημιουργία καινουργιας ενότητας στο Insomnia που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα με Νέα, προσφορές VPN/+ οτιδήποτε σχετικο, Περιστατικά/Νομικα, Τεχνικοί οδηγοι.

Πολύ εύκολα τρομοκρατείται τελικά ο κοσμάκης, κι αυτό ακριβώς ήθελαν... 

Έχει πετύχει διάνα τελικά ο "νόμος" (που στην ουσία είναι τροποποίηση παλιότερου νόμου για τον οποίον υπήρχε ένας παρόμοιος φόβος τότε και πάει λέγοντας). 

Ηρεμία συνιστώ, προσωπικά. 

Ειδικά, δε, εφόσον εδώ μέσα δεν είμαστε και από τα καλά παιδάκια που ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ σχετικό υλικό online, ας έχουμε μια ηρεμία παραπάνω, ειλικρινά δηλαδή, τόσος τρόμος για το τίποτα, μέχρι και ολοφάνερες φοτοσοπιές να κάνουν ορισμένους να χάνουν τον ύπνο τους. Ήμαρτον. 

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Manolo Sismanidis είπε

Παιδια το vpn το βαζουμε μονο για torrent και livestreaming και θα δουμε κιολας  πως  θα παει, μην το χετε ανοιχτο συνεχεια για ολες τις αλλες δουλειες, απενεργοποιηση και απο το windows start

διβασα ολες τις σελιδες και τις 58.. ρε παιδια ειλικρινά σε μια χωρα που ουτε ενας νομος δεν λειτουργει σωστά, που παμε ολο και πιο πατο , που έχουν ενα καρο θέματα να λυθουν πιστεύετε θα λειτουργήσει ? δεν υπάρχει περιπτωση

το εαν κατεβαζουμε ταινιες hollywood, σειρες απο νετφλιξ, disney κλπ η games και ΧΧΧ κάνεις δν θα γκρινιάξει  στο χολιγκουντ , στην ΕΑ η στην BRAZERS. 

όλο αυτό έγινε για το λόγο το εξής λογο, τοσο καιρο προσπαθουν απλα να μειωσουν τα χαμενα εσοδα απο τα μποξακια για αγωνες γτ οι ντόπιοι αρχισαν να γκρινιαζουν, cosmote, nova κλπ. καθε χρονο ακουμε οτι πιασανε σπείρα με μποξακια μπλα μπλα μπλα.. εγω προσωπικά δεν εχω γιατι δεν βλεπω ματς αλλα εχει φιλος που ειναι φουλ ποδοσφαιρόφιλος ασχετος με την τεχνολογια το εχει καμια 3ετια και καθε φορα σε καθε τέτοια ειδηση που ακουει χεζετε πάνω του , δεν εχει ιδεα απο vpn, απο ip απο φορουμ απο τεχνολογια.. ολος αυτος ο ντορος εγινε για αυτους + καποιες καφετεριες σε επαρχιες και χωριά που παει ο γειτονας, ο ιδιοκτητης απο το σπιτι του το μποξακι στο καφε να δουνε το ντερμπι ομαδα Α με ομαδα Β (πραγματικό γεγονος στην περιοχή μου) το αντιστοιχο μποξακι πριν κανα 7-8-9 χρονια θυμαμε ηταν τα live απο τις στοιχιματικες με hdmi  τηλεόραση στο λαπτοπ άνοιγες λιβε την βετ365 και ολο το καφε έβλεπε barca -real η καποιο αντιστοιχο καλο ματς στην τηλεοραση στα ισπανικα η και χωρις περιγραφη απο το λιβε της βετ365κλπ καλτίλα. 

καποια πραγματα οπως το ιντερνετ η τα κρυπτο κ.α. δν μπορει να τα δαμασει κανενας νομος και κυβερνηση, κόβωντας ενα κεφαλι με εναν νομο βγαινουν αλλα 5 κεφαλια, εναλλακτικες η αλλες λυσεις οποτε ο μονος τροπος ειναι να τους φοβισεις ωστε να πετυχεις την μειωση χρησης.. ναι εγω που δουλευω torrent (σπανια μεν πλεον λογο οτι έχω φθηνες συνδρομες απο αλλες χωρις με vpn τουρκια, ινδια κ.α.) θα ανοιξω το πληρωμένο prenium vpn που εχω με killswitch button ώστε να είμαι ασφαλείς και ολα καλα... ο φιλος μου (εαν και δεν νομιζω να ασχοληθει και καθολου) αλλα ο αντιστοιχος μαγαζάτορας που εφερνε το μποξακι απο το σπιτι του εαν του πεις 5000 προστιμο θα το ξανασκεφτει να το ρισκαρει να το παει στο καφε..

+ πολυ σημαντικο δν νομιζω κανενας παροχος να δωσει τα προσωπικα δεδομενα των πελατων του γτ καλος η κακος θα χασει πολυ κόσμο απο πελατες

εν κατακλείδι δεν νομιζω η κυβέρνηση να κυνηγήσει τον γιαννη , τον κώστα, η την μαρια εαν κατεβάσαν το farcry 5, το πολύ σκληρος για να χωρέσει η τους 2 ξενους αλλα θα ασχοληθεί με τα livestreaming και συγκεκριμένα τα tv box, site με αθλητικα και καναλια ytube που ανοιγουν live και στριμαρουν απο αλλο σαιτ η απο cosmote, νοβα κλπ ματσακια.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα κουτάκια (MAG) τί λέτε να γίνει; Γνωρίζει κάποιος πως ελέγχονται και αν ειναι ασφαλή;

Επεξ/σία από taitogr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τούλαχιστον το 1/3 των τόρεντ ειναι τσ@ντες. Αν τους βάλεις να πληρώσουν αντί να τις κατεβάσουν δωρεάν, θα προκαλέσεις επανάσταση.  Μετά θα ασχολούνται με τραίνα, ακρίβεια στα ράφια κτλ. Πάει το όπιο. Εντωμεταξύ 9/10 wifi σε πολυσύχναστους χώρους είναι ελεύθερα ή δίνουν το password στους πελάτες. Ξέρει ο καθένας να βάζει blocker ; και blocker σε τι; υπάρχει διαβάθμιση; Ποιο site ειναι νομιμο και ποιο δεν ειναι; Πολλά τα κενά.

Επεξ/σία από lampretto
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...