Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Reivengr είπε

Ναι αλλα τι γινεται απο θέμα ταχύτητας ? γιατί καποιοι γραφουν οτι εχουν θέμα με την ταχύτητα.

Nord VPN συνδεδεμένο με P2P Denmark... Μόλις το έκανα. Η γραμμή μου είναι 200άρα.

Screenshot_1.png

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, touristen είπε

Nord VPN συνδεδεμένο με P2P Denmark... Μόλις το έκανα. Η γραμμή μου είναι 200άρα.

Screenshot_1.png

οι πρωτες μετρησεις με το που κανεις καθαρη εγκατασταση παντα ειναι οι ποιο τοπ.Στο κατεβασμα τορεντ και στο ποσο γρηγορα φορτωνει τα adons και τις ταινιες στο στρεμιο θα δεις τι πραγματικά ψάρια ποιάνει.....Δανία μένεις φίλε?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Peace12 είπε

οι πρωτες μετρησεις με το που κανεις καθαρη εγκατασταση παντα ειναι οι ποιο τοπ.Στο κατεβασμα τορεντ και στο ποσο γρηγορα φορτωνει τα adons και τις ταινιες στο στρεμιο θα δεις τι πραγματικά ψάρια ποιάνει.....Δανία μένεις φίλε?

Δανία... Ελβετία... Αργεντινή..... όπου με βγάλει ο δρόμος.... :D :D :D

• Haha 10
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, touristen είπε

Screenshot_1.png

τα πληρωμενα μια χαρα download εχουν κα εμενα απο 550 επιανει 510-520, το latency ειναι το θεμα ,.. θα μου πεις εαν θες να παιξεις παιχνιδια το βγαζεις οκ 

Δημοσ.

Όσοι χρησιμοποιούμε stremio από android tv, πρέπει να τρέξουμε την εφαρμογή του vpn μας από την τηλεόραση παράλληλα με το stremio για να είμαστε καλυμμένοι, σωστά;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που βλέπει / κατεβάζει ακόμα απο stremio όπως πριν, χωρίς vpn κλπ, οι όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει 😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChristosG82 είπε

Υπάρχει κάποιος που βλέπει / κατεβάζει ακόμα απο stremio όπως πριν, χωρίς vpn κλπ, οι όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει 😅

Πολλοί όπως διαβάζω στα σοσιαλ. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνει τίποτα όπως το κόβω. Δεν είμαι ειδικός αλλά βλέπω ότι έχει κάποια κενά και ερωτηματικά η νομοθεσία οπότε θα είναι δύσκολο στη πράξη κατά τη γνώμη μου.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xenos3 είπε

Έχεις ένα firewall που ορίζεις πολιτικές ακριβώς τι θα μπορεί να ανοίξει ο άλλος (πχ social media, streaming, possibly illegal, κλπ)

Με όλο το ρούτερ γκριζαρισμένο από τον πάροχο σε αυτές τις καρτέλες και με υποχρέωση να χρησιμοποιείς μόνο αυτό για να είναι ενεργά τα πακέτα της συμφωνίας, δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να το κάνω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, touristen είπε

Ένας φίλος μου έστειλε αυτό.... Δεν ξέρω αν ισχύει, αν είναι αληθινό και όχι φοτοσοπιά... Αν ισχύει πάντως.....

Untitled.jpg

χαχα φαντάσου...

skipse evlogimeni.mkv

apo mprosta parthena apo piso mpainoun trena.mkv

• Haha 4
Δημοσ.

μου φαίνεται θα τα σκάω κάθε μήνα 70€ για 4-5 συνδρομές ,gaming(ea play pro,κτλ) /movies (amazon prime video,netflix κτλ) για να κοιμάμαι ήσυχος

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, touristen είπε

Screenshot_1.png

Σε αυτό βοηθάει το wireguard πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το nord vpn οταν συνδέεται με το nordlynx επιλεγμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Διάβασα ΠΟΛΛΕΣ σελίδες. Παρότι χρησιμοποιώ stremio με realdebrid κατα βάση, αγόρασα nordvpn, το πέρασα και τέλος.

😉

Πόσο? 

Εγώ προσωπικά αποφάσισα να βάλω ένα φθηνό vpn τύπου ADguard vpn για πέντε έτη 35 ευρώ. Θεωρώ και χωρίς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα σε τορεντακιδες αλλά τεσπα

(((Με ένα καλό VPN χωρίς logs και σωστές ρυθμίσεις, είναι δύσκολο να σε εντοπίσουν και να σου επιβληθεί πρόστιμο. Ωστόσο, κανένα σύστημα δεν είναι 100% ασφαλές. Το VPN μειώνει τον κίνδυνο, αλλά αν οι αρχές επενδύσουν σε πιο προηγμένες μεθόδους παρακολούθησης ή αν κάνεις λάθη (π.χ., ξεχνάς να ενεργοποιήσεις το VPN), μπορεί να υπάρχει διαρροή δεδομένων.))) 

Μετά από πολύωρη συζήτηση με chatgpt καταλήξαμε εδώ 

Επεξ/σία από costacurta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...