icenex Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδια νομιζω το θεμα εχει ξεχειλωσει πιο πολυ και απο το νινι της Μιρελας που κοντευει να παρει συνταξη απο το επαγγελμα της εκδιδωμενης γυναικας. Ειναι πολυ απλο και η καλυτερη συμβουλη για ολους συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου βαλτε ενα ρημαδι vpn με συνδρομη για καλο κ για κακο ειδικα οσοι ειστε ηδη με καφε σωβρακακια μετα απο αυτην την ειδηση , περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες που ολα στο ιντερνετ τα εχεις τσαμπα. Οι επιλογες ειναι: 1. Πληρωστε νομιμα οτι θελετε να δειτε-κατεβασετε 2. Συνεχιστε ανωνυμα οτι κανατε μεσω vpn ή αλλων τροπων ανωνυμιας. 3.Συνεχιστε παντελονατοι χωρις καφε σωβρακακια οτι κανατε και οτι γινει εγινε. 4. Μην βλέπετε τα σκουπίδια που υπάρχουν στο ίντερνετ. @dtk-386 (fixed) Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι κυνηγανε μονο τα μποξακια για την ωρα.Για αυτο ακομη και εγω δεν εχω μπει στην διαδικασια αγορας vpn ασε που παει 1 μηνας απο την τελευταια φορα που κατεβασα κατι απο τορρεντ ισως να το αγοραζω οποτε θελω να το χρησιμοποιησω. Δυστυχως εχει ποτισει ασχημα εμας τους Ελληνες αυτη η βλακεια που εχουμε που τα θελουμε ολα τσαμπα.Εδω κοσμος τσιγκουνευεται ακομη και το εργαλειο(vpn) που θα αποτρεπει κατα 99% το προστιμο.Αλλα η νοοτροπια δεν κοβεται ρε φιλε με τιποτα το βλεπεις παντου πχ στα παρκαρισμενα αυτοκινητα που προτιμουν να παρανομησουν και να φανε κληση 50€ απο το να πληρωσουν 5€ στο παρκιγκ που ειναι παραδιπλα. Τελος να κλεισω λεγοντας οτι αν μετα απο τοσους μεθοδους ανωνυμιας ή ιδιωτικοτικοτητας απο πλευρας χρηστη, καταφερει το ελληνικο δημοσιο να παρει απο παναμα και λοιπα κρατη που εχουν σερβερ οι vpn providers τα logs για να μας ριξει προστιμα επειδη κατεβασαμε την επομενη season the boys ή δεν ξερω εγω τι.Τοτε πραγματικα χαλαλι τους τα λεφτα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από icenex 13
gpgalanis Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στην περίπτωση του stremio που σαν app είναι ελεύθερο και έχει διάφεορα add ons τι προβλέπεται; Μπορεί κανείς να δει με ποια add ons συνδεεσαι; Περισσότερο ρωτάω σχετικά με το απευθείας streaming και οχι για οσους ενδεχομενως κατεβάζουν.
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 λεπτά πριν, icenex είπε .Οι επιλογες ειναι τρεις: 1. Πληρωστε νομιμα οτι θελετε να δειτε-κατεβασετε 2. Συνεχιστε ανωνυμα οτι κανατε μεσω vpn ή αλλων τροπων ανωνυμιας. 3.Συνεχιστε παντελονατοι χωρις καφε σωβρακακια οτι κανατε και οτι γινει εγινε. 4. Μην βλέπετε τα σκουπίδια που υπάρχουν στο ίντερνετ. Period.
lx911 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 λεπτά πριν, icenex είπε Παιδια νομιζω το θεμα εχει ξεχειλωσει πιο πολυ και απο το νινι της Μιρελας που κοντευει να παρει συνταξη απο το επαγγελμα της.............................μπλα μπλα μπλα..............................................καταφερει το ελληνικο δημοσιο να παρει απο παναμα και λοιπα κρατη που εχουν σερβερ οι vpn providers τα logs για να μας ριξει προστιμα επειδη κατεβασαμε την επομενη season the boys ή δεν ξερω εγω τι.Τοτε πραγματικα χαλαλι τους τα λεφτα. Εγω πιστευω οτι μπορουμε να φτασουμε τις 100 σελιδες μεχρι το τελος της μερας... Δεν μπορει να το κανει το ελληνικο δημοσιο... εχουν πολυ δουλεια μεχρι να ξυσουν και της 2 μπαλες τους.... υπαρχει συνεργαζομενη εταιρια για ολες τις ενεργιες.
icenex Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mythodeas είπε Τα προστιμα επεκτεινονται..θα ΠΕΘΑΝΟΥΜΟ΄ΛΛΙΟΙ! Θελει και οπτικοακουστικο υλικο το σχολιο σου... Οπου κοβιντ βαλτε την λεξη πειρατεια.Φιξιντ. Επεξ/σία 2 Απριλίου από icenex
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 12 λεπτά πριν, gpgalanis είπε Στην περίπτωση του stremio που σαν app είναι ελεύθερο και έχει διάφεορα add ons τι προβλέπεται; Μπορεί κανείς να δει με ποια add ons συνδεεσαι; Περισσότερο ρωτάω σχετικά με το απευθείας streaming και οχι για οσους ενδεχομενως κατεβάζουν. Λογικα ειναι παρανομο οτι ειναι απο παρανομο τορεντ ή παρανομες πηγες
V.I.Smirnov Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, icenex είπε ....Τελος να κλεισω λεγοντας οτι αν μετα απο τοσους μεθοδους ανωνυμιας απο πλευρας χρηστη,..... Υπάρχει μια σημαντική διαφορά που μάλλον κανένας εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει: Με τα vpn ΔΕΝ είσαι ανώνυμος. Τα vpn δεν προσφέρουν ανωνυμία αλλά ιδιωτικότητα. Ανωνυμία προσφέρει μόνον ο Tor και τα συναφή εργαλεία του (Whonix, Tails), αλλά δεν κάνει για torrents. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να κατεβάζετε από torrents, κι όχι από filehosters, που είναι πιο ασφαλείς. Δεν πα να κάνει δυο μέρες να κατεβεί η ταινία, τι έγινε δηλαδή; - Επεξ/σία 2 Απριλίου από V.I.Smirnov 2
icenex Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Υπάρχει μια σημαντική διαφορά που μάλλον κανένας εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει: Με τα vpn ΔΕΝ είσαι ανώνυμος. Τα vpn δεν προσφέρουν ανωνυμία αλλά ιδιωτικότητα. Ανωνυμία προσφέρει μόνον ο Tor και τα συναφή εργαλεία του. - Στην συγκεκριμενη προταση μιλουσα για ολους τους τροπους που υπαρχουν εκει εξω, καποιοι προσφερουν ανωνυμια αλλοι ιδιωτικοτητα εγω απλα τους τσουβαλιασα στην λεξη ανωνυμια γιατι ηδη ηταν μεγαλο το ποστ μου.Το διορθωσα συμπεριλαμβανοντας και τα δυο.Απλα σαν παραδειγμα εφερα το vpn που προσφερει ιδιωτικοτητα οπως σωστα με διορθωσες γιατι σε αυτο θα καταληξει πολυς κοσμος. Οπως και να εχει δυσκολα θα γινει κατι με την ιδιωτικοτητα του μεσου χρηστη vpn εκτος αν εχεις κανει κατι πολυ χοντρο ακομη και στη περιπτωση vpn providers που που λενε No logs και τελικα κρατανε Logs.Τι θα σου κανουν επειδη κατεβασες μια ταινια-σειρα? θα φας το προστιμο σου και θα πας παραπερα σιγα τα ωα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από icenex
michael92 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε 4. Μην βλέπετε τα σκουπίδια που υπάρχουν στο ίντερνετ. Period. Μα αυτός είναι ο λόγος που κατεβάζουμε linux isos. Αν τα σκουπίδια του netflix μας κάλυπταν, θα τα δίναμε εκεί. Επίσης όσοι ξέρουμε ξένες γλώσσες πέρα από αγγλικά και θέλουμε να τις εξασκήσουμε, με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έχουμε νόμιμη οδό. Για παράδειγμα, τα περισσότερα παιχνίδια που έχω αγοράσει από το ελληνικό PlayStation Store δεν έχουν γερμανικό dub.
lx911 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Εγω του εχω πει να φτιαξουν και ενα στικερακι με tails ετσι να υπαρχει. Οταν δεν θα μπορειτε να μπειτε να δειτε ουτε youtube οτι γουσταρετε και θα σας επιτρεπουν να βλεπετε μονο skai και Πορτοσάλτε εκει να σας δω. 2
Nexus.gr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ρε παιδιά διαβάζω συνέχεια για αυστηρούς νόμους Γερμανίας αλλά ξέρω 5-6 άτομα στη Γερμανία που έχουν για τουλάχιστον 5 χρόνια τα κλασικά παράνομα συνδρομητικα μποξακια (όλα τα συνδρομητικά καναλαια, Netflix κτλ) χωρίς vpn χωρίς τίποτα και δεν έχει συμβεί κάτι. Γενικά μου λένε ότι όλη η Γερμανία έχουν και γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι για πρόστιμα, πάρχουν περιπτώσεις που όντως έχουν φάει πρόστιμο στη Γερμανία τέτοια άτομα με μποξακια ως χρήστες?
user2163 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 minutes ago, Nexus.gr said: Ρε παιδιά διαβάζω συνέχεια για αυστηρούς νόμους Γερμανίας αλλά ξέρω 5-6 άτομα στη Γερμανία που έχουν για τουλάχιστον 5 χρόνια τα κλασικά παράνομα συνδρομητικα μποξακια (όλα τα συνδρομητικά καναλαια, Netflix κτλ) χωρίς vpn χωρίς τίποτα και δεν έχει συμβεί κάτι. Γενικά μου λένε ότι όλη η Γερμανία έχουν και γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι για πρόστιμα, πάρχουν περιπτώσεις που όντως έχουν φάει πρόστιμο στη Γερμανία τέτοια άτομα με μποξακια ως χρήστες? Δεν ξέρω για boxάκια στην γερμανία με τα torrents κυρίως υπάρχει το θέμα που αναφέρεις
Nexus.gr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Δεν ξέρω για boxάκια στην γερμανία με τα torrents κυρίως υπάρχει το θέμα που αναφέρεις Ναι ισχύει, με torrents μου λέει δεν κατεβάζουν αλλα μποξακια έχουν όλοι για πολλά χρόνια τώρα και δεν έχει γίνει κάτι.
DrFreeman Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 41 minutes ago, V.I.Smirnov said: Υπάρχει μια σημαντική διαφορά που μάλλον κανένας εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει: Με τα vpn ΔΕΝ είσαι ανώνυμος. Τα vpn δεν προσφέρουν ανωνυμία αλλά ιδιωτικότητα. Ανωνυμία προσφέρει μόνον ο Tor και τα συναφή εργαλεία του (Whonix, Tails), αλλά δεν κάνει για torrents. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να κατεβάζετε από torrents, κι όχι από filehosters, που είναι πιο ασφαλείς. Δεν πα να κάνει δυο μέρες να κατεβεί η ταινία, τι έγινε δηλαδή; - Δεν θα κάνει μόνο δύο μέρες - εκτός αν έχεις premium. Kι επιπλέον οι filehosters είναι πολλοί, δεν μπορείς να συντηρείς premium για όλους. Οι διάφορες πηγές έχουν η καθεμία και κάποιον διαφορετικό που χρησιμοποιούν. Τα torrents απλοποιούν κι επιταχύνουν δραματικά τη διαδικασία.
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, 1comment είπε Αλλιώς ο νόμος θα έγραφε ότι απαγορεύεται να επισκέπτεσαι ιστότοπο που έχει παράνομα ανεβασμένο υλικό. Που στην ουσία δεν ξέρεις καν αν είναι παράνομα ανεβασμένο. Η σελίδα είναι ελεύθερη, δεν μπορείς να το υποθέσεις, δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις. Αλλά πέρα από αυτό, ο νόμος διώκει την αναπαραγωγή, όχι την επίσκεψη σε μια σελίδα. Είναι σαφέστατο. Ποιό δικαστήριο θα το παραλείψει αυτό; Στην Πορτογαλία, που ανέφερε ένας φίλος χθες, αν δεν κάνω λάθος, στα περί δικαστών που θα πάνε ενάντια σε Υπουργείο (λες και θα πρόκειται για τους σούπερ-ήρωες αν το κάνουν ήμαρτον δηλαδή δεν ζούμε στην απόλυτη δυστοπία που έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του), νομίζω ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ το πλήθος των συγκεκριμένων σελίδων στην λίστα "μπλοκαρίσματος", και το έχει επικροτήσει αυτό και ο απλός κόσμος. Το ίδιο το κράτος, εν ολίγοις, προσπαθεί να σε "προστατέψει". Δεν είναι "μπαμπούλας", το κράτος, δεν είναι εκεί απλά για να ...τρομο-κρατεί, όπως φαίνεται να συμβαίνει εδώ (με υπαιτιότητα δική μας πρωτίστως που αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια μετά μεγίστου τρόμου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα