Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Τρομάρα μου... 

Κάποια βασική ρύθμιση για ευαισθησία ποντικιού σε πεζούς / οχήματα? 

Έμπιστος φαίνεσαι :P 

7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ήδη κάνουν του κεφαλιού τους και δεν ακούν το community. Οκ, από εμένα από ότι φαίνεται είναι όχι. 

Από ότι φαίνεται ήδη μειώθηκαν? Και επίσημα είναι ένα μικρό COD και αυτό. 

COD ολοταχώς

• Haha 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισή ώρα πρόλαβα να ασχοληθώ χτες, ίσα για τη "μυρωδιά".

Όντως πιο αργό από τη beta και τη labs, και λίγο ακόμα τους παίρνει, μόνο καλό θα κάνει.

Περίεργη συμπεριφορά όπλων όταν είναι γυμνά. Δεν είναι recoil αυτό που έχουν, περισσότερο με drag μοιάζει (ότι πρόλαβα, πάντα).

Η FS μοιάζει να μεγάλωσε λίγο, αλλά παραμένει σαφώς μικρότερη από ότι στο 3. 

Καλύτερο στις βάσεις του από το 2042 (οκ, σιγά το κατόρθωμα), αλλά θέλει μπόλικο γυάλισμα.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ένα θετικό είναι ο ήχος του παιχνιδιού, τα βήματα ακούγονται ξεκάθαρα ακόμα κι αν δεν φοράς ακουστικά.

Με τί presets είσαι?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ετοιμάζουν πίστα με naval warfare λένε. Να δω για πόσο θα συνεχίσουν με το free content και αν κάποια στιγμή θα ζητήσουν έξτρα λεφτά για νέο.

Ένα θετικό είναι ο ήχος του παιχνιδιού, τα βήματα ακούγονται ξεκάθαρα ακόμα κι αν δεν φοράς ακουστικά.

Καλά ... Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, ο ήχος είναι σε άλλα επίπεδα - Εξαιρετική δουλειά 

Επίσης χθες το βράδυ έπαιζα σε επίσημο χάρτη Hardcore Conquest με infinitive lives και χρονικό όριο 1 ώρα ...

Προσκύνησα κυριολεκτικά 

Επαναλαμβάνω μη διστάσετε να παίξετε Hardcore ,ούτε hud, ούτε τίποτα , spawn μόνο στον party leader και σε υποχρεώνει σε tactical

Άλλο παιχνίδι στη κυριολεξία 

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Καλά ... Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, ο ήχος είναι σε άλλα επίπεδα - Εξαιρετική δουλειά 

Επίσης χθες το βράδυ έπαιζα σε επίσημο χάρτη Hardcore Conquest με infinitive lives και χρονικό όριο 1 ώρα ...

Προσκύνησα κυριολεκτικά 

Επαναλαμβάνω μη διστάσετε να παίξετε Hardcore ,ούτε hud, ούτε τίποτα , spawn μόνο στον party leader και σε υποχρεώνει σε tactical

Άλλο παιχνίδι στη κυριολεξία 

Σε όλα τα BF το hardcore Rush ήταν το αγαπημένο μου mode. Αλλάζει εντελώς η προσέγγιση του παιχνιδιού και όποιος είναι run 'n' gun υποφέρει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/10/2025 στις 11:31 ΠΜ, Errik είπε

Εχω να παίξω BF απο εποχές BC2. Για πειτε τι έχω χάσει;! Αξίζει το 6?

Εσυ δεν έχεις χάσει επεισόδια , έχεις χάσει εναν ολόκληρο αιώνα . Αν είχα να παίξω από το BC2 προφανώς το 6 δεν θα μου άρεσε . Απο τότε εχει βγει το αριστούργημα bf1 και η κουράδα 2042  και άλλα πολλά που πρεπει να γραφτει ολόκληρο σεντόνι για να πάρεις μια ιδεα . Είναι λίγο άκυρη η ερωτηση σου αν εχεις να παιξεις τόσο καιρό , φιλικά . Δες βιντεο απο gameplay στο youtube και αν σου αρέσει προχώρα . 

Δημοσ.
3 hours ago, Psycho_Warhead said:

Για τον ήχο ; Default.

Είχε update πριν λίγο.

Χωρίς να το έχω πάρει ακόμα, περισσότεροι γράφουν ότι το War Tapes είναι το πιο πειστικό και immersive audio mix

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έβαλα κι εγώ με pass να το δοκιμάσω. Οκ "είναι" BF αλλά θέλει δουλειά γιατί φέρνει και σε cod. Το θέλω πιο αργό και στρατηγικό.

Σε ήχο προτιμώ το high dynamics, μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό και πιο ισορροπημένο, αλλά απ' όσο γράφει και μέσα στο παιχνίδι θες κατάλληλο εξοπλισμό να το υποστηρίξει σωστά. Γενικά εξαιρετικός ήχος!

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Και ακούγονται και μια χαρά σε War Tapes V.A.L., που απλό War Tapes στο 2042 δεν άκουγες ποτέ τα βήματα.

edit:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ σε ηχεία, μια χαρά ακουγοντουσαν τα βήματα σε bf1/5. Καλά, μην σχολιάσω γενικά τον ήχο αυτών των 2 παιχνιδιών, πόσο μάλλον τον ambient ήχο του 1. 

Σταματήστε να συγκρίνετε με το 2042 και θα δείτε ότι τελικά, έχουν κάνει βήματα πίσω 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω να του δώσω λίγο χρόνο, (για να το κρίνω περαιτέρω) αλλά να πω δυο τρια αρνητικά που πρέπει asap να τα δουν διότι θα φύγει απότομα κόσμος από το game. Οι hardcorάδες ok, είναι άλλη περίπτωση, ότι και να γίνει θα παίζουν.

Αρχικά για μένα maps όπως το Mirak Valley (και όχι μόνο) πρέπει να γίνει ανασχεδιασμός τους, θεωρώ φουλ βαρετή την φάση 32 vs 32 snipers, μόνο Warfare situation δεν το λες αυτό...

ΠΡΕΠΕΙ, και βάζω κεφαλαία, να γίνει κάτι με το Support Clash. 2042 all over again έχουμε, προφανώς και το προτιμά ο παίχτης όταν ο Assault έχει 90 σφαίρες στο AR και 8 στην καραμπίνα του... Ο Support έχει τα καλύτερα gadgets imo, πολύ δυνατό passive, το οποίο δεν κάνει drive τον παίχτη να χρησιμοποιήσει το clash as intended.
Διότι ξαναλέω έχουμε 2042 φαινόμενα με 8/10 να παίζουν healer ο οποίος προφανώς δεν κάνει revive κανέναν ούτε με αίτηση στο ΚΕΠ.

Οπότε θα ήταν καλό ένα revision στα clash, δώσε σφαίρες στον Assault πχ, στον Support δώσε στον παίχτη σοβαρό λόγο να κάνει revive τους άλλους, διότι αυτή την στιγμή δεν αναφέρεται ούτε μετράει ουσιαστικά στο συνολικό σου σκορ. Και αν μετράει να με συγχωρείτε, είναι οριακά ανύπαρκτο το νούμερο στο σκορ. Έχω κάνει πχ σε παιχνίδι γύρω στα 35-40 revives και έχω βγει 25ος. Δηλαδή λες κάπου, και γιατί να κάτσω να το κάνω; Ναι βοηθάς, αλλά δεν φαίνεται πουθενά αυτό.

Σε τέτοια games κάπως πρέπει να κάνεις τον παίχτη να παίξει το game as intended. Δηλαδή, το παράπονο μου γενικώς από εποχές BF3/BF4 είναι ότι κάνει reward μόνο τα kills/captures, (το δεύτερο προφανώς και είναι το πιο σημαντικό/ουσιαστικό), και αρκετοί παίχτες νομίζουν πως παίζουν Free for all στο COD.

Oπότε ''ανάγκασε'' τους να κάνουν revive, και όχι μόνο για να κάνουν assignments/dailies/weeklies. Ανάγκασε τους να μην κάθονται απλώς 40 λεπτά πάνω σε έναν λόφο, για να πάρουν 8 kills με το sniper, βάλε στο κάθε clash υποχρέωση αλλιώς δεν έχει ούτε xp/rank/score points.

Είσαι recon; Ωραία φίλε μου, θα κάνεις capture 1 φορά τουλάχιστον και θα μαρκάρεις αντίπαλους παίχτες. (ένα νορμάλ αριθμό)
Είσαι engineer; Θα κάνεις repair υποχρεωτικά 2 άρματα και υποχρεούσαι να καταστρέψεις άλλα 2 οχήματα, (οτιδήποτε) Θα κάνεις 1 capture τουλάχιστον.
Είσαι Support; Θα κάνεις τουλάχιστον 5 revives (και λίγα λέω) και θα κάνεις επίσης 2 captures.
Eίσαι Assault, Θα κάνεις 3 captures, βρείτε μου εσείς ιδέα για requirement.

Με αυτά τα παραπάνω (μια δική μου προσέγγιση anw) πιστεύω θα ήταν όλη η εμπειρία καλύτερη στα BF.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Είσαι Support; Θα κάνεις τουλάχιστον 5 revives (και λίγα λέω) και θα κάνεις επίσης 2 captures.

δε παιζει να γινει αυτο ποτε, τα παιδια παιζοθν medic για να εχοuν το heal δικο τους. Μονο το KD τους νοιαζει, το ιδιο και τους sniper.

εχω 15 ωρες παιχνιδιου και εχω 729 revives. 

59 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Πάντως συνεχίζει να τρως κατι άκυρα kill ενώ είσαι cover. Δεν ξερω τι update εκανε σήμερα 27mb

τιποτα, μπαρμπουτσαλα

Δημοσ.
1 hour ago, chrisgewrgi said:

Πάντως συνεχίζει να τρως κατι άκυρα kill ενώ είσαι cover. Δεν ξερω τι update εκανε σήμερα 27mb

Desync είναι αυτό. Τώρα φταίμε εμείς λόγω χώρας και οι άλλοι μας τρώνε επειδή έχουν μονοψήφιο ping; Ή μήπως το έχουν όλοι, δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
Μετά το update έχω φάει ένα crash, (ευτυχώς μετά από το ματσάκι), ελπίζω να ήταν τυχαίο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...