Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

γινεται χαμος απο packet loss με nova η μονο εγω εχω πρόβλημα;

Ακόμα και εδώ στο insomnia έχει lag που γράφεις...

• Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

100% CPU πάει γιατί πρέπει να φτιάξεις ένα config αρχείο που δηλώνεις πόσα cores/threads έχεις.

Το βρήκα ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αύριο να δω πως πάει λογικά ( η αν έχουμε καμιά κοκκινη σημαία στην f1 ώστε να το δω)

image.png.9f0a9f02105c85098d02ece2ba6fcb50.png

10 λεπτά πριν, ilos είπε

Ακόμα και εδώ στο insomnia έχει lag που γράφεις...

και αυτό ισχύει επίσης. loading pages ανευ λόγου.

Δημοσ.

Δεν πάνε καλα οι τύποι. μου έριξαν 7 ήμερες ban επειδή έγραψα στο ingame  chat την λέξη G4Y (Good for you)

προσέχετε τι γράφετε μάγκες γιατί δεν αστειεύονται.

• Haha 3
Δημοσ.

Υπερβολικό μου φαίνεται, σίγουρα το εφαγες γι' αυτό ?

Συνοπτικά τα bugs που έχω πετύχει στις 50 ώρες gameplay

1. Το RPG καμία φορά κολλάει και δεν ρίχνει αμέσως αλλά όταν βγεις από zoom

2. Στο revive μπορεί να σου αλλάξει class, όπλα κλπ(σπάνια)

3. Το indicator της grenade δεν φαίνεται πάντα

4. Τα death στην αρχή του match δεν μετράνε ως deaths αλλά ως assists

5. Το assisnt count as kill δεν πιάνει ποτέ ή σχεδόν ποτέ

6. Τα γραφικά κάποιες φορές κάνουν κάτι κουλά σα να εμφανίζονται γραμμές και μόλις αλλάξεις οπτική γωνία επανέρχεται

• Moderators
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2. Στο revive μπορεί να σου αλλάξει class, όπλα κλπ(σπάνια)

Αυτό γίνεται γιατί αυτός που πάει να σε σηκώσει, καταλάθος πατάει Ε στο kit σου και παίρνει το δικό σου.

• Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, FORIS78 said:

Δεν πάνε καλα οι τύποι. μου έριξαν 7 ήμερες ban επειδή έγραψα στο ingame  chat την λέξη G4Y (Good for you)

Από αυτό το έφαγες. Ακόμα και για "περίεργο" username σου ρίχνει μπαν.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Υπερβολικό μου φαίνεται, σίγουρα το εφαγες γι' αυτό ?

Ναι man μου στείλανε στο email τον λόγο που το έφαγα και ακριβώς το μύνημα που έγραψα.

• Haha 2
Δημοσ.
8 hours ago, FORIS78 said:

Πάντως δεν το εκλαμβάνει ως "Good for you" όποιος το διαβάσει το μήνυμα. 😛

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, FORIS78 είπε

• Haha 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ρε παιδιά ,έχει κάποια ρύθμιση που αν είσαι μέσα σε κτήριο στην μεση του δωματίου πχ. Έξω απο τα παράθυρα η τις πόρτες βλεπεις μια ασπριλα,μόλις περάσεις την πορτα δειχνει καθαρά. 

Πρέπει να φτιάξουν και το cover οπως δηποτε. Τα μισά death τα τρώω την ωρα που μπαινω σε cover και μου φενεται αστείο.

Συνήθως με την επιλογή bloom το ρυθμίζεις αυτό. Υπάρχει τέτοιο setting στο παιχνίδι να παίξεις μαζί του? 

Δημοσ.

Ρε παιδιά ,έχει κάποια ρύθμιση που αν είσαι μέσα σε κτήριο στην μεση του δωματίου πχ. Έξω απο τα παράθυρα η τις πόρτες βλεπεις μια ασπριλα,μόλις περάσεις την πορτα δειχνει καθαρά. 

Και εγω ψαχνω για τετοια επιλογη αλλα δεν εχω βρει κατι. 

Πρέπει να φτιάξουν και το cover οπως δηποτε. Τα μισά death τα τρώω την ωρα που μπαινω σε cover και μου φενεται αστείο.

Κακο net code ειναι, πολλες φορες πεθαινω ΑΦΟΥ εχω μπει σε cover ή τρεχω και ειμαι ηδη 5 μετρα μακρυα απο πχ απο το ανοιγμα.

Δημοσ.

Λέω να σταματήσω να ασχολούμαι με revives...το κάθε βλήμα κάθεται και περιμένει με το κουμπί πατημένο, μπροστά σε 3-4 εχθρούς που περιμένουν (μην πω μπροστά στο άρμα στη γωνία), χωρίς καν να σποτάρει.

Τέλος πάντων.

1. Αυξήστε το χρόνο στον απινιδωτή

2. Αυξήστε το χρόνο προειδοποίησης στα "εισερχόμενα" στα οχήματα

3. Μειώστε τις αποστάσεις κλειδώματος και κυρίως το βεληνεκές. Είναι κάπως γελοίο να βγαίνουμε στο διπλανό χάρτη με έναν πύραυλο να κυνηγάει ακόμα

4. Διορθώστε το bug με 1shot-kill στα άρματα από rpg κλπ. Οκ, θέτε να παίζουμε όλοι μηχανικοί, αλλά νισάφι πια.

5. Κόφτε τη γελοιότητα με 5 να επισκευάζουν ταυτόγχρονα...από εποχές BF3 η ίδια μπούρδα

6. Δουλεύτε το netcode, είναι ανέκδοτο. Έρχεται καταπάνω μου, στην ευθεία, οχτρός, τρώει 6-7 (ανάβουν) κατάστηθα, πηδάει από πάνω μου όπως ήμουν γονατιστός και με κατσαβιδιάζει. Δεν είχε χάσει ούτε τα μισά ΗΡ του. Αντίστοιχα, βέβαια, κάποιος με ανεβοκατεβάζει cheater γιατί μου άδειασε γεμιστήρα από τα 5 μέτρα και δεν με ακούμπησε ποτέ.

Πολλά ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Λέω να σταματήσω να ασχολούμαι με revives...το κάθε βλήμα κάθεται και περιμένει με το κουμπί πατημένο, μπροστά σε 3-4 εχθρούς που περιμένουν (μην πω μπροστά στο άρμα στη γωνία), χωρίς καν να σποτάρει.

Yπαρχει θεμα, ΔΕΝ δουλευει το spot στο 90% των περιπτωσεων. Παιζω με premade το περισσοτερο χρονο, ο αλλος κανει ping αλλα δε το βλεπεις εσυ. Αμα το σπαμαρεις 45 φορες ΜΠΟΡΕΙ και να αναψει αλλα και να αναψει βλπεις απλα το πρασινο μαρκ στις ταδες μοιρες και ταδε σημειο και αν πας σε εκεινο το σημειο βλεπεις το πρασινο μαρκ πιο περα παλι στις ιδιες μοιρες. Αμα το σπαμαρεις 45 φορες μπορει να δουλεψει σωστα.

Απο τα χειροτερα εμανα ειναι το spawn position. Επειδη εχω τη ταση να κανω defend οποτε πεθαινω και πανω να βγω σε βαση που θελει defend 1/4 και λιγο λεω κανω spawn διπλα ακριβως σε αντιπαλους.
Χθες παιζαμε 8Χ8  σε private, πεθαινω και συνεννουμε με το συμπαιχτη μου να κανουμε να περιμενω να βγει να βγω πανω του. Καθεται ακινητος κανω spawn και στο ιδιο μικροδευρολεπτο κανουν spawn ακριβως διπλα μας 3 αντιπαλοι που ειχαν την ιδια ιδεα. Καθομασταν και οι 5 και γελαγαμε στο discord. Ειναι τραγικο.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...