Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κάνω χρόνια γυμναστική και θέλω να ξεκινήσω να χτίσω το δικό μου γυμναστήριο στο σπίτι όσοι γνωρίζετε μπορείτε να μου πείτε κύριος για όργανα γυμναστικής σε επαγγελματικό επίπεδο ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Εγω αν εφτιαχνα θα εβαζα ενα rack για squat, bench και pull ups, και θα επαιρνα προφανως barbell, plates, παγκο κλπ

Mε ενα τετοιο συνδιασμο καλυπτεις σχεδον τα παντα σε μικρο χωρο.

Δημοσ.

- Ρακ με τροχαλία. 

- Επικλινή πάγκο. 

- Μονόζυγο.

- Ολυμπιακή μπάρα.

- Αλτήρες. 

- Πλάκες που θα κάνουν και για τη μπάρα, και για τους αλτήρες. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Power Cage /Rack με μονόζυγο. Εναλλακτικά 2 ορθοστάτες, αν υπάρχει έλλειψη χώρου (προσοχή όμως στα μεγάλα βάρη, αν δεν υπάρχει άλλος σπίτι και κολλήσεις, τότε μην βάζεις στοπ στις πλάκες της μπάρας). Ξεχωριστό μονόζυγο. 

- Πάγκος. 

Μπάρα και λαβές αλτηρων (ανάλογα τα χρήματα, βιδωτές ή ολυμπιακού τύπου).

- Πλάκες (σιδερένιες φθηνότερες ή με πλαστικό κάλυμμα).

- Προστατευτικα δαπέδου (απλά ή βαρέως τύπου).

- 1 - 2 σετ λαστιχένιους Ιμάντες για ποικιλία ασκήσεων. 

Επεξ/σία από kogba
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αντι για διαδρομο προτεινω ελλειπτικο, χωρις κραδασμους.γυμναζει φοβερα ολους τους μυς .

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα λέτε, αλλά η τελευταία επίσκεψη του ts ήταν πριν την 1η απάντηση και από εκεί και πέρα τίποτα.

Δημοσ.

ε ενταξει,τα θεματα μενουν και για αλλους που μπορει να ενδιοφερονται στο παρων η΄μελλον.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Rack-μπάρα(ολυμπιακή καλής ποιότητας)  δίσκοι, δάπεδο , πάγκος επικλινής, μεταβλητοί αλτήρες.
  • Διάδρομος καθώς η αλλαγή κλίσης είναι ο πλέον αποδοτικότερος τρόπος για χάσιμο θερμιδών και μπορούν να τον χρησιμοποιούν όλοι.
  • Καλής ποιότητας λάστιχα

Στόχος η ευελιξία , η όσο πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση γίνεται στην εκγύμναση. Προφανώς για τον καθένα διαφέρει, αλλά αν μιλάμε για ολοκληρωμένο γυμναστήριο στο σπίτι, εκεί πας.

Και με Pushups, κωπηλατική με λάστιχα και μονόζυγο. προβολές και σχοινάκι/τρέξιμο/περπάτημα/burpees γίνονται θαύματα αν μιλάμε για μηδενικό budget

Επεξ/σία από Dakonblackblade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...