Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft Copilot διαθέτει πλέον δωρεάν τις λειτουργίες Voice και Think Deeper σε όλους τους χρήστες, ακολουθώντας παρόμοια στρατηγική με την OpenAI για το ChatGPT.

Η Microsoft Copilot διαθέτει πλέον δωρεάν τις λειτουργίες Voice και Think Deeper σε όλους τους χρήστες, ακολουθώντας παρόμοια στρατηγική με την OpenAI για το ChatGPT η οποία ανακοινώθηκε με λίγες ώρες διαφορά. Η εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα μοντέλα της OpenAI τροφοδοτούν τις λειτουργίες του Copilot. Ωστόσο, καθιστώντας αυτές τις λειτουργίες προσβάσιμες σε χρήστες που δεν πληρώνουν συνδρομή για την premium υπηρεσία, θα μπορούσε να τις κάνει ευρύτερα διαδεδομένες.

Η λειτουργία Voice είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά της: αντί να πληκτρολογείτε τα ερωτήματά σας, μπορείτε πλέον να έχετε μια πραγματική συνομιλία με το Copilot. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να σας βοηθήσει να εξασκήσετε φράσεις σε διάφορες γλώσσες, να μαγειρέψετε κάτι περίπλοκο χωρίς να λερώσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας με ελαιόλαδο, ή να ανταποκριθεί με συμπάθεια σε ένα παράπονο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Το Think Deeper είναι σχεδιασμένο για να χειρίζεται πιο περίπλοκες ερωτήσεις από τον καιρό ή τα κουίζ γνώσεων. Ας υποθέσουμε ότι συζητάτε αν θα ξοδέψετε ένα πρόσφατο απρόσμενο κέρδος σε ανακαίνιση μπάνιου ή σε μια γεννήτρια για βοήθεια στην επόμενη καταιγίδα. Ζητήστε από το Copilot να χρησιμοποιήσει το Think Deeper και μπορεί να αναλύσει το κόστος, τη μακροπρόθεσμη αξία και τους συμβιβασμούς. Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ένα σύστημα βαθμολόγησης για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είδους αυτοκίνητο να αποκτήσετε βάσει των προτιμήσεών σας στο σχεδιασμό, την άνεση, τη μελλοντική αξία και άλλους παράγοντες.

Αυτή η ενημέρωση είναι ο τρόπος της Microsoft να κάνει την τεχνητή νοημοσύνη πιο προσιτή και, ειλικρινά, πιο χρήσιμη. Μέχρι τώρα, πολλοί χρήστες μπορεί να είχαν απογοητευτεί από τους περιορισμούς σε αυτές τις λειτουργίες, αλλά εξακολουθούσαν να διστάζουν να πληρώσουν για το Copilot Pro. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η μετάβασή τους σε ένα άλλο chatbot τεχνητής νοημοσύνης. Η Microsoft προειδοποιεί, ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής ζήτησης, τα πράγματα μπορεί να επιβραδυνθούν λίγο.

Για όσους πληρώνουν ήδη συνδρομή στο Copilot Pro, δεν αφαιρείται καμία λειτουργία. Οι χρήστες Pro εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα στις νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και προνομιακή πρόσβαση κατά τις ώρες αιχμής, κάτι χρήσιμο αν χρειάζεστε την υπολογιστική ισχύ του Copilot στη μέση μιας πολυάσχολης ημέρας. Εξακολουθούν επίσης να έχουν αποκλειστικές πρόσθετες ενσωματώσεις τεχνητής νοημοσύνης στις εφαρμογές του Microsoft 365. Έτσι, αν η ιδέα είναι να σας βοηθήσει το Copilot να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό υπολογιστικό φύλλο Excel όλων των εποχών, το Pro εξακολουθεί να είναι ο τρόπος για να το πετύχετε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να σας βοηθήσει να εξασκήσετε φράσεις σε διάφορες γλώσσες, να μαγειρέψετε κάτι περίπλοκο χωρίς να λερώσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας με ελαιόλαδο, ή να ανταποκριθεί με συμπάθεια σε ένα παράπονο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.¨"

Το ελαιόλαδο δεν λερώνει την οθόνη του τηλέφωνού μου,τι με περάσατε πολυεκατομμυριούχο; , τώρα αν κλάψει το τηλέφωνο γιατί έχω κολλήσει στην κίνηση πάλι αδιάφορο μου είναι.

Επεξ/σία από cpc464
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιος που γνωρίζει να μας πει πόσο καλύτερο η διαφορετικό είναι από το Gemini 2.0 της google που εδω και πολύ καιρό το χρησιμοποιώ και με απευθείας συζήτηση και στα ελληνικά η αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ μας χρέωσε υποχρεωτικά όσους έχουμε office365. Δίνει 60 μονάδες δωρεάν τον μήνα. Δηλαδή 60 ερωτήσεις.  Έκανα μια ερώτηση απλή στο word για μια παράγραφο κειμένου και μου απάντησε να συμβουλευτώ τις οδηγίες χρήσης και με χρέωσε μια μονάδα για την απάντηση! Μετά με ρώτησ. Αν θέλω να κάνω άλλη ερώτηση για να συνεχίσει να καταπίνει μονάδες. Σε λίγο θα γίνει σαν τα τηλέφωνα 090 😀

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
27 minutes ago, cpc464 said:

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να σας βοηθήσει να εξασκήσετε φράσεις σε διάφορες γλώσσες, να μαγειρέψετε κάτι περίπλοκο χωρίς να λερώσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας με ελαιόλαδο, ή να ανταποκριθεί με συμπάθεια σε ένα παράπονο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.¨"

Το ελαιόλαδο δεν λερώνει την οθόνη του τηλέφωνού μου,τι με περάσατε πολυεκατομμυριούχο; , τώρα αν κλάψει το τηλέφωνο γιατί έχω κολλήσει στην κίνηση πάλι αδιάφορο μου είναι.

εκεί στην microsoft νομίζουν πως όλος ο πλανήτης είναι γεμάτος με ζωντόβολα αμερικανάκια ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολικά πρόσφατα ήταν επί πληρωμή σχεδόν όλα αυτά, τώρα δωρεάν (και καλά), και σε λίγο καιρό θα είναι ένθετο δωρεάν μέσα στις κυριακάτικες εφημερίδες.. 😛

Επεξ/σία από mants118
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Κάποιος που γνωρίζει να μας πει πόσο καλύτερο η διαφορετικό είναι από το Gemini 2.0 της google που εδω και πολύ καιρό το χρησιμοποιώ και με απευθείας συζήτηση και στα ελληνικά η αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό 

Σε πληροφορώ πως το copilot είναι εντυπωσιακά καλύτερο στη «φυσική συζήτηση». 

Δημοσ.

"να σας βοηθήσει το Copilot να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό υπολογιστικό φύλλο Excel όλων των εποχών"

Μουσκεψαμε...🤣🤣👎

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cr77 είπε

"να σας βοηθήσει το Copilot να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό υπολογιστικό φύλλο Excel όλων των εποχών"

Μουσκεψαμε...🤣🤣👎

Κι όμως με τη σωστή προπόνηση από το ΑΙ, ίσως γίνεις και πρωταθλητής στο Excel. Εντάξει μετά τα γκομενάκια θα κάνουν ουρά για να σε γνωρίσουν 😛😂

• Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gbras είπε

Με ποια σειρα θα βαζατε τα ΑΙ σαν γενικη προτιμηση?

Αν αλληλεπιδράς μαζί του καθημερινά, και σε μάθει, δει τι και πως το θες, οι επόμενες συζητήσεις είναι τόσο στοχευμένες πάνω στα θέλω και τις ανάγκες σου που οι διαφορές είναι απειροελάχιστες στο 90% των περιπτώσεων.

Τώρα σίγουρα υπάρχουν πιο ειδικές περιπτώσεις AI ανα περίπτωση. 

Για παράδειγμα, το Github Copilot το οποίο είναι και αστεία φθηνό, είναι εκπληκτικά καλύτερο στο να γράψει κώδικα από οτιδήποτε εκει έξω. Αλλά είναι και λογικό εφόσον έχει μια τεράστια αποθήκη λειτουργικού κώδικα για αναφορά.

Θεωρώ οτι το Grok και οποιαδήποτε μηχανή δείξει στο κοινό η ΜΕΤΑ θα είναι σε λίγο καιρό έτη φωτός μπροστά σε επίπεδο συζητήσεων από οτιδήποτε άλλο εκει έξω, λόγω πηγής δεδομένων από Twitter και Facebook.

H Microsoft Με το Copilot ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση και πάει για έναν αυτοματοποιημένο βοηθό καθημερινών λειτουργιών. Δείχνει να στοχεύει στην υπεραπλούστευση εργασιών για τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους γραφείου.

Το καλό είναι οτι υπάρχουν τόσες προτάσεις και τόσος ανταγωνισμός εκεί έξω που ξέφυγε από το "λουρί" της αναγκαστικής συνδρομής που Open Ai, Microsoft Κλπ θέλαν να χτίσουν.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, billdanos said:

Σε πληροφορώ πως το copilot είναι εντυπωσιακά καλύτερο στη «φυσική συζήτηση». 

Eχεις συγκρίνει με ChatGPT Advanced Voice Mode; Δεν έχω τεστάρει το CoPilot.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Eχεις συγκρίνει με ChatGPT Advanced Voice Mode; Δεν έχω τεστάρει το CoPilot.

Ναι, η διαφορά τους είναι πως κατάφεραν να κάνουν λίγο πιο "ανθρώπινο" το CoPilot σε σχέση με τις αλλαγές στον τόνο της φωνής ανάλογα με το τι σου λέει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...