MINDER Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Ενημέρωση όσον αφορά το κουμπί εκκίνησης του mini pc. Όντως είναι αθλία ποιότητας κόλλησε και σε εμένα και δεν ξεκολούσε με τίποτα. Στο τέλος για να συνεχίσω σε εγκαταστάσεις αναγκάστικα να το τσιμπήσω και να το τραβήξω προς τα έξω με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Τώρα πρέπει να το πιάνω με το τσιμπιδάκι να το σπρώχνω μέσα να ακουμπήσει την επαφή να πάρει ο υπολογιστής μπροστά και μετά να το τραβάω προς τα έξω να μην μείνει κολλημένο και κλείσει ο υπολογιστής.
Doubt Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Επιστροφή από εκεί που ήρθε, τι περιμένετε; Προς αποφυγή λοιπόν το συγκεκριμένο.
dimoskoutr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στην μητρική με τον n100 της asrock έχει στο bios μια επιλογή να ανοίγει ο υπολογιστής όταν πατάς κουμπί από το πληκτρολόγιο. Δεν έχει κάτι παρόμοιο σαν επιλογή αυτό; Σε σώζει από το άνοιξε υπολογιστή με το on/off.
thanostek Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Το έχω παραλάβει και εγώ πριν λίγες μέρες. ποιότητα κατασκευής όχι κάτι ιδιαίτερο αλλα κατα την εγκατάσταση των windows και λίγο σκάλισμα δεν φάνηκε να ζορίζεται. έχω περάσει home assistant και τρέχει τις τελευταίες 90 ώρες χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. χωρίς κάποια αλλαγή στο bios (το οποίο όντως είναι ένα basic bios) μέση κατανάλωση βλέπω 7w. 1
MINDER Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Σχετικά με το πρόβλημα του button εκκίνησης. Το άνοιξα το mini pc έσπρωξα από μέσα προς τα έξω να βγει το σιλικονάτο πλήκτρο και από το έξωτερικό του κουτιού το κούμπωσα πάνω πάλι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι από σιλικόνη και κάποια φορά μπορεί να μπει προς τα μέσα και πρέπει σε αυτή την περίπτωση να κάνει κάποιος αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Τώρα λειτουργεί κανονικά. 1
MINDER Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 18 ώρες πριν, safridia είπε Σε hardware προβλημα που το κουμπι on/off δεν κανει κλικ πλεον να κανω reset; Στα δικα σας δεν ακουτε ενα ξεκαθαρο κλικ στο πατημα; Σε εμενα οχι πλεον, καποιες φορες κανει σαν να αναβει αλλα μετα απο λιγο σβηνει παλι Κανένα reset δεν διορθώνει το πρόβλημα. Έχει κολλήσει το κουμπί και ακολουθείς την λύση που έδωσα. Όταν για κάποιο λόγο θέλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή πχ γιατί έχει κολλήσει τότε πατάμε παρατεταμένα το πλήκτρο εκκίνησης του υπολογιστή και είναι προγραμματισμένο να τον κλείσει. Αν τώρα το κουμπί το πατήσεις για να ανοίξει ο υπολογιστής και μείνει πατημένο λειτουργεί όπως περιέγραψα παραπάνω. Το σύστημα θεωρεί ότι εσύ το πατάς παρατεταμένα για να κλείσει ο υπολογιστής και αυτό κάνει. 1
safridia Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Λοιπον βρηκα το προβλημα (και εχει δικιο ο @minder), για την ωρα κανω αυτο στο βιντεο Κολλαει συνεχεια οταν το παταω με το δαχτυλο 4
MINDER Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Να πω ότι πέραν του θέματος με το κουμπί τώρα και αυτό λειτουργεί κανονικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το mini pc. Σκεφτόμουν πως θα το βάλω πίσω από το μόνιτορ και θυμήθηκα ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που είχα πάρει από το temu. Δεν το λέω για διαφήμιση αλλά είναι το τέλειο για αυτή την περίπτωση και θα το δείτε και οι ίδιοι στο βίντεο του προιόντος ... https://www.temu.com/gr/σετ-10-κρεμάστρες-τοίχου-αυτοκόλλητες-πλαστικές-κρεμάστρες-αποθήκευσης-σύγχρονο-στυλ-εύκολη-εγκατάσταση-για-οργάνωση-σπιτιού-g-601099574795190.html?_oak_mp_inf=ELa3hbWm1ogBGh1nb29kc19uMTAxM21fc29sZF9vdXRfc2ltaWxhciCB0ois2TI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F2024-05-07%2F1715064585855-6b3803cb3392464896584203a2f20090-goods.jpeg&spec_gallery_id=4166068542&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=25&_oak_freesia_scene=25&_oak_rec_ext_1=MTAy&refer_page_el_sn=200970&_x_sessn_id=fycnjcfdo0&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1741970088793_zp3wujfil1 Το εφάρμοσα και στο δικό μου mini pc και όταν το είδε ο πατέρας μου ζήλεψε και του το εφάρμοσα και στο δικό του mini pc και το έβαλα στην πίσω μεριά του μόνιτορ του. Επίσης να πω στον Ζαχάρη ότι το bluetooth ηχείο που μου πρότεινε είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Εβγαλα τα logitech z5500 που έπιαναν χώρο και μου είναι αχρείαστα πλέον. Παράγγειλα άλλο ένα για τον πατέρα μου και παρότι είχε αυξηθεί η τιμή του, με το κουπόνι έκανε μεγαλύτερη έκπτωση και το δεύτερο το παράγγειλα αντί 24€ με 21€. Οπότε να το έχει υπόψιν γιατί Ελλάδα κάνει 48€. 1
MINDER Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Μήπως έχει ανακαλύψει κάποιος ποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση βγάζει το boot menu στο συγκεκριμένο mini pc ;
poulaki1976 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, MINDER είπε Μήπως έχει ανακαλύψει κάποιος ποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση βγάζει το boot menu στο συγκεκριμένο mini pc ; Del Οταν παταω ενεργοποιηση κολαει ενα ενοχλητικο πλαισιο με την μπαρα της εντασης του ηχου ακριβως πανω απο το start button το οποιο δεν φευγει και ειναι παντα always on top και δεν μπορω να ανεβοκατεβασω την ενταση του ηχου απο πουθενα οταν κανω επανεκινηση δεν εμφανιζεται και δουλευουν ολα κανονικα εχει καποιος αποψη ? bug ? παω για clean install winn 11 ?
MINDER Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε Del Οταν παταω ενεργοποιηση κολαει ενα ενοχλητικο πλαισιο με την μπαρα της εντασης του ηχου ακριβως πανω απο το start button το οποιο δεν φευγει και ειναι παντα always on top και δεν μπορω να ανεβοκατεβασω την ενταση του ηχου απο πουθενα οταν κανω επανεκινηση δεν εμφανιζεται και δουλευουν ολα κανονικα εχει καποιος αποψη ? bug ? παω για clean install winn 11 ? Δεν κατάλαβα τι εννοείς πατάς ενεργοποίηση. Εννοείς όταν είναι ο υπολογιστής σε κατάσταση που κοιμάται για εξοικονόμηση ενέργειας και πατάς ένα πλήκτρο και ενεργοποιείτε πάλι; Σε καθαρή εγκατάσταση που έχω κάνει δεν έχω τέτοιο θέμα.
poulaki1976 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, MINDER είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς πατάς ενεργοποίηση. Εννοείς όταν είναι ο υπολογιστής σε κατάσταση που κοιμάται για εξοικονόμηση ενέργειας και πατάς ένα πλήκτρο και ενεργοποιείτε πάλι; Σε καθαρή εγκατάσταση που έχω κάνει δεν έχω τέτοιο θέμα. Απο σβηστο εκινηση-power turn on προβλημα shut down - σβηνει - ξανα turn on προβλημα αν δεν το σβησω αλλα πατησω restart ανοιγουν τα windows χωρις προβλημα συμβαινει και σε αλλον ?
MINDER Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulaki1976 είπε Απο σβηστο εκινηση-power turn on προβλημα shut down - σβηνει - ξανα turn on προβλημα αν δεν το σβησω αλλα πατησω restart ανοιγουν τα windows χωρις προβλημα συμβαινει και σε αλλον ? Μπα δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση να δεις. Τους οδηγούς που δεν υπάρχουν στα windows μπορείς να τους κατεβάσεις από το σάιτ της εταιρίας και να τους εγκαταστήσεις από την διαχείρηση συσκευών. Αν δεις και έχεις θέμα μετά και από αυτό ίσως υπάρχει θέμα hardware. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από MINDER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα