zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Το εντυπωσιακό για τον περισσότερο κόσμο πιστεύω είναι το ότι μπορείς να του μιλήσεις, να το ρωτήσεις όπως θα ρωτούσε άνθρωπο και όχι μηχανή και να πάρεις για απάντηση ένα πρωτότυπο κείμενο με σωστή δομή και σύνταξη. Αυτό από μόνο του κάνει την κλασσική αναζήτηση να μοιάζει κάπως απαρχαιωμένη. 2
gadgetseek Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Παρότι δεν πολυ-εμπιστεύομαι το ChatGPT, σίγουρα εκτιμώ το χρόνο που κερδίζω και την πολύ μεγαλύτερη σχετικότητα των απαντήσεων σε σχέση με το "πατροπαράδοτο" Google search. Κάποια στιγμή βέβαια και αυτό θα μπει στη διαδικασία των διαφημίσεων και θα χαθούν κάποια από τα πλεονεκτήματά του. Έως τότε όμως μπορεί και να έχει γίνει η νο1 search ergine..
whoever81 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου "γενετικής τεχνητής νοημοσύνης" Νομίζω λαθάκι εδώ. Υπάρχει γενική και generative(παραγωγική) και καμμία δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο context.
Conan2046 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 18 ώρες πριν, gadgetseek είπε Παρότι δεν πολυ-εμπιστεύομαι το ChatGPT, σίγουρα εκτιμώ το χρόνο που κερδίζω και την πολύ μεγαλύτερη σχετικότητα των απαντήσεων σε σχέση με το "πατροπαράδοτο" Google search. Κάποια στιγμή βέβαια και αυτό θα μπει στη διαδικασία των διαφημίσεων και θα χαθούν κάποια από τα πλεονεκτήματά του. Έως τότε όμως μπορεί και να έχει γίνει η νο1 search ergine.. και υπήρχε μια εποχή που μας ενοχλούσαν οι διαφημίσεις που έβαζε στο πλάι δίπλα στα αποτελέσματα της αναζήτησης (που ήταν αποτελέσματα). Το ζήτημα που βλέπω είναι ότι αν όλοι καταφεύγουμε στο chatGPT ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μήπως τελικά θα πάψει να έχει και νόημα να έχει κάποιος περιεχόμενο στο ίντερνετ; Θα μείνουν μόνο όσοι πουλούν κάτι και όσοι κάνουν βιντεάκια
Loup-Garou Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τωρα τελευταια το ChatGPT ειναι σαν να εχει παθει άνοια Το ρωταω κατι για το Black Myth Wukong και μου λεει οτι δεν εχει βγει ακομα Και μου το εχει κανει και σε αλλες ερωτησεις Τι φαση; Eκτος αυτου δεν με αφηνει να γραψω και μου λεει να αγορασω το Plus Επεξ/σία 15 Απριλίου από Loup-Garou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα