cpc464 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Δεν είναι κάτι καινούργιο η συγκεκριμένες μητρικές αλλά έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος, έβλεπα αυτή και σε διάφορα review έβγαινε τούμπανο σε αυτή την τιμή αξίζει?, έχει κανείς κάτι παρόμοιο;.
sakis han Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Αλλο ενα καταναλωτικο σκουπιδι. Εφοσον ο επεξεργαστης ειναι SOLDERED ποιος ειναι ο λογος υπαρξης αυτης της μητρικης?...για να μην πω για το απαραδεκτο Ι/Ο και τοσα αλλα μειονεκτηματα.
Λύση cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Λύση Δημοσ. 4 Μαρτίου Άκυρο, βρήκα αναφορά στο level 1 tech's, και ναι δεν έχει τα features κλασσικής μητρικής η αναβαθμισημότητα αλλά η τιμη για 16 core cpu είναι πολή καλή, άσε που σε sff build θα ρουφάει μόνο 100w σε full load. 1
sakis han Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 58 λεπτά πριν, cpc464 είπε άσε που σε sff build θα ρουφάει μόνο 100w σε full load. Γιατι, σε εμποδιζει κανενας να βαλεις power limit σε οποιοδηποτε desktop cpu?
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sakis han said: Γιατι, σε εμποδιζει κανενας να βαλεις power limit σε οποιοδηποτε desktop cpu? To desktop αδερφάκι του για να καταλάβεις σε idle load 100w. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από cpc464
sakis han Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, cpc464 είπε To desktop αδερφάκι του για να καταλάβεις σε idle load 100w. Εγω να καταλαβω?
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, sakis han said: Εγω να καταλαβω? Η ερώτηση ήταν αν έχει δουλέψει κανείς τέτοια μητρική, μου λές για καταναλωτικά σκουπίδια, το "σκουπίδι" είναι απο μόνο του φθηνότερο απο την desktop cpu χωρίς να υπολογίσουμε τα 200 € για μία μητρική, για την εφαρμογή που το θέλω είναι ότι πρέπει, άσε που δεν χρειάζομαι ψυκτράρα τύπoυ assassin που δeν μπαίνει σε sff, ούτε να κάνω power limit ζήτησα, to chip που με ενδιαφέρει έχει default TDP 55 w και όλο το συνολο καίει 100w. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από cpc464 1
NT1G Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Θες τόσο πολύ τις μειωμένες δυνατότητες αυτής της μητρικής για τους 16 πυρήνες; Πάρε έναν 8700G με μια itx. Ναι δεν θα είναι τόσο φτηνό.
sakis han Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, cpc464 είπε Η ερώτηση ήταν αν έχει δουλέψει κανείς τέτοια μητρική, μου λές για καταναλωτικά σκουπίδια, το "σκουπίδι" είναι απο μόνο του φθηνότερο απο την desktop cpu χωρίς να υπολογίσουμε τα 200 € για μία μητρική, για την εφαρμογή που το θέλω είναι ότι πρέπει, άσε που δεν χρειάζομαι ψυκτράρα τύπoυ assassin που δeν μπαίνει σε sff, ούτε να κάνω power limit ζήτησα, to chip που με ενδιαφέρει έχει default TDP 55 w και όλο το συνολο καίει 100w. Αν το χρειαζεσαι τοσο πολυ παρτο...αλλα αν σκεφτεσαι να το δουλευεις με 100w καλα ειναι να αγορασεις την assassin απο τωρα, γιατι αλλιως θα χτυπας 90αρια για πλακα.
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, NT1G said: Θες τόσο πολύ τις μειωμένες δυνατότητες αυτής της μητρικής για τους 16 πυρήνες; Πάρε έναν 8700G με μια itx. Ναι δεν θα είναι τόσο φτηνό. o 8700g είνα 8 πύρηνος. 9 minutes ago, sakis han said: Αν το χρειαζεσαι τοσο πολυ παρτο...αλλα αν σκεφτεσαι να το δουλευεις με 100w καλα ειναι να αγορασεις την assassin απο τωρα, γιατι αλλιως θα χτυπας 90αρια για πλακα. ο πελάτης μου χρειάζεται αυτο, 16 πυρήνες με χαμηλή κατανάλωση,η ερώτηση ήταν αν έχεις δουλέψει την συγκεκριμένη μητρική, τιποτα άλλο,άν όχι δεν χρειάζομαι άλλο input, ευχαριστώ και καλή σου ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα