meletis_m Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 ώρες πριν, katargedon είπε Πάντως ο συγκεκριμένος τύπος premixed fl22 που βάζω εγω,λέει επάνω οτι είναι με distilled water.Και στην concentrated έκδοση γράφει να γίνεται μίξη μονο με distilled,οχι με deionised.Στα συνεργεία εννοείται οτι σου βάζουν χρωματιστό νερό απο το πρακτικερ αλλα σου λένε οτι βάλανε το σουπερ ντουπερ g12+++,g13 κλπ. Πείτε καμία καλή εταιρία για ψαλίδια.40 maximum 50 ευρω το ενα. Προφανώς έχεις Mazda , FL22 παίρνουν που αναφέρεις . Είχα Mazda 6 . Δεν ισχύει σε ολα τα συνεργεία , μην τούς βάζουμε όλους στο ίδιο σακί . Για σύστημα διέυθυνσης μπαλάκια έχω βάλει 555 , ψαλίδια αναλόγως το τύπο . Είτε γνήσιο ή FAG , Moog ,Meyle . Τις 2 μαρκες τις εχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχα σε ρουλεμαν τροχου , και συστημα διευθυνσης
XronisR Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες σε 5w30 ACEA A5/B5 εχουμε καποια καλη προταση;
mike15 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, XronisR είπε σε 5w30 ACEA A5/B5 εχουμε καποια καλη προταση; πανε σε Α3/Β4 , 0-30, 0-40, 5-40
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, mike15 είπε πανε σε Α3/Β4 , 0-30, 0-40, 5-40 Γιατί;
XronisR Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 6 λεπτά πριν, mike15 είπε πανε σε Α3/Β4 , 0-30, 0-40, 5-40 αυτο το λαδι μου λεει να βαλω
mike15 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες σελιδα 82 του τοπικ και μετα υπαρχει ιδιο ερωτημα απο αλλο μελος και το εξανλησαμε για το ιδιο λαδι..με το τοπικ των μηχανικων μεσα στο τοπικ των λαδιων ,χασαμε τον μπουσουλα για 8 σελιδες.. 1
katargedon Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Προφανώς έχεις Mazda , FL22 παίρνουν που αναφέρεις . Είχα Mazda 6 . Δεν ισχύει σε ολα τα συνεργεία , μην τούς βάζουμε όλους στο ίδιο σακί . Για σύστημα διέυθυνσης μπαλάκια έχω βάλει 555 , ψαλίδια αναλόγως το τύπο . Είτε γνήσιο ή FAG , Moog ,Meyle . Τις 2 μαρκες τις εχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχα σε ρουλεμαν τροχου , και συστημα διευθυνσης Τα Moog Αμερικανικα δεν είναι; Ευχαριστημενος;
meletis_m Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 24 λεπτά πριν, katargedon είπε Τα Moog Αμερικανικα δεν είναι; Ευχαριστημενος; Ναι σε Opel τα έβαλα , τα πρότεινε και ο μάστορας . Επαρχία δε είχα και πολλές επιλογές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα