Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mp123 είπε

Το πήρα πέρσι. Το άντεξα 15 μέρες. Κατανάλωση κάπου στα 3.5.  4 μου έκαιγε το forza 750. Δεν το λες οικονομικό.

Κοιτα. Εξαρτάται από τις διαδρομές. 

Αν βγαίνεις σε ανοικτό δρόμο καίει. Αλλά εδώ που είμαι και με ταχύτητες χαμηλές, μου βγαίνει περίπου στα 3

.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Κοιτα. Εξαρτάται από τις διαδρομές. 

Αν βγαίνεις σε ανοικτό δρόμο καίει. Αλλά εδώ που είμαι και με ταχύτητες χαμηλές, μου βγαίνει περίπου στα 3

.

Ειναι απαράδεκτο.unexceptable που έλεγαν στο χωριό μου.Το supercub 125 που ειχα 2 έκαιγε. Έκανα μαλάκια που δεν είχα πάρει το nmax αλλά το πήρα γιατί μπορούσε να ανέβαινε η γυναίκα και το ότι το είχαν 2 συγγενείς που μου έλεγαν ότι είναι καλό. Ανυγουει τώρα πια αν ποτέ ξαναπάρω μικρό μόνο παπι.

• Like 1
Δημοσ.

στην δουλειά έχουμε για πάνε ελα ένα sh125 του 2022 ανν δεν βγεις έξω κοντά στα 3 καίει αν βγεις εξω για αρκετή ώρα με τερμα το γκάζι αναλοογα με τον αερα παει και 4 που και που.... και παραπάνω 4,3 ,σε χαμηλες ταχυτητες ειδικα με ελαφρυ αναβατι εκει κοντα στα 3 ειναι το οποιο ειναι μια χαρα για αυτομματο... τωρα ν θελει καποιος λιγοτερο παει σε παπακι....... αν θελει λιγοτερο εξω........ παει σε μεγαλη μηχανη κλπ

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Black Demis είπε

στην δουλειά έχουμε για πάνε ελα ένα sh125 του 2022 ανν δεν βγεις έξω κοντά στα 3 καίει αν βγεις εξω για αρκετή ώρα με τερμα το γκάζι αναλοογα με τον αερα παει και 4 που και που.... και παραπάνω 4,3 ,σε χαμηλες ταχυτητες ειδικα με ελαφρυ αναβατι εκει κοντα στα 3 ειναι το οποιο ειναι μια χαρα για αυτομματο... τωρα ν θελει καποιος λιγοτερο παει σε παπακι....... αν θελει λιγοτερο εξω........ παει σε μεγαλη μηχανη κλπ

Honda forza 750 μέσα στην πόλη νορμάλ 4 μαξ έγραφε. 

Δημοσ.
3 hours ago, mp123 said:

Honda forza 750 μέσα στην πόλη νορμάλ 4 μαξ έγραφε. 

αυτο το μηχανακη ειναι μεγαλο μονο σε κινιτηρα... κατα τα αλλα ποιο πολυ μοιάζει με ενα καλο 400 παρα 750 δεν εχει καποιο μέτρο σύγκρισης συγκρινε το με ενα transalp 750 το οποιο χαλαρα μεσα στην πολη βαραει 7+/-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2025 στις 8:25 ΜΜ, greekparot είπε

Τι εικόνα έχουμε για αυτή την εταιρία; Αξιοπιστία σέρβις κλπ;

Φίλος αγόρασε το voge 300αρι DS από Λούρο και εδώ και ένα χρόνο είναι πολύ ευχαριστημένος, ακόμη και στην εγγύηση είναι εντελώς εντάξει, του έκανε κόλπα το εμπρός φανάρι τώρα τελευταία και το άλλαξε αμέσως στην εγγύηση.

Επεξ/σία από Zakzam
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Black Demis είπε

αυτο το μηχανακη ειναι μεγαλο μονο σε κινιτηρα... κατα τα αλλα ποιο πολυ μοιάζει με ενα καλο 400 παρα 750 δεν εχει καποιο μέτρο σύγκρισης συγκρινε το με ενα transalp 750 το οποιο χαλαρα μεσα στην πολη βαραει 7+/-

Σε πιάνω αδιάβαστο.Ειχα το φορζα 750 1 χρόνο όταν πρωτοβγήκε το πήρα από τους πρώτους. Δεν ακουμπάει καν τα 400ρια σκουτερ σε όλα τα θέματα.Εμφανισια ναι μοιάζει αλλά οδηγικα είναι άλλο πράγμα. 

Τώρα δεν μπορείς να το συγκρινεις με το τρανσαλπ 750.Σκουτεροειδη με μηχανή ον οφ. Παμε τώρα κατανάλωση. Έχω το χορνετ 750 ίδιος κινητήρας.  Πόλη έχω λιγο κατω απο 6 αλλά το έχω πάντα sport mode και βαστάω πολύ παραπάνω να αλλάζω ταχύτητες.Οσοι το οδήγανε οικονομικά έχουν κάτω από 5.Το τρανσαλπ 750 με οικονομία κάπου στα 5 πάει.

Δημοσ.
6 minutes ago, mp123 said:

Σε πιάνω αδιάβαστο.Ειχα το φορζα 750 1 χρόνο όταν πρωτοβγήκε το πήρα από τους πρώτους. Δεν ακουμπάει καν τα 400ρια σκουτερ σε όλα τα θέματα.Εμφανισια ναι μοιάζει αλλά οδηγικα είναι άλλο πράγμα. 

Τώρα δεν μπορείς να το συγκρινεις με το τρανσαλπ 750.Σκουτεροειδη με μηχανή ον οφ. Παμε τώρα κατανάλωση. Έχω το χορνετ 750 ίδιος κινητήρας.  Πόλη έχω λιγο κατω απο 6 αλλά το έχω πάντα sport mode και βαστάω πολύ παραπάνω να αλλάζω ταχύτητες.Οσοι το οδήγανε οικονομικά έχουν κάτω από 5.Το τρανσαλπ 750 με οικονομία κάπου στα 5 πάει.

Το πως καταφέρνεις στη πόλη τόσο χαμηλά θα ήθελα να ρωτήσω, μηχανή του ξαδέλφου είναι το 750 καθος έχει σπάσει πόδι 3δω εδώ και ένα μήνα την πάω ενναλαξ στην δουλειά να μην σαπίζει, πάνε έλα σπίτι δουλειά είναι περίπου 5 χιλομετρα μποτιλιαρισμα (μέση ταχύτητα δεν ξεπερνάει 20 χιλομετρα σαν συνέπεια μιλάμε για συμπλέκτη πρώτη μόνο, μου βαράει κάτι 8+ σε αυτές της συνθήκες (αυτό για μένα είναι πόλη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Το πως καταφέρνεις στη πόλη τόσο χαμηλά θα ήθελα να ρωτήσω, μηχανή του ξαδέλφου είναι το 750 καθος έχει σπάσει πόδι 3δω εδώ και ένα μήνα την πάω ενναλαξ στην δουλειά να μην σαπίζει, πάνε έλα σπίτι δουλειά είναι περίπου 5 χιλομετρα μποτιλιαρισμα (μέση ταχύτητα δεν ξεπερνάει 20 χιλομετρα σαν συνέπεια μιλάμε για συμπλέκτη πρώτη μόνο, μου βαράει κάτι 8+ σε αυτές της συνθήκες (αυτό για μένα είναι πόλη)

Εγώ με φίλτρο ελευθέρας,  εξατμηση χωρίς dB killer αλλαγές πάνω απο 6κ στροφές πάντα και λίγο καγκουριες πάνω απο 6 δεν έχω δει στο χορνετ. Απορώ τα 8 που λες στο τρανσαλπ .8 πρέπει να είσαι εθνική να το πηγαινεις τέρμα γκάζι και αν τα δεις .Δεν γίνετε 8 το τρανσαο μέσα στην πόλη. 66 κιλά εγώ ή μηχανή 180.

Υ.γ. πως σου φαινετε ο κινητήρας ο 750 ;  μόνο αυτό όχι οδηγηκα η μηχανή.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Αν παρει κανεις καινουργιο σκουτερ μπορει να πετυχει καλυτερη τιμη με παζαρι? και αν ναι με ποιον τροπο? μιλαμε παντα για αθηνα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Αν παρει κανεις καινουργιο σκουτερ μπορει να πετυχει καλυτερη τιμη με παζαρι? και αν ναι με ποιον τροπο? μιλαμε παντα για αθηνα

Όλα γίνονται. Ανάλογα που θα πέσεις. Ξεκίνα τα τηλ για να μάθεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όλα γίνονται. Ανάλογα που θα πέσεις. Ξεκίνα τα τηλ για να μάθεις.

απο δωρα που δινουν αυτα που αξιζουν περισσοτερο ποια ειναι? μολις αγορασεις το μηχανακι τι ενεργειες πρεπει να κανεις για την μεταβιβαση και την δηλωση του σε εσενα?

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

απο δωρα που δινουν αυτα που αξιζουν περισσοτερο ποια ειναι? μολις αγορασεις το μηχανακι τι ενεργειες πρεπει να κανεις για την μεταβιβαση και την δηλωση του σε εσενα?

Τίποτα στα κάνουν όλα αυτοί.μεχρι και ασφάλεια σου κάνουν αν θες.τωρα τα δώρα άλλοι θέλουν εξοπλισμό άλλοι έξτρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τίποτα στα κάνουν όλα αυτοί.μεχρι και ασφάλεια σου κάνουν αν θες.τωρα τα δώρα άλλοι θέλουν εξοπλισμό άλλοι έξτρα. 

εγω ενδιαφερομαι για το symphony st 200 αξιζει θεωρεις? απλα ειμαι 1,90 δεν ξερω μηπως μου ειναι πολυ χαμηλο

Δημοσ.
1 hour ago, Black Demis said:

Το πως καταφέρνεις στη πόλη τόσο χαμηλά θα ήθελα να ρωτήσω,

Δεν έχουν όλες οι πόλεις τις ίδιες συνθήκες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...