thanasis2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Φρεσκότατη σκαμεριά: σου στέλνει και καλά viber για την αγγελία σου, μετά σου στέλνει στοιχεία όνομα και τηλέφωνο και καλά πας στη σελίδα της boxnow https://boxnow.delivery/apostoli-dematos/parangelia/ να συμπληρώσεις τα στοιχεία σας για να του πάει η πληρωμή βάζεις τα στοιχεία σου και όλα καλά e-mail δεν έρχεται ποτέ και κάτι δεν πάει καλά 2 1
Therempant Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Μα δεν έχει καν κάποια διαδικασία με "mail" για να πληρώσει κάποιος. Δεν σου κινησε αυτό την περιέργεια; Εν τω μεταξύ αυτό το σκαμ τρέχει από τότε που βγήκε το boxnow περίπου οπότε είναι πλέον σχεδόν γνωστό.
Petros Electron Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τσεκαρα την σελιδα με την κανονική. Καταρχάς στην κανονική (ο σύνδεσμος) ειναι αυτός: https://steiledema.boxnow.gr/apostoli-dematos Η σελιδα η scam ειναι αρκετά καλα "στημένη" και μπορει ευκολα να την πατησει κάποιος.. Βεβαια το "parangelia" ειναι το πρώτο καμπανάκι αφου ειναι λάθος ορθογραφικά. 2ον αν πατήσει κάποιος στην scam σελίδα τα links που έχει στο κάτω μερος της και όλα τα υπόλοιπα: Σχετικά με εμάς Καριέρα API Υλικό Συνδέσου μόνος σου Media Aυτα δεν οδηγούν πουθενά παρά μονο στο ίδιο πάλι σύνδεσμο. Και λείπει και ο ψηφιακός οδηγος. Καλά κάνεις που το επισημαίνεις Ειναι scam για να κλεβουν προσωπικά στοιχεια. Καταγγελία θελει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την "ριξουν" Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Petros Electron
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Και ποιος είναι ο σκοπός τους, να μάθουν το όνομα σου και ένα τηλέφωνο?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και ποιος είναι ο σκοπός τους, να μάθουν το όνομα σου και ένα τηλέφωνο? Mετά στέλνουν λινκ για να πληρωθείς ,ζητάνε στοιχεία κάρτας ,τα καταχωρείς και σε κλέβουν. 43 λεπτά πριν, thanasis2016 είπε Φρεσκότατη σκαμεριά: σου στέλνει και καλά viber για την αγγελία σου, μετά σου στέλνει στοιχεία όνομα και τηλέφωνο και καλά πας στη σελίδα της boxnow https://boxnow.delivery/apostoli-dematos/parangelia/ να συμπληρώσεις τα στοιχεία σας για να του πάει η πληρωμή βάζεις τα στοιχεία σου και όλα καλά e-mail δεν έρχεται ποτέ και κάτι δεν πάει καλά Εσύ δεν λαμβάνεις email,είσαι ο αποστολέας.Σε εσένα "πρέπει" να έρθει λινκ να βάλεις στοιχεία κάρτας για να σε κλέψουν. Είναι ένα πιο εξελιγμένο σκαμ απο το έχετε δέμα ,δεν ήσασταν σπίτι,πληρώστε 1€ για να σας το παραδώσουμε πάλι. 1
Petros Electron Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και ποιος είναι ο σκοπός τους, να μάθουν το όνομα σου και ένα τηλέφωνο? Δεν ειναι μονο ονομα και τηλ/νο σου ειναι και ο αριθμός ταυτότητας και τα υπολοιπα τα απάντησε ο @Ukforthemoment 1
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε @Doubt Ιδιο με εσενα? Δεν συμπλήρωσα τίποτα σε boxnow σελίδα, κωδικό αποστολής ζήτησα να μου στείλει και με παρέπεμψε με ψευτολινκ από ψευτομειλ σε μια σελίδα chat όπου ζητούσαν κωδικούς. Δυστυχώς ήμουν με το κινητό και απασχολημένος και δεν έδειξα την δέουσα προσοχή. + με πλησίασαν μέσω messenger + μου έστειλε κι άλλος απατεώνας με παρόμοιο αλλά όχι ακριβώς ίδιο τρόπο κοινός παρανομαστής το iphone-ios δεν ξέρω τι έχουν φτιάξει και πως οι τύποι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Doubt
mariosnik_ Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Έχουν ξεσαλώσει scamers και απατεώνες. Δεν ξέρουμε από που να γλιτώσουμε. Λιγο να είσαι αφηρημένος σε κάτι και να μην δώσεις την δέουσα προσοχή, την πάτησες. 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 4 ώρες πριν, thanasis2016 είπε Φρεσκότατη σκαμεριά: Καθολου φρεσκοτατη. Παιζει πολλους μηνες σιγουρα. 49 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Λιγο να είσαι αφηρημένος σε κάτι και να μην δώσεις την δέουσα προσοχή, την πάτησες. Κανουν μπαμ αυτα. Δεν ειναι να εισαι αφηρημενος,ειναι τι εξοικειωση εχεις με το αντικειμενο.
AmixReckless Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καθε φορα που βαζω αγγελια marketplace εχω 4-5 μηνυματα απο Bots με αυτα τα σκαμ. Ειναι παλια μεθοδος ομως οχι κατι καινουργιο. Τελευταια και απο car.gr εχω λαβει παρομοια μηνυματα μεσω Viber. Απλα τα σβηνω, κανουν μπαμ οτι ειναι σκαμ.
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, AmixReckless είπε Καθε φορα που βαζω αγγελια marketplace εχω 4-5 μηνυματα απο Bots με αυτα τα σκαμ. Ετσι ακριβως. Εχω ενα προφιλ μονο για μαρκετ,ξερω οτι την επομενη μερα που θα ανεβασω αγγελιες θα εχω 5 μηνυματα σκαμ.
Doubt Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Doubt είπε μου έστειλε κι άλλος απατεώνας με παρόμοιο αλλά όχι ακριβώς ίδιο τρόπο Έκανα report τη συνομιλία και σήμερα δεν υπάρχει πλέον στο messenger.
great Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Eπίσης ας σταματησει και η βλακεια που ειδικα το λενε οι τραπεζες να κοιταζετε πάντα να εχει το κλειδακι και να εινι secure Και ναι ειναι πρασινο και να ειναι https. certificate βγαζει και η κουτση μαρία για site οπως βλέπουμε και εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα