georgiouu Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου σε καποια sites εχουμε την επιλογη αρνηση-αποδοχη cookies κατι το οποιο θεωρω σωστο γιατι μπορω να επιλεξω με ενα κλικ ξεκαθαρα σε καποια αλλα οπως στο ινσομνια τωρα που μου το εβγαλε για πρωτη φορα εχεις την επιλογη τα δεχομαι ολα με ενα κλικ αλλιως αν δεν θελεις πρεπει να αρχισεις να απενεργοποιεις ενα ενα δεκαδες cookies στην ουσια σε αναγκαζει να τα δεχθεις για ποιο λογο γινεται αυτο;ειναι καποιος τεχνικος λογος;εχει καποιο συμφερον το καθε σαιτ να σε αναγκαζει να τα δεχθεις;
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Το είχαμε κουβεντιάσει πριν καιρό, αλλά κανείς από όσους συμμετείχαν στην κουβέντα δεν ήταν σίγουρος για το τι ισχύει στην πράξη. Εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι γίνεται π.χ. στην περίπτωση που αρνείσαι (στα λίγα sites που σου δίνουν αυτή την επιλογή). Αλλάζει κάτι σε σχέση με το να έδινες τη συγκατάθεσή σου; Δεν αποθηκεύονται τα cookies;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 8:47 ΜΜ, georgiouu είπε σε καποια sites εχουμε την επιλογη αρνηση-αποδοχη cookies κατι το οποιο θεωρω σωστο γιατι μπορω να επιλεξω με ενα κλικ ξεκαθαρα σε καποια αλλα οπως στο ινσομνια τωρα που μου το εβγαλε για πρωτη φορα εχεις την επιλογη τα δεχομαι ολα με ενα κλικ αλλιως αν δεν θελεις πρεπει να αρχισεις να απενεργοποιεις ενα ενα δεκαδες cookies στην ουσια σε αναγκαζει να τα δεχθεις για ποιο λογο γινεται αυτο;ειναι καποιος τεχνικος λογος;εχει καποιο συμφερον το καθε σαιτ να σε αναγκαζει να τα δεχθεις; Δεν έχεις επιλογή στην πραγματικότητα νομίζω. Νομίζεις πως έχεις. Υπάρχουν τα απαραίτητα cookies που πάντα κρατούνται ακόμη και αν πατησεις όχι.
DrLo Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 8:47 ΜΜ, georgiouu είπε για ποιο λογο γινεται αυτο; Για να βγάζει λεφτά το ινσομνια πουλώντας σε ως προϊόν. Δεν είναι προφανές ;
Mhdenistis Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Σε όλα το κάνει αυτό για την ακρίβεια στα περισσότερα, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα