panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά, σήμερα είδα μια ύποπτη συναλλαγή στον τραπεζικό μου λογαριασμό της Πειραιώς δεν ξέρω γράφει google ads 9996094966 dublin και πήρε 10€, η τράπεζα μου πρότεινε ακύρωση της κάρτας άλλα λέω μήπως είναι κατι που οντως έκανα, άλλα δεν ξερω τι είναι αυτό το google ads, εχω την καρτα στο ψηφιακο πορτοφολι της google μήπως κάτι από εκεί να έγινε δεν ξέρω η κάρτα είχε μέσα 13€ και έμειναν 3 και κάτι μέσα τώρα
Therempant Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Αν δεν έχεις κάνει εσύ κάτι να εγγραψείς την κάρτα σου οπουδήποτε τότε είναι όντως παράξενο. Δες το γιατί μπορεί να γίνει και σε μελλοντικη κάρτα, φίλος σε αντίστοιχη περίπτωση μου ειχε πει ότι του έτυχε να έχει γίνει από υπάλληλο τράπεζας η δουλειά. Ελπίζω να μην ισχύει. Αν και εδω που τα λέμε αν οι μισοί δεν το προσέξουν η δεν το κυνηγήσουν βγαίνει μεροκάματο. Αλλά μάλλον θεωρία συνομοσιας. Πάντως δες που έχεις κάνει εγγραφή την κάρτα σου. 1
panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Therempant είπε Αν δεν έχεις κάνει εσύ κάτι να εγγραψείς την κάρτα σου οπουδήποτε τότε είναι όντως παράξενο. Δες το γιατί μπορεί να γίνει και σε μελλοντικη κάρτα, φίλος σε αντίστοιχη περίπτωση μου ειχε πει ότι του έτυχε να έχει γίνει από υπάλληλο τράπεζας η δουλειά. Ελπίζω να μην ισχύει. Αν και εδω που τα λέμε αν οι μισοί δεν το προσέξουν η δεν το κυνηγήσουν βγαίνει μεροκάματο. Αλλά μάλλον θεωρία συνομοσιας. Πάντως δες που έχεις κάνει εγγραφή την κάρτα σου. Τελευταία συναλλαγή ήτανε σε pos σε κατάστημα μπουγάτσας, και την επόμενη μέρα έβαλα τα στοιχεία της κάρτας σε γυραδικο το οποίο παραγγέλνω πάρα πολλά χρόνια και με τις άλλες κάρτες μου, απ ότι με είπανε και την Κυριακή προσπάθησαν, το γυραδικο ήτανε τη δευτέρα άρα δεν παιζει ρολο παλι να παρουν λεφτα μαλλον 10€ αλλα δεν ειχε τοσα η καρτα και οταν εβαλα απο τα 13 τραβηξε τα 10€ σε μια συναλαγη google ads 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Κάνε μια αμφισβήτηση συναλλαγής Ρωτησα για αμφισβητηση συναλαγης και με ειπανε θελει 15€ να πληρωσω για να μου δωσουν τα 10€ που εχασα και παλι δυσκολα γιατι πρεπει να μιλησουν οι 2 τραπεζες κατι τετοια με ελεγε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Τελευταία συναλλαγή ήτανε σε pos σε κατάστημα μπουγάτσας, και την επόμενη μέρα έβαλα τα στοιχεία της κάρτας σε γυραδικο το οποίο παραγγέλνω πάρα πολλά χρόνια και με τις άλλες κάρτες μου, απ ότι με είπανε και την Κυριακή προσπάθησαν, το γυραδικο ήτανε τη δευτέρα άρα δεν παιζει ρολο παλι να παρουν λεφτα μαλλον 10€ αλλα δεν ειχε τοσα η καρτα και οταν εβαλα απο τα 13 τραβηξε τα 10€ σε μια συναλαγη google ads Ρωτησα για αμφισβητηση συναλαγης και με ειπανε θελει 15€ να πληρωσω για να μου δωσουν τα 10€ που εχασα και παλι δυσκολα γιατι πρεπει να μιλησουν οι 2 τραπεζες κατι τετοια με ελεγε Είτε κατάλαβες κάτι λάθος ή ο υπάλληλος είπε να στα φουσκώσει για να σου πουλήσει καμία ασφάλεια Πριν 10 μέρες έκανα αμφισβήτηση στην Πειραιώς χωρίς έξτρα χρέωση (αγορά από Aliexpress) 2
panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Είτε κατάλαβες κάτι λάθος ή ο υπάλληλος είπε να στα φουσκώσει για να σου πουλήσει καμία ασφάλεια Πριν 10 μέρες έκανα αμφισβήτηση στην Πειραιώς χωρίς έξτρα χρέωση (αγορά από Aliexpress) Βασικά φίλε μου κάτι βρωμάει με την τράπεζα, τα μασούσαν μια είπανε ότι σας κλέψανε την Κυριακή μετά είπανε προσπάθησαν να πάρουν και απορρίφθηκε από την τράπεζα χωρίς να λάβω κάτι κάποια ενημέρωση κάτι, ότι κάποιος πάει να πάρει λεφτά, μετά τους είπα ότι την Τρίτη τι ώρα πήρανε τα λεφτά τι ώρα έγινε η συναλλαγή με είπανε για 9 το βράδυ λέω αφού το πρωί λείπανε τα χρήματα πως έγινε 9 το βράδυ, κάτι δεν πάει καλά με την ίδια την τράπεζα μήπως από αυτούς διέρρευσε η κάρτα μου αν τελευταία που είχα πάει από 2 διαφορετικά ατμ να πάρω βγάλω λεφτά και να τα βάλω σε άλλο έκανα ανέπαφα δεν έβαλα την κάρτα μου μέσα στο μηχάνημα
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, panos0100 είπε Βασικά φίλε μου κάτι βρωμάει με την τράπεζα, τα μασούσαν μια είπανε ότι σας κλέψανε την Κυριακή μετά είπανε προσπάθησαν να πάρουν και απορρίφθηκε από την τράπεζα χωρίς να λάβω κάτι κάποια ενημέρωση κάτι, ότι κάποιος πάει να πάρει λεφτά, μετά τους είπα ότι την Τρίτη τι ώρα πήρανε τα λεφτά τι ώρα έγινε η συναλλαγή με είπανε για 9 το βράδυ λέω αφού το πρωί λείπανε τα χρήματα πως έγινε 9 το βράδυ, κάτι δεν πάει καλά με την ίδια την τράπεζα μήπως από αυτούς διέρρευσε η κάρτα μου αν τελευταία που είχα πάει από 2 διαφορετικά ατμ να πάρω βγάλω λεφτά και να τα βάλω σε άλλο έκανα ανέπαφα δεν έβαλα την κάρτα μου μέσα στο μηχάνημα Μαλλον κατι δεν καταλαβες εσυ ο ιδιος απο αυτα που σου ειπαν. Μηπως ασχολεισαι με My Business και εχεις καμια διαφημιση να τρεχει που εχεις ξεχασει? Εχεις account εδω? Αν ναι, υπαρχει καποιο ιστορικο κτλ?https://ads.google.com/home/ Δες και εδω αν υπαρχει καμια περιεργη συνδεση https://myaccount.google.com/security-checkup/2 Αν οχι, καταργεις καρτα, και αναφερεις οτι θελεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης 1
panos0100 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μαλλον κατι δεν καταλαβες εσυ ο ιδιος απο αυτα που σου ειπαν. Μηπως ασχολεισαι με My Business και εχεις καμια διαφημιση να τρεχει που εχεις ξεχασει? Εχεις account εδω? Αν ναι, υπαρχει καποιο ιστορικο κτλ?https://ads.google.com/home/ Δες και εδω αν υπαρχει καμια περιεργη συνδεση https://myaccount.google.com/security-checkup/2 Αν οχι, καταργεις καρτα, και αναφερεις οτι θελεις να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης Ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό το google ads τα κοίταξα αυτα δεν υπαρχει τιποτα στον λογαριασμο μου ουτε στα ιστορικα, ζητησα καταργηση καρτας ακυρωση και να γινει αμφισβιτιση συναλαγης και με λεει η πειραιως θελει 15€ για να μου γυρισει πισω τα 10€ οτι να ναι
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, panos0100 είπε Ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό το google ads τα κοίταξα αυτα δεν υπαρχει τιποτα στον λογαριασμο μου ουτε στα ιστορικα, ζητησα καταργηση καρτας ακυρωση και να γινει αμφισβιτιση συναλαγης και με λεει η πειραιως θελει 15€ για να μου γυρισει πισω τα 10€ οτι να ναι Ναι, κάτι δεν κατάλαβες καλά την πρώτη φορά που μίλησες, και σου λέω να ξανά καλέσεις. Τέλος πάντων 1
panos0100 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι, κάτι δεν κατάλαβες καλά την πρώτη φορά που μίλησες, και σου λέω να ξανά καλέσεις. Τέλος πάντων Θα ξανά καλέσω να τους πω γιατί με είπε αυτή δεν αξίζει να δώσετε 15€ για να πάρετε 10€ πίσω γιατί τόσο κοστίζει η αμφισβήτηση συναλλαγών και έχει λέει διαδικασία πρέπει και οι 2 τράπεζες να συμφωνήσουν κάτι τέτοια με έλεγε η κάρτα πάντως ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας και πρέπει να βγάλω καινούρια τώρα
panos0100 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια μπηκα στο κινητο μου το συνδεσα δηλαδη στον υπολογιστη και στον φακελο ληψεων ειδα ενα αρχειο pdf 13-3-2025 προχτες δηλαδη απο τραπεζα πειραιως το ανοιξα και μεσα ειναι μια παλια συναλαγη αναμεσα σε 2 γυναικεια ονοματα η οποια εγινε το 2023 τον Ιανουαριο εχει στοιχεια ταυτοτητας και το ονοματεπωνυμο ειναι ιδιο μεταξυ 2 αδελφες ητανε η συναλαγη μου το εβγαλε ομως οτι τροποποιηθηκε τωρα 13-3-2025 ποιες ειναι αυτες ουτε τις ξερω βρεθηκε το αρχειο pdf μεσα στον φακελο ληψεις του κινητου Επεξ/σία 18 Μαρτίου από panos0100
dkmaster Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, panos0100 said: Καλησπερα παιδια μπηκα στο κινητο μου το συνδεσα δηλαδη στον υπολογιστη και στον φακελο ληψεων ειδα ενα αρχειο pdf 13-3-2025 προχτες δηλαδη απο τραπεζα πειραιως το ανοιξα και μεσα ειναι μια παλια συναλαγη αναμεσα σε 2 γυναικεια ονοματα η οποια εγινε το 2023 τον Ιανουαριο εχει στοιχεια ταυτοτητας και το ονοματεπωνυμο ειναι ιδιο μεταξυ 2 αδελφες ητανε η συναλαγη μου το εβγαλε ομως οτι τροποποιηθηκε τωρα 13-3-2025 ποιες ειναι αυτες ουτε τις ξερω βρεθηκε το αρχειο pdf μεσα στον φακελο ληψεις του κινητου https://www.insomnia.gr/forums/topic/804358-χρέωση-πειραιώς-χωρίς-να-έχω-κάνει-κάποια-αγορά-αλλά-βλέπω-πως-τα-επέστρεψαν-την-ίδια-στιγμη/ 1
panos0100 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά τελικά ακύρωσα την κάρτα στην Πειραιώς έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής περιμένω τώρα τη νέα κάρτα να έρθει και να γίνει και η αμφισβήτηση το αίτημα. Παρατήρησα ότι στις 14 Μαρτίου ώρα 12:02 το βραδυ μου έστειλε η τράπεζα της Eurobank ένα μήνυμα στο viber που έλεγε πρόσθετος μηχανισμός ελέγχου πραγματοποιείται συναλλαγή στην Eurobank με έναν κωδικό και γράφει μην το μοιραστείτε με κανέναν, κάλεσα στην τράπεζα να ρωτήσω τι είναι αυτό με λένε κάποιος προσπάθησε να τραβήξει λεφτά, εγώ είχα 25 λεπτά μέσα και δεν πήρε τίποτα, το θέμα είναι τώρα ότι έχουμε 2 κάρτες Πειραιώς και Eurobank να έχουνε υποκλαπεί δεν ξέρω παροτι με προτειναν να κανω και εκει ακυρωση δεν δεχτηκα και την αφησα την καρτα, εβγαλα και ξυλωσα οτι μπορουσα απο το πορτοφολι της google που ειχα τις καρτες σαν υποπτο οτι κατι συμβαινει εκει, δεν εχω δωσει πουθενα στοιχεια ουτε καπου σε αγνωστες σελιδες ουτε email αγνωστα πατησα ουτε λινκ τιποτα, τις εχω 3 χρονια τις καρτες στο πορτοφολι το ψηφιακο της google ποτε δεν εγινε τιποτα, απο περιεργεια εβαλα 20€ στην Eurobank ακομα δεν τραβηξαν τιποτα αν ητανε καποιος δεν θα τα ειχε παρει αμεσως; και στην αλλη την τραπεζα πηρανε μονο 10€ για ενα google ads πραγματικα δεν ξερω τι να πω και φταιει κιολας και το πορτοφολι της google που ποτε δεν ειχα θεμα
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 8 ώρες πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά τελικά ακύρωσα την κάρτα στην Πειραιώς έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής περιμένω τώρα τη νέα κάρτα να έρθει και να γίνει και η αμφισβήτηση το αίτημα. Παρατήρησα ότι στις 14 Μαρτίου ώρα 12:02 το βραδυ μου έστειλε η τράπεζα της Eurobank ένα μήνυμα στο viber που έλεγε πρόσθετος μηχανισμός ελέγχου πραγματοποιείται συναλλαγή στην Eurobank με έναν κωδικό και γράφει μην το μοιραστείτε με κανέναν, κάλεσα στην τράπεζα να ρωτήσω τι είναι αυτό με λένε κάποιος προσπάθησε να τραβήξει λεφτά, εγώ είχα 25 λεπτά μέσα και δεν πήρε τίποτα, το θέμα είναι τώρα ότι έχουμε 2 κάρτες Πειραιώς και Eurobank να έχουνε υποκλαπεί δεν ξέρω παροτι με προτειναν να κανω και εκει ακυρωση δεν δεχτηκα και την αφησα την καρτα, εβγαλα και ξυλωσα οτι μπορουσα απο το πορτοφολι της google που ειχα τις καρτες σαν υποπτο οτι κατι συμβαινει εκει, δεν εχω δωσει πουθενα στοιχεια ουτε καπου σε αγνωστες σελιδες ουτε email αγνωστα πατησα ουτε λινκ τιποτα, τις εχω 3 χρονια τις καρτες στο πορτοφολι το ψηφιακο της google ποτε δεν εγινε τιποτα, απο περιεργεια εβαλα 20€ στην Eurobank ακομα δεν τραβηξαν τιποτα αν ητανε καποιος δεν θα τα ειχε παρει αμεσως; και στην αλλη την τραπεζα πηρανε μονο 10€ για ενα google ads πραγματικα δεν ξερω τι να πω και φταιει κιολας και το πορτοφολι της google που ποτε δεν ειχα θεμα Υπάρχει περίπτωση να έχει φυσική πρόσβαση κάποιος στις κάρτες σου;Πχ να άφησες το πορτοφόλι σε παλτό σε κάποιο φαγαδικο/γυμναστήριο κλπ? Η τράπεζα δεν σου είπε απο που προσπάθησαν να τραβήξουν λεφτά; 1
panos0100 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει φυσική πρόσβαση κάποιος στις κάρτες σου;Πχ να άφησες το πορτοφόλι σε παλτό σε κάποιο φαγαδικο/γυμναστήριο κλπ? Η τράπεζα δεν σου είπε απο που προσπάθησαν να τραβήξουν λεφτά; Όχι, δε γνωρίζουν τίποτα, ούτε καν ξέρουν τι είναι αυτό το google ads δεν άφησα κάπου πορτοφόλια κάρτες τίποτα πάντα μαζί μου τα έχω αυτό έγινε στην τράπεζα της Πειραιώς στην άλλη την τράπεζα της Eurobank απλά λέει έγινε προσπάθεια να πάρουν χρήματα άλλα δεν είχε μέσα τίποτα στην Πειραιώς είχα 13€ και πήρανε τα 10€ Επεξ/σία 25 Μαρτίου από panos0100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα