stavpal Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χαζή ερώτηση, αλλά εσείς που μένετε μόνοι, όταν παραγέλνετε πράγματα από το εξωτερικό πχ amazon.de, bike-discount.de, tradeinn.com, πως κανονίζετε την παραλαβή; Έρχεται ο ταχυδρόμος, αφήνει χαρτάκι και πάτε μετά στο υποκατάστημα του elta courier; Ή υπάρχει άλλος τρόπος; Επεξ/σία 13 Μαρτίου από stavpal
tutuyo Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου κυριως locker που εξυπηρετουν το bike-discount συγκεκριμενα στελνει με DHL που εχει καποιο συνεργαζομενο καταστημα που μπορεις να πας να το παρεις εσυ οποτε θες, φαρμακεια/ψιλικα κα
gorge18 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stavpal είπε Χαζή ερώτηση, αλλά εσείς που μένετε μόνοι, όταν παραγέλνετε πράγματα από το εξωτερικό πχ amazon.de, bike-discount.de, tradeinn.de, πως κανονίζετε την παραλαβή; Έρχεται ο ταχυδρόμος, αφήνει χαρτάκι και πάτε μετά στο υποκατάστημα του elta courier; Ή υπάρχει άλλος τρόπος; Εδω που ειμαι δεν εχουμε οδους αριθμους κλπ οπότε για αυτους που με ξερουν: Εγω εχω φτιαξει κουδουνι-πορτα που αν χτυπησει καπου θα μου χτυπησει και στο κινητο και θα του μιλήσω απο οπου ειμαι και θα του ανοιξω την πορτα να το αφησει μεσα. (ειναι κεντρικη εισοδος και οχι του σπιτιου) Για τους υπολοιπους: Σα 2η λυση εχω τον βενζινα μου, που λεω και τα πανε εκει οτι ειναι.
animor Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Προσωπικά προτιμω εταιρίες που μου ρχεται ειδοποίηση για το δέμα, και μπορώ να το αλλάξω εύκολα και να πάω να παραλάβω από το καταστημα που με βολεύει. Μέσω εφαρμογής, γιατί αν είναι να δω χαρτάκι και να παίρνω τηλέφωνα που δεν τα σηκώνουν, ξέρω και δεν μπλέκω. Διαφορετικα, είτε γείτονες με τους οποίους έχεις καλή σχέση και ξέρεις ότι είναι σπίτι και θα παραλάβουν εκείνοι, είτε ένα κοντινό καταστημα που είσαι πελάτης/γνωστός και σε γνωρίζουν και βάζεις τη διεύθυνση τους αντί για τη δίκη σου.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Από το εξωτερικό δεν παραγγέλνω, μόνο από Ελλάδα. Αν για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσω να παραλάβω το δέμα στο σπίτι τότε γράφω στις σημειώσεις της παραγγελίας να παραμείνει το δέμα στο κατάστημα της κούριερ, στο τοπικό δηλαδή, της πόλης μου, οπότε πηγαίνω εγώ και το παίρνω από εκεί όποτε μπορέσω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα