svartevarg Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Τώρα όλους μας ενοχλεί, αλλά σε λίγο διάστημα θα το συνηθίσουμε και στο μέλλον θα μας ξινίσει όταν αλλάξει ξανά ο σχεδιασμός και δεν είναι οριζόντια μπάρα κάμερας. 1 ώρα πριν, dhm21911 είπε Τώρα είναι καλό να μην υπάρχουν αλλαγές στους σχεδιασμούς των κινητών; Όταν κάτι είναι ωραίο δεν το αλλάζεις. Αυτά για όσους μας ζαλίζουν κάθε χρόνο ότι δεν υπάρχουν αλλαγές εξωτερικα. Πιστεύω ότι, όταν βγει το iphone 17 pro max με την οριζόντια μπάρα κάμερας, το γυαλί και το αλουμίνιο, όλοι όσοι έχουν το τωρινό και το προηγούμενο pro max θα είναι οι πρώτοι που θα το αγοράσουν.
Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Όταν λέμε για haters είμαστε κακοί και πρόβατα. Μιλάμε για μια φήμη που σε πρώτη φάση και οι ίδιοι εκτιμούμε αρνητικά. Τα ίδια και με την καθυστέρηση του Apple Intelligence. Μετα σας ενοχλεί που βγάζουν ανούσια άρθρα για την Apple. Εσείς τα προκαλείτε…. Αναφορά σε κείμενο
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, ethereum είπε μια χαρά είναι , πιο ωραίο Γουστα εινα αυτα, περιμενουμε με αγωνια την απαντηση της Samsung στο S26... Επεξ/σία 14 Μαρτίου από ScorpioX777 1 6
Axelq Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Δηλαδή η μόνη καινοτομία που θα έχει έναντι του προηγούμενου είναι η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση? iPhone έχω αλλά γλυκοκοιτάζω το S25 με αν συνεχιστούν τέτοια leaks .. 1
jamaicapepe Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Όταν ο νέος σχεδιαστής σου από την Κίνα, δούλευε πριν για λογαριασμό της Google, αλλά ο μισθός του είναι τόσο μικρός, που για τηλέφωνο έχει Poco. 1
Chocobo Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 16 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Eίναι ουσιαστική αλλαγή κάποιος απο την apple βρήκε το post μου και πήρε προαγωγή Είχα κριτικάρει την samsung που έχει τις κάμερες στα πλάγια (για τo s23 τότε ) γιατί πχ αφήνεις το κινητό στο τραπέζι ακι δεν κάθεται σταθερά επειδή η μια γωνία του έχει τις κάμερες και η άλλη όχι κτλ Έψαξα να βρω το ποστ μου να κάνω quote και σβήστηκε!!! τώρα γιατί ένας θεός ξέρει τέσπα πήγα όμως στα συνημμένα μου όπου και αναγράφεται πότε έχουν χρησιμοποιηθεί Λογικά κάποιος ξέχασε να δέσει το γνωστό σκύλο το βράδυ και αμολήθηκε να συγκαλύψει προφητικά πόστ κατά της Apple....εξού και το deleted post... 1
Chef_Alexander Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Σχεδιαστικά όχι δεν το βρίσκω όμορφο. Εαν υπήρχε κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό που να δικαιολογούσε το τόσο μεγάλο κενό που θα υπάρχει από τη μία πλευρά (κάμερες) έως την άλλη (φλάς,Lidar,ακουστικά κλπ.) τότε ναι να δεχτώ αυτή την αλλαγή. Τώρα όμως από εμένα είναι όχι. Το μόνο που με θλίβει είναι το γεγονός ότι εάν χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο μελλοντικά και δεν θελήσω να πάρω το τότε νέο μοντέλο λόγο σχεδιασμού, θα πρέπει να αλλάξω και τις υπόλοιπες συσκευές μου (Apple Watch, iPad).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα