frap73 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Pro N ; Γιατί; Φαντάζομαι είσαι συνδεδεμένος κανονικά και δεν υπάρχει άλλο θέμα με τη σύνδεσή σου. Έλεγξε ότι η ώρα στον υπολογιστή σου είναι οκ. Τόσο το τι λέει το ρολόι (PM-μ.μ. AM-π.μ.), όσο και ότι έχεις βάλει το σωστό Timezone (Europe/Athens, ΕΕΤ+3).
zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, fonsde είπε Εκανα καθαρό φορματ σε windows 11Pro N και περνώ αυτό “Something prevented us from communicating with our activation servers. Wait a few minutes and then try again. Error code: 0x87E10BC6.” έχει κανείς ιδέα; Δες την έκδοση των Windows που έβαλες. Πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν που είχε. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11 https://rufus.ie/el/ https://bit.ly/3VoTqmn Επεξ/σία 28 Ιουνίου από zacharis1955
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Στις 23/4/2025 στις 10:16 ΠΜ, zacharis1955 είπε https://www.banggood.com/Ninkear-MBOX-11-13th-Intel-Twin-Lake-N150-Mini-PC-16GB-RAM-512GB-SSD-WiFi-5-4K-Dual-Output-HD-Windows-11-Mini-Gaming-Computer-Desktop-PC-p-2028866.html 136 € με τον κωδικό BGRSPNKM11 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο Shipping Insurance, αποστολή από Τσεχία. Αυτο για χρηση γραφειου, chrome με πολλές καρτελες ανοιχτες κλπ μπορει να ανταπεξελθει;
zacharis1955 Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Αυτο για χρηση γραφειου, chrome με πολλές καρτελες ανοιχτες κλπ μπορει να ανταπεξελθει; Ναι άνετα. 2
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Ρε παιδες μια ερωτηση για τετοια μηχανηματα. Πλεον υποστηριζουν NVME δισκους; Γιατι ειχα παρει παλιοτερα ενα (trigkey green g2) και ειχα αγορασει εναν 2TB nvme να βαλω μεσα να αντικαταστησω τον μαμα, 521gb αλλά εφαγα φολα. Τελικα τον εχω σε εξωτερικη θηκη τον NVME... Ρωταω εδω για την υποστηριξη nvme δισκων, γτ μπηκα στο banggood και στις ερωτησεις που κανουν οι χρηστες, για το παραπανω μηχανημα του τοπικ, γραφουν οτι δεν υποστηριζονται, αλλα δεν εχω κ τοσο εμπιστοσυνη στις απαντησεις εκει. Θα χρειαστει ο πεθερος μου νέο pc και κατα 99% θα παμε σε λυση mini pc οποτε ριχνω κλεφτες ματιες να δω τι ισχυει πλεον.
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, kallair είπε Ρε παιδες μια ερωτηση για τετοια μηχανηματα. Πλεον υποστηριζουν NVME δισκους; Γιατι ειχα παρει παλιοτερα ενα (trigkey green g2) και ειχα αγορασει εναν 2TB nvme να βαλω μεσα να αντικαταστησω τον μαμα, 521gb αλλά εφαγα φολα. Τελικα τον εχω σε εξωτερικη θηκη τον NVME... Ρωταω εδω για την υποστηριξη nvme δισκων, γτ μπηκα στο banggood και στις ερωτησεις που κανουν οι χρηστες, για το παραπανω μηχανημα του τοπικ, γραφουν οτι δεν υποστηριζονται, αλλα δεν εχω κ τοσο εμπιστοσυνη στις απαντησεις εκει. Θα χρειαστει ο πεθερος μου νέο pc και κατα 99% θα παμε σε λυση mini pc οποτε ριχνω κλεφτες ματιες να δω τι ισχυει πλεον. Τα περισσότερα ναι, υποστηρίζουν.
hercoulis Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Στις 26/6/2025 στις 11:42 ΠΜ, Votritis είπε βλεπω οτι παιζει ακομα αυτη η τιμη , υπαρχει κατι πιο value για σύνδεση με tv ? το θελω για απλο browsing , YouTube κτλ , εναλλακτικα σκέφτομαι για Android box το XIAOMI Box S 3rd Gen αλλά και με τα 2gb ram φοβάμαι ότι δεν θα έχει αντοχή στο χρόνο. ... Αυτό για περιήγηση είναι καλύτερο από το xiaomi, το οποίο σου βγάζει τις εφαρμογές που θέλει. Το μετάνιωσα που το πήρα.
Votritis Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 51 λεπτά πριν, hercoulis είπε Αυτό για περιήγηση είναι καλύτερο από το xiaomi, το οποίο σου βγάζει τις εφαρμογές που θέλει. Το μετάνιωσα που το πήρα. τωρα μου το λες ?....... το πηρα και εγω το xiaomi 😄, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημένος καλυτερα να δωσει καποιος τα διπλάσια χρηματα να παει σε μινι pc .
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, hercoulis είπε Αυτό για περιήγηση είναι καλύτερο από το xiaomi, το οποίο σου βγάζει τις εφαρμογές που θέλει. Το μετάνιωσα που το πήρα. 20 λεπτά πριν, Votritis είπε τωρα μου το λες ?....... το πηρα και εγω το xiaomi 😄, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημένος καλυτερα να δωσει καποιος τα διπλάσια χρηματα να παει σε μινι pc . 😀Μόλις ανακαλύψατε την...Αμερική!😀 1
Votritis Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε 😀Μόλις ανακαλύψατε την...Αμερική!😀 Bασικα εχω ενα παλιο pc με i5 4690 που ομως λειτουργει αψογα ακομα και οπ'οτι ειδα ο Ν150 ειναι ιδιος σε επιδόσεις οποτε επρεπε να παω σε καποιο πιο ακριβο mini pc τουλάχιστον να ανεβω λιγο σε επιδόσεις . Ενταξει το XIAOMI Box S ειναι σίγουρα καλυτερο απο το στοκ λειτουργικο της LG απλα στην αρχη με παιδεψε γιατι εκανε αποσυνδέσεις στα 2.4hz αλλα στα 5hz λειτουργεί οκ.
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Votritis είπε Bασικα εχω ενα παλιο pc με i5 4690 που ομως λειτουργει αψογα ακομα και οπ'οτι ειδα ο Ν150 ειναι ιδιος σε επιδόσεις οποτε επρεπε να παω σε καποιο πιο ακριβο mini pc τουλάχιστον να ανεβω λιγο σε επιδόσεις . Ενταξει το XIAOMI Box S ειναι σίγουρα καλυτερο απο το στοκ λειτουργικο της LG απλα στην αρχη με παιδεψε γιατι εκανε αποσυνδέσεις στα 2.4hz αλλα στα 5hz λειτουργεί οκ. Τι σχέση μπορεί να έχει ένα Intel Mini PC με ένα Android TV Box; 2
Marat72 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Παίδες λέτε να βρει κάποια νέα καλή προσφορά για mini pc μέσα στον Αύγουστο?
gpapadakis Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τα mini pc έχουν θέματα με υποστήριξη HDR/Dolby Vision. Ιδίως Dolby Vision δεν πρόκειται να δείτε, γιατί θέλει άδεια χρήσης για τη συγκεκριμένη συσκευή. Οπότε αν το θέλετε μόνο για ταινίες (Kodi/Stremio) και youtube (smartube), καλύτερα ένα media player (επώνυμο certified π.χ. mibox S 3rd gen ή firestick 4k max). Επεξ/σία 5 Ιουλίου από gpapadakis 1
Votritis Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 5/7/2025 στις 12:08 ΜΜ, zacharis1955 είπε Τι σχέση μπορεί να έχει ένα Intel Mini PC με ένα Android TV Box; Εγω το pc μονο για YouTube, λιγο browsing και μουσικη το εχω και παλιότερα για gaming αλλα τωρα εχει παλιώσει και παιζω σε ps5 , οποτε αυτα που θελω εγω τα κανω και με TV Box αν ηταν λιγο πιο δυνατό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα