Προς το περιεχόμενο

Mini PC Ninkear MBOX 11 | Intel N150 | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 142 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pro N ; Γιατί;

Φαντάζομαι είσαι συνδεδεμένος κανονικά και δεν υπάρχει άλλο θέμα με τη σύνδεσή σου. Έλεγξε ότι η ώρα στον υπολογιστή σου είναι οκ. Τόσο το τι λέει το ρολόι (PM-μ.μ. AM-π.μ.), όσο και ότι έχεις βάλει το σωστό Timezone (Europe/Athens, ΕΕΤ+3).
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, fonsde είπε

Εκανα καθαρό φορματ σε windows 11Pro N και περνώ αυτό 

“Something prevented us from communicating with our activation servers. Wait a few minutes and then try again. Error code: 0x87E10BC6.”

έχει κανείς ιδέα;

Δες την έκδοση των Windows που έβαλες. Πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν που είχε.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows11

https://rufus.ie/el/

https://bit.ly/3VoTqmn

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 10:16 ΠΜ, zacharis1955 είπε

https://www.banggood.com/Ninkear-MBOX-11-13th-Intel-Twin-Lake-N150-Mini-PC-16GB-RAM-512GB-SSD-WiFi-5-4K-Dual-Output-HD-Windows-11-Mini-Gaming-Computer-Desktop-PC-p-2028866.html 136 € με τον κωδικό BGRSPNKM11 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο Shipping Insurance, αποστολή από Τσεχία. 

Αυτο για χρηση γραφειου, chrome με πολλές καρτελες ανοιχτες κλπ μπορει να ανταπεξελθει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε

Αυτο για χρηση γραφειου, chrome με πολλές καρτελες ανοιχτες κλπ μπορει να ανταπεξελθει;

Ναι άνετα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδες μια ερωτηση για τετοια μηχανηματα. Πλεον υποστηριζουν NVME δισκους;

Γιατι ειχα παρει παλιοτερα ενα (trigkey green g2) και ειχα αγορασει  εναν 2TB nvme να βαλω μεσα να αντικαταστησω τον μαμα, 521gb αλλά εφαγα φολα.  Τελικα τον εχω σε εξωτερικη θηκη τον NVME...

Ρωταω εδω για την υποστηριξη nvme δισκων, γτ μπηκα στο banggood και στις ερωτησεις που κανουν οι χρηστες, για το παραπανω μηχανημα του τοπικ, γραφουν οτι δεν υποστηριζονται, αλλα δεν εχω κ τοσο εμπιστοσυνη στις απαντησεις εκει. Θα χρειαστει ο πεθερος μου νέο pc και κατα 99% θα παμε σε λυση mini pc οποτε ριχνω κλεφτες ματιες να δω τι ισχυει πλεον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Ρε παιδες μια ερωτηση για τετοια μηχανηματα. Πλεον υποστηριζουν NVME δισκους;

Γιατι ειχα παρει παλιοτερα ενα (trigkey green g2) και ειχα αγορασει  εναν 2TB nvme να βαλω μεσα να αντικαταστησω τον μαμα, 521gb αλλά εφαγα φολα.  Τελικα τον εχω σε εξωτερικη θηκη τον NVME...

Ρωταω εδω για την υποστηριξη nvme δισκων, γτ μπηκα στο banggood και στις ερωτησεις που κανουν οι χρηστες, για το παραπανω μηχανημα του τοπικ, γραφουν οτι δεν υποστηριζονται, αλλα δεν εχω κ τοσο εμπιστοσυνη στις απαντησεις εκει. Θα χρειαστει ο πεθερος μου νέο pc και κατα 99% θα παμε σε λυση mini pc οποτε ριχνω κλεφτες ματιες να δω τι ισχυει πλεον.

Τα περισσότερα ναι, υποστηρίζουν.

Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 11:42 ΠΜ, Votritis είπε

βλεπω οτι παιζει ακομα αυτη η τιμη , υπαρχει κατι πιο value για σύνδεση με tv ? το θελω για απλο browsing , YouTube  κτλ , εναλλακτικα σκέφτομαι για Android box το XIAOMI Box S 3rd Gen αλλά και με τα 2gb ram φοβάμαι ότι δεν θα έχει αντοχή στο χρόνο. ...

Αυτό για περιήγηση είναι καλύτερο από το xiaomi, το οποίο σου βγάζει τις εφαρμογές που θέλει. Το μετάνιωσα που το πήρα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, hercoulis είπε

Αυτό για περιήγηση είναι καλύτερο από το xiaomi, το οποίο σου βγάζει τις εφαρμογές που θέλει. Το μετάνιωσα που το πήρα. 

τωρα μου το λες ?....... το πηρα και εγω το xiaomi 😄, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημένος καλυτερα να δωσει καποιος τα διπλάσια χρηματα να παει σε μινι pc .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hercoulis είπε

20 λεπτά πριν, Votritis είπε

τωρα μου το λες ?....... το πηρα και εγω το xiaomi 😄, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημένος καλυτερα να δωσει καποιος τα διπλάσια χρηματα να παει σε μινι pc .

😀Μόλις ανακαλύψατε την...Αμερική!😀

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

😀Μόλις ανακαλύψατε την...Αμερική!😀

Bασικα εχω ενα παλιο pc με i5 4690 που ομως λειτουργει αψογα ακομα και οπ'οτι ειδα ο Ν150 ειναι ιδιος σε επιδόσεις οποτε  επρεπε να παω σε καποιο πιο ακριβο mini pc τουλάχιστον να ανεβω λιγο σε επιδόσεις . Ενταξει το XIAOMI Box S ειναι σίγουρα καλυτερο απο το στοκ λειτουργικο της LG  απλα στην αρχη με παιδεψε γιατι εκανε αποσυνδέσεις στα 2.4hz αλλα στα 5hz λειτουργεί οκ.   

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Votritis είπε

Bασικα εχω ενα παλιο pc με i5 4690 που ομως λειτουργει αψογα ακομα και οπ'οτι ειδα ο Ν150 ειναι ιδιος σε επιδόσεις οποτε  επρεπε να παω σε καποιο πιο ακριβο mini pc τουλάχιστον να ανεβω λιγο σε επιδόσεις . Ενταξει το XIAOMI Box S ειναι σίγουρα καλυτερο απο το στοκ λειτουργικο της LG  απλα στην αρχη με παιδεψε γιατι εκανε αποσυνδέσεις στα 2.4hz αλλα στα 5hz λειτουργεί οκ.   

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα Intel Mini PC με ένα Android  TV Box;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα mini pc έχουν θέματα με υποστήριξη HDR/Dolby Vision. Ιδίως Dolby Vision δεν πρόκειται να δείτε, γιατί θέλει άδεια χρήσης για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Οπότε αν το θέλετε μόνο για ταινίες (Kodi/Stremio) και youtube (smartube), καλύτερα ένα media player (επώνυμο certified π.χ. mibox S 3rd gen ή firestick 4k max).

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2025 στις 12:08 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα Intel Mini PC με ένα Android  TV Box;

Εγω το pc μονο για YouTube, λιγο browsing και μουσικη το εχω και παλιότερα για gaming αλλα τωρα εχει παλιώσει και παιζω σε ps5 ,   οποτε αυτα που θελω εγω τα κανω και με  TV Box αν ηταν λιγο πιο δυνατό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...