ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Αν και κανονικά είναι ασχολίαστο γιατί συγκριτικά με τους άλλους έχει πολύ περισσότερο περιθώριο κέρδους και σε hardware και σε software, θα πω απλά αφού την έχει δει apple και κοιτάει να στραγγίξει μέχρι και το τελευταίο cents απο την τσέπη τον πελατών , ας φτιάξει αυτό το σκουπίδι κυριολεκτικά store που έχει που είναι λές και φτιάχτηκε το 1998 και επίσης να κοιτάξει να τρέχει και να φορτώνει σε λιγότερο απο 3 εργάσιμες.... Το layout και ο τρόπος που λειτουργεί και ψάχνει μου αρέσει άπειρα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο store. Είναι idiot proof και θα σου δίνει πάντα την καλύτερη επιλογή από τα διαθέσιμα πακέτα που υπάρχουν. Από ταχύτητα πάσχουμε, θέλει σίγουρα καλύτερα όπως και μερικά features που λείπουν τύπου καλάθι αγορών. Κατά τα άλλα όμως το θεωρώ το περισσότερο consumer friendly κατάστημα με άπειρα +.
Grasterix1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Ελπίζω να μην κάνει το λάθος σαν τη Sony και πλακωθεί στα remasters….
Chocobo Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Το layout και ο τρόπος που λειτουργεί και ψάχνει μου αρέσει άπειρα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο store. Είναι idiot proof και θα σου δίνει πάντα την καλύτερη επιλογή από τα διαθέσιμα πακέτα που υπάρχουν. Από ταχύτητα πάσχουμε, θέλει σίγουρα καλύτερα όπως και μερικά features που λείπουν τύπου καλάθι αγορών. Κατά τα άλλα όμως το θεωρώ το περισσότερο consumer friendly κατάστημα με άπειρα +. Ίσως είσαι ο πρώτος που του αρέσει το layout. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Όλα είναι ένα τσουβάλι , προτεινόμενα με βάση αυτά που έχω παίξει είναι 100% random και δεν έχουν καμία σχέση με το genre, genre γενικά είναι άγνωστη λέξη μάλλον η nintendo θεωρεί πως υπάρχουν το πολύ 2 genre παιχνιδιών...... Είπαμε αγαπάμε Nintendo games αλλά ως εκεί....το store της ούτε που βλέπει αυτό της Sony και προφανώς αυτό της MS 1
Gavoux4 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Fanboys ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας γιατί εσάς θα αρμέξει. Οι άλλοι έχουν ξυπνήσει. Δε γράφω πολλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι στον τερματισμό του FF16 που το παίζω σε Asus ROG z1e με 60 έως 80 FPS σε μίξη γραφικών Medium και High. Καλή αναμονή για τη νέα υπέρ κονσόλα εύχομαι 2
adamv123 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε Fanboys ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας γιατί εσάς θα αρμέξει. Οι άλλοι έχουν ξυπνήσει. Δε γράφω πολλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι στον τερματισμό του FF16 που το παίζω σε Asus ROG z1e με 60 έως 80 FPS σε μίξη γραφικών Medium και High. Καλή αναμονή για τη νέα υπέρ κονσόλα εύχομαι Ευχαριστούμε. Το powerbank να έχεις μαζί σου γιατί το 2ωρο δεν το βγάζεις 3 9
dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε Fanboys ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας γιατί εσάς θα αρμέξει. Οι άλλοι έχουν ξυπνήσει. Δε γράφω πολλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι στον τερματισμό του FF16 που το παίζω σε Asus ROG z1e με 60 έως 80 FPS σε μίξη γραφικών Medium και High. Καλή αναμονή για τη νέα υπέρ κονσόλα εύχομαι άλλη η φιλοσοφια του Switch. Μην παραθέτεις σπεκς. Δεν έχει νόημα. 4
ShadowSpectre Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Τι το παλεύουν, αφού άπατο θα πάει όπως το προηγούμενο. OK, ακομα και γω που κραζω NSW για το hardware, εχω δει τα νουμερα που εχει κανει, εμπορικα ηταν μεγιστη επιτυχια. Εσυ πες μας απο που αγοραζεις και ποσο παει το g για να παρουμε και μεις. 25 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε Fanboys ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας γιατί εσάς θα αρμέξει. Οι άλλοι έχουν ξυπνήσει. Δε γράφω πολλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι στον τερματισμό του FF16 που το παίζω σε Asus ROG z1e με 60 έως 80 FPS σε μίξη γραφικών Medium και High. Καλή αναμονή για τη νέα υπέρ κονσόλα εύχομαι Αχρείαστα εριστικό σχόλιο. Και γω πούλησα το Switch λόγω παρωχημένου hardware αλλά σαν @@ σίγουρα δε κάνω. 2
dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, ShadowSpectre είπε OK, ακομα και γω που κραζω NSW για το hardware, εχω δει τα νουμερα που εχει κανει, εμπορικα ηταν μεγιστη επιτυχια. Εσυ πες μας απο που αγοραζεις και ποσο παει το g για να παρουμε και μεις. Τρολάρει ρε παιδιά. ΤΡΟΛΑΡΕΙ! 4
shadowlike Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου in before ... η κονσόλα θα έχει minimal performance boost όσο χρειάζεται για να καλυφθούν κυρίως οι ανάγκες του denuvo που θα τρέχει στο background για κάθε game. Ναι θα έχει παραπάνω ανάλυση αλλά αυτο που τους καίει είναι να εξασφαλίσουν το DRM, οι πιστοί (μπεε) έτσι και αλλιώς θα ακολουθήσουν.
AtiX Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, shadowlike είπε Ναι θα έχει παραπάνω ανάλυση αλλά αυτο που τους καίει είναι να εξασφαλίσουν το DRM, οι πιστοί (μπεε) έτσι και αλλιώς θα ακολουθήσουν. Θα ήθελα να δω έναν κόσμο χωρίς DRM άρα και χωρίς υλικό γιατί καμία εταιρία δεν θα έβγαζε προϊόντα για τα τα έχει ο άλλος πειρατικά… εκεί να δω πόσα τζάμπα μπε θα διαβάζαμε αν υπήρχε βέβαια κάτι για να τα διαβάσουμε… Επεξ/σία 14 Μαρτίου από AtiX 2
aissaris Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 7 hours ago, ShadowSpectre said: Δεδομένου ότι η κονσόλα θα φτιαχτεί για να έχει επικά μεγαλύτερή δύναμη από το πρώτο που ήταν ήδη παρωχημένο, λογικό να είναι ακριβότερη. Αλλά το κάτα πόσο είναι αυτό που ανησυχεί το κόσμο. Όπως και να έχει, θα το παρακολουθώ αλλά θα αφήσω τους day one να κάνει το beta testing και ίσως κάποια στιγμή προβώ σε αγορά. Ελπίζω να έχει joy cons της προκοπής. Κανένα beta testing. Υπάρχει και η εγγύηση. Άσε που οι day one θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να εφαρμόσουν μελλοντικό jailbreak 2 hours ago, Gavoux4 said: Fanboys ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας γιατί εσάς θα αρμέξει. Οι άλλοι έχουν ξυπνήσει. Δε γράφω πολλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι στον τερματισμό του FF16 που το παίζω σε Asus ROG z1e με 60 έως 80 FPS σε μίξη γραφικών Medium και High. Καλή αναμονή για τη νέα υπέρ κονσόλα εύχομαι Τι πρωτότυπο, θεωρείς τον εαυτό σου ξύπνιο και τους άλλους κορόιδα. Όπως όλα τα κορόιδα 1
Volga Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Ίσως είσαι ο πρώτος που του αρέσει το layout. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Όλα είναι ένα τσουβάλι , προτεινόμενα με βάση αυτά που έχω παίξει είναι 100% random και δεν έχουν καμία σχέση με το genre, genre γενικά είναι άγνωστη λέξη μάλλον η nintendo θεωρεί πως υπάρχουν το πολύ 2 genre παιχνιδιών...... Είπαμε αγαπάμε Nintendo games αλλά ως εκεί....το store της ούτε που βλέπει αυτό της Sony και προφανώς αυτό της MS Σαν layout ειναι καθαρό και πολύ εύκολο στη χρήση. Πάσχει από το οτι παίζει να είναι στο χειρότερο Server που υπάρχει. Είναι τρομακτικά αργό. Βέβαια η αλήθεια είναι πως 5.000 + τίτλους δεν τους κουμαντάρεις εύκολα σε 140+ εκατομμύρια πελάτες. 2
Mac Anthropos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Η τιμη μπορει να ειναι κλιμακωτη, με βαση το ποσα ROPS θα εχει το καθε κομματι....🙄
NickTG Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, shadowlike said: in before ... η κονσόλα θα έχει minimal performance boost όσο χρειάζεται για να καλυφθούν κυρίως οι ανάγκες του denuvo που θα τρέχει στο background για κάθε game. Ναι θα έχει παραπάνω ανάλυση αλλά αυτο που τους καίει είναι να εξασφαλίσουν το DRM, οι πιστοί (μπεε) έτσι και αλλιώς θα ακολουθήσουν. Ξέρεις κάτι σχετκό? Έχεις διαβάσει πουθενά για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα