Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nlogginidis είπε

Αν εσύ έχεις επιλέξει να εμβολιαστείς για την ιλαρά δεν είσαι καλυμμένος; Ή είναι εμβόλια Πετσινου με mfg;

Δεν στα είπαν καλά. Ψαξου!

Εναλλακτικά δες πιο πάνω: στοκάρισε ξερά κρεμμύδια! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Τεχνολογικό νέο ε;

Επιστημονικό!

Αργησες btw… 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν στα είπαν καλά. Ψαξου!

Εναλλακτικά δες πιο πάνω: στοκάρισε ξερά κρεμμύδια! 

Έχω ψαχτει πολύ καλά. Έχω κάνει τα εμβόλια της ιλαράς και εγώ και τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τι κάνει ο διπλανός μου. Ας ασχοληθούμε ο καθένας με την καμπούρα του και να αφήσουμε ήσυχο τον συνάνθρωπο μας και ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. 

Κρεμμύδια πάντα στοκαρω γιατί χωρίς στιφάδο δεν βγαίνει η ζωή. 

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, nlogginidis said:

Αν εσύ έχεις επιλέξει να εμβολιαστείς για την ιλαρά δεν είσαι καλυμμένος; Ή είναι εμβόλια Πετσινου με mfg;

Από όλες τις πιθανές λογικές πλάνες που μπορούσες να επιλέξεις, διάλεξες την individual protection fallacy; Την πιο βαρετή απ' όλες; Πφφ.

Ότι υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν κατανοεί πως λειτουργούν τα εμβόλια εν έτει 2025 με ξεπερνάει πάντως.

1 minute ago, nlogginidis said:

Έχω ψαχτει πολύ καλά. Έχω κάνει τα εμβόλια της ιλαράς και εγώ και τα παιδιά μου και δεν με νοιάζει τι κάνει ο διπλανός μου. Ας ασχοληθούμε ο καθένας με την καμπούρα του και να αφήσουμε ήσυχο τον συνάνθρωπο μας και ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. 

λολ

«Αφού φοράς ζώνη ασφαλείας, τι σε νοιάζει αν τρέχω με 200 στο δρόμο;» είναι η φάση;

• Like 15
  • Thanks 6
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Επιστημονικό!

Αργησες btw… 

Στο της ανεμοβλογιάς θα προσπαθήσω να είμαι πιο γρήγορος. Την πέρασα μικρός οπότε θα μιλήσω εκ πείρας.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Κρεμμύδια πάντα στοκαρω γιατί χωρίς στιφάδο δεν βγαίνει η ζωή. 

Κάτσε μισό λεπτό. Θα κάνω μια εξαίρεση και θα μιλήσουμε λίγο σοβαρά (για ένα λεπτό).

Δεν σε απασχολεί πως στο 2025 έχουμε επανεμφάνιση Ιλαράς που αν επεκταθεί περισσότερο και κολλήσουν τα παιδιά σου, θα χάσουν την προστασία που έχει χτίσει τόσα χρόνια  το ανοσοποιητικό τους (και δεν αναφέρομαι μόνο στην προστασία από τα εμβόλια); Ξέρει τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Δεν σε ανησυχεί; Δεν σκέφτεσαι πώς φτάσαμε στο 2025 να μιλάμε για κάτι τέτοιο;

• Like 9
Δημοσ.
Μόλις τώρα, polaki είπε

Στο της ανεμοβλογιάς θα προσπαθήσω να είμαι πιο γρήγορος. Την πέρασα μικρός οπότε θα μιλήσω εκ πείρας.

Καλά μην νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, Sensible said:

Μετα το φιασκο των εμβολιων της συμφορας μιας γριπης με θνησιμοτητα κατω του 0,1% οπως ο κοροδοιος , οι επιστημονες της δεκαρας ας κατσουν στην ακρη

αρκετα υπεφερε η λογικη στα μεσαιωνικα πειραματα αυτων των ηλιθιων μαθημευτομενων μαγων.

Ας ασχοληθουν καλλιτερα με τις υποσαχαριες χωρες της Αφρικης που θεριζει η πνευμονια και γριπη τα μικρα παιδια.

Στην Νιγηρια των 245 εκατομμυριων σε 3 χρονια πεθαιναν μολις 4000 ανθρωποι απο τον κοροδοιο , ενω απο πνευμονια και γριπη σε 6 μηνες απεβιωσαν 210.000 παιδια

Nigeria: Influenza and Pneumonia

Η ιλαρά πόσο θνησιμότητα νομίζεις ότι έχει; (hint, περίπου 0.1%). Πιστεύεις κι εκεί ότι είναι άχρηστα τα εμβόλια;  Επίσης γιατι διαλέγεις τη Νιγηρία που δεν έχει και πολλούς ηλικιωμένους και όχι την διπλανή μας Ιταλία, να τους πεις ότι ο κοβιντ δεν σκοτώνει; Ιδιαίτερα στο Πέργαμο θα ενδιαφερθούν πολύ να ακούσουν για το πόσο άκακος ιος είναι.

• Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Κάτσε μισό λεπτό. Θα κάνω μια εξαίρεση και θα μιλήσουμε λίγο σοβαρά (για ένα λεπτό).

Δεν σε απασχολεί πως στο 2025 έχουμε επανεμφάνιση Ιλαράς που αν επεκταθεί περισσότερο και κολλήσουν τα παιδιά σου, θα χάσουν την προστασία που έχει χτίσει τόσα το ανοσοποιητικό τους; Ξέρει τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Δεν σε ανησυχεί; Δεν σκέφτεσαι πώς φτάσαμε στο 2025 να μιλάμε για κάτι τέτοιο;

Φυσικά και με απασχολεί και φυσικά θα μιλήσω με τους αρμόδιους γιατρούς και θα πάρω την απόφαση μου για μένα και τα παιδιά μου. Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να υποχρεώσω τον διπλανό μου να πάρει την ίδια απόφαση με μένα, ούτε το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω ψεκασμενο. Μπορώ μόνο να προσπαθήσω να τον πείσω. Εκεί έγκειται η διαφωνία μας. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Φυσικά και με απασχολεί και φυσικά θα μιλήσω με τους αρμόδιους γιατρούς και θα πάρω την απόφαση μου για μένα και τα παιδιά μου. Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να υποχρεώσω τον διπλανό μου να πάρει την ίδια απόφαση με μένα, ούτε το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω ψεκασμενο. Μπορώ μόνο να προσπαθήσω να τον πείσω. Εκεί έγκειται η διαφωνία μας. 

Αν αύριο αποφάσιζαν οι μηχανόβιοι να κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια, έτσι επειδή την είδαν έξυπνοι, θα έλεγες τα ίδια? 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nlogginidis είπε

Μα δεν είπα ακόμη πως πρέπει να τους πυροβολούμε! Αν και πρότεινα όπλα  με βελάκια εμβολίων και ελεύθερους σκοπευτές. :) 

• Haha 6
Δημοσ.
25 minutes ago, billdanos said:

Επιτέλους, αναρρώνω από ίωση και θέλω να κοιμηθώ για λίγο ήρεμος. 

Αναλαμβάνεις! :) 

Περαστικά, από αύριο έχω βάρδια εγώ! 😂 

• Like 2
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Η ιλαρά πόσο θνησιμότητα νομίζεις ότι έχει; (hint, περίπου 0.1%). Πιστεύεις κι εκεί ότι είναι άχρηστα τα εμβόλια;  Επίσης γιατι διαλέγεις τη Νιγηρία που δεν έχει και πολλούς ηλικιωμένους και όχι την διπλανή μας Ιταλία, να τους πεις ότι ο κοβιντ δεν σκοτώνει; Ιδιαίτερα στο Πέργαμο θα ενδιαφερθούν πολύ να ακούσουν για το πόσο άκακος ιος είναι.

Μα «δεν μας ενδιαφέρουν οι ηλικιωμένοι ή οι ανοσοκατεσταλμένοι, ούτως ή άλλως θα πέθαιναν σύντομα»

13 λεπτά πριν, polaki είπε

Αν κολλήσεις Ιλαρά, ξέχνα την «πειρα»…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...