CHRISpros Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panos- είπε Το αναφέρει απλά ως προνόμιο, παραμένουν δωρεάν τα IRIS και με τον απλό λογαριασμό Aρα δεν ειναι προνομιο. Είναι κοροϊδία, μπας και κάποιος καταλάβει πως μόνο έτσι θα έχει δωρεάν Iris. 4 λεπτά πριν, panos- είπε 16 πόντους. 50 λεπτά τον χρόνο. Ξοδεύτικαν Πόσο ελληνικό και πονηρό είναι να χρεώνεις κάποιον 10 ευρώ τον χρόνο και να του λες "Αγόρασέ το γιατί θα έχεις προνόμιο να σου δινω 50 λεπτα" ? Επεξ/σία 3 Ιουλίου από CHRISpros 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, CHRISpros είπε β. Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments --- Δηλαδή αλλιώς το Iris θα χρεώνετε? Πως γίνεται αυτό, αφού το Iris είναι δωρεάν??? Σου πουλάει χόρτο, αν μασάς μασήσες Δεν ειναι ολοι ενημεροι, ασε που μερικοι για για να κάνουν μεταφορά χρηματων πάνε ακομα στα ταμεια των τραπεζών 🤪 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από NikosKallithea
mike15 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) μου ηρθε και εμενα το μυνημα ..αλλα εχει αναβαθμιση το συστημα και ακομα δεν μπορω να μπω να το αλλαξω. edit. μπηκα,πατησα διαχειριση αναβαθμισης,εκει παλι διαχειριση αναβαθμισης και μετα εχει τον λογαριασμο και διπλα το κουμπι(πρασινο) αποεπιλογης-απενεργοποιησης.ειναι πρασινο το σερνεις δεξια γινεται γκρι και απενεργοποιειται.. για να τσεκαρεις αν εγινε η αλλαγη πας στον λογαριασμο σου στο προφιλ και πρεπει να γραφει ΑΠΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Είδος Λογαριασμού επειδη με ρωτησαν πως γινεται αναλυτικα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από mike15 1
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Όσοι έχουμε ηδη απενεργοπποιήσει την αυτόματη μετάβαση σε προνομίων , υπάρχει περίπτωση μετά τις 28/08 να γυρίσουν σε προνομίων ;
panos- Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 15 ώρες πριν, meletis_m είπε Όσοι έχουμε ηδη απενεργοπποιήσει την αυτόματη μετάβαση σε προνομίων , υπάρχει περίπτωση μετά τις 28/08 να γυρίσουν σε προνομίων ; Όχι, το 28/8 είναι άλλο κύμα λογαριασμών 1
johnmayson Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλημερα πηρα στο contact center και δηλωσα οτι δε θελω ο υπαλληλος μου ζητησε αφμ και αριθμο ταυτοτητας και το εκανε. Δεν εχω e banking γ αυτο πηρα τηλ.
maglor1981 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Γιατί θα πρέπει να προβώ σε ενέργειες ενώ ΔΕΝ ζήτησα κάτι. Με τη ίδια λογική αν πάρεις τσιγάρα ο περιπτεράς να σου χρεώνει και ένα άλλο προϊόν εκτός αν του πεις δε το θες. Για να μου προσφέρεις υπηρεσία που μαλιστα τη χρεώνεις κιολας χρειάζεται συγκατάθεση. Απλά. ΟΧΙ άρνηση παροχής της υπηρεσίας. Εγώ προχώρησα σε καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης. https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ 3
haris_216 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ 5 λεπτά πριν, maglor1981 είπε Γιατί θα πρέπει να προβώ σε ενέργειες ενώ ΔΕΝ ζήτησα κάτι. Με τη ίδια λογική αν πάρεις τσιγάρα ο περιπτεράς να σου χρεώνει και ένα άλλο προϊόν εκτός αν του πεις δε το θες. Για να μου προσφέρεις υπηρεσία που μαλιστα τη χρεώνεις κιολας χρειάζεται συγκατάθεση. Απλά. ΟΧΙ άρνηση παροχής της υπηρεσίας. Εγώ προχώρησα σε καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης. https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ Πέστα ρε φίλε. Αυτή είναι και η δική μου σκέψη εδώ και χρόνια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις τράπεζες αλλά σε όλα τα ολιγο/μονοπώλια που δογματικά ανακοινώνουν ότι αλλάζει το Χ στο συμβόλαιό σου (πάντα για το...καλό σου, αλλά και πάντα με χρέωση) και αν δεν το θέλεις πρέπει να κουνήσεις ΕΣΥ τον απαυτό σου και να κάνεις ενέργειες. Αν το θέλεις, ω τι φανταστικό, γίνεται αυτόματα. Και βέβαια πολλές φορές αυτές οι ανακοινώσεις (πχ όπως γίνεται στις εταιρίες κινητής) βρίσκονται σε κάποιο σημείο του λογαριασμού που σου στέλνουν που ξέρουν ότι ΔΕΝ θα διαβάσεις (πχ στο τέλος, ανάμεσα σε διαφημίσεις ή άλλα βαρετά) Και όντως όπως λες, πρέπει και άλλοι επαγγελματίες (πχ σουβλατζής) να ξεκινήσουν και για "διευκόλυνση των τακτικών πελατών τους" να τους στέλνουν κάθε Σάββατο τα σουβλάκια που έχουν συνηθίσει να παραγγέλνουν. Και αν δεν τα θέλουν θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο να το πουν. Να δούμε πως αυτοί οι φωστήρες μετά θα αρχίσουν να μιλάνε για καταχρηστικές πρακτικές.
ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, maglor1981 said: Γιατί θα πρέπει να προβώ σε ενέργειες ενώ ΔΕΝ ζήτησα κάτι. Γιατί στη σύμβαση που υπέγραψες πριν από χρόνια όταν άνοιξες το λογαριασμό, έγραφε ότι η τράπεζα δικαιούται να κάνει μονομερή τροποποίηση όρων κατόπιν ειδοποίησης, 2 μήνες νωρίτερα. Δε κάνει κάτι παράνομο η εθνική. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:32 μμ από ekrepali 1 1
maglor1981 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Γιατί στη σύμβαση που υπέγραψες πριν από χρόνια όταν άνοιξες το λογαριασμό, έγραφε ότι η τράπεζα δικαιούται να κάνει μονομερή τροποποίηση όρων κατόπιν ειδοποίησης, 2 μήνες νωρίτερα. Δε κάνει κάτι παράνομο η εθνική. Ναι αλλά εδώ δεν έχουμε τροποποίηση των όρων. Έχουμε πώληση/μεταφορα αλλού προϊόντος από το οποίο έχω κάνει τη συμβαση. Δε λέει τροποποιω τις χρεώσεις για το λογαριασμό τον οποίο έχω υπογράψει σύμβαση. Ούτε καταργεί το είδος του λογαριασμού οπότε με μεταφέρει κάπου αλλού. Μου αλλάζει είδος λογαριασμού και μου χρεώνει ένα προιον/ υπηρεσια που ποτέ δε ζήτησα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:21 πμ από maglor1981
ekrepali Δημοσ. Παρασκευή στις 10:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:13 πμ @maglor1981 έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις. Απαιτείται υπογραφή ή προφορική αποδοχή με ηχογράφηση για να έχει νόμιμη ισχύ.
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Ήρθε και σε μενα το εμαιλ το απενεργοποίησα σε ολους τους λογαριασμους και τέλος η υπόθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα