Filip Katund Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τελεια. Αιντε να το παρω φθηνα μιας κ οι αριστεροι εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα κ κανουν επιθεσεις κ καινε ηλεκτρικα αυτοκινητα, αλλα κατα αλλα ειναι πολυ υπερ της φυσης. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Filip Katund 3 4
magicnumbers Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Ποιος αγοράζει ακομα καινούρια αμάξια; Καλύτερα ρίξε τα λεφτά στο σκουπιδοτενεκέ καλύτερη επένδυση είναι. 2 2
theripper7 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Ποιος αγοράζει ακομα καινούρια αμάξια; Καλύτερα ρίξε τα λεφτά στο σκουπιδοτενεκέ καλύτερη επένδυση είναι. Αν δεν αγοράζει κανένας καινούργια αμάξια δεν θα υπάρχουν μεταχειρισμένα. 1 1
kalmik Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αυτό με τους βανδαλισμούς σε Tesla με ξεπερνάει ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε πολιτικές πεποιθήσεις του Musk όπου κι εγώ μπορεί να διαφωνώ πολύ. Είναι σαν κάποιος να λέει να κάψουμε το σπίτι του Α ιδιώτη γιατί ο εργολάβος που το έχτισε είναι ΧΧ πολιτικών απόψεων. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από kalmik 14 1
valkon Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Μου θύμισες το: 😛 screenshot από bluesky πρώτη φορά βλέπω, μπαίνουν άνθρωποι εκεί; 1 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου Just now, valkon said: screenshot από bluesky πρώτη φορά βλέπω, μπαίνουν άνθρωποι εκεί; No idea, τώρα που το ανέφερες το πρόσεξα κι εγώ. 😛 Υπάρχει και σε video πάντως.
Ducatista Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Πάντως ρε παιδια έχει πλάκα η κόντρα καύσιμα vs ηλεκτρικο εγω γουστάρω και τα 2 το κάθε ένα για διαφορετικούς λόγους απορώ γιατί τόσο οπαδισμος... ειδικά για τα τεσλα αν και εμφανισιακά δεν μαρεσουν δεν θα αγόραζα ποτε τα υπάρχον μοντέλα είναι φανταστικά αμαξια και ας έχουν μικρότερη κατανάλωση από ότι δηλώνουν λες και κάθε μέρα κάνουμε 400χλμ και μας χαλανε 1
freegr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική οι εταιρίες του πάνε στράφι οπότε εδώ στην Ελλάδα αγοράζουν μόνο όσοι έχουν παχύ πορτοφόλι για λόγους που όλοι γνωρίζουν
magicnumbers Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, theripper7 είπε Αν δεν αγοράζει κανένας καινούργια αμάξια δεν θα υπάρχουν μεταχειρισμένα. Τα παίρνουν τα λιζινγκ φίλε κ αρκεί. Ιδιώτης καινούριο με την ποιότητα πλαστικουρας κ ειδικά στις τιμές των μεσαίων οικογενειακών είναι καθαρή σπατάλη. 1
cpc464 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ελάτε όλοι στην μάντρα αυτοκινήτων του Donny και αγοράστε ένα Tessler, its all computer!. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από cpc464 1
lost2 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Thresh said: Μου θύμισες το: 😛 Και με αυτή τη φωτογραφία επιβεβαιώνεις την ηλιθιότητα και την προπαγάνδα κάποιον "δημοκρατικών" που απαγόρευσαν αυτό το "έκτρωμα" (για εμένα ) γιατί είχε πολλές γωνιές και είναι επικίνδυνο για τους πεζούς - ποδηλάτες, αλλά το άλλο που είναι τανκσ αλλά με καμπύλες επιτρέπετε ακόμη η κυκλοφορία του, χμμμ. Πόση ηλιθιότητα ακόμη; Επεξ/σία 19 Μαρτίου από lost2
JcD Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Πολύς κόσμος λέει ότι είναι η καλύτερη εποχή να πάρει κανείς μετοχές της εταιρίας.! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα