Jiakometi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μιλάμε ακόμη για Tesla που έχουν καεί σε μάντρες; Οχι μόνο …. Μιλάμε και γι αυτό. Εκτός αν το θεωρείς ΟΚ. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Jiakometi 2
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Οχι μόνο …. Μιλάμε και γι αυτό. Εκτός αν το θεωρείς ΟΚ. Θα τριζουν τα κοκκαλα του Hitler με το πως εφτιαξαν την σβαστιχα στο τζαμι του Tesla τα παλιοπαιδα... 1
Spyros7 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 5 hours ago, ramarg said: Εσύ αγόρασε αυτοκίνητο 50-100Κ και επέτρεψε σε ακροδεξιά/ακροαριστερά στοιχεία να το χαρακώσουν, να το σπάσουν, να το κάψουν, και μην τους πας στο Δικαστήριο. Ή αν πάλι ξεκινήσεις με νομικές ενέργειες κατά αγνώστων, μόλις εμφανιστεί το μπάχαλο μπροστά σου και πει ότι κατέστρεψε το δικό σου αυτοκίνητο για να θίξει τον Elon, συγχώρεσε τον και απέσυρε τις κατηγορίες χωρίς να διεκδικήσεις ούτε 1€. Ανωτερότητα σε παράνομα & εγκληματικά στοιχεία που παραβιάζουν Νόμους & θίγουν την Έννομη Τάξη δεν υπάρχει. Αποδεχτείτε το. Η εμμονή σας με τον Elon σας κάνει να τα βλέπετε όλα ανάποδα. Άλλο ένα strawman, καμία έκπληξη. Αλλά λάθος πόρτα χτυπάς. Εγώ δεν ψωνίζω από φασίστες, ούτε δίνω 50-100Κ για αμάξι. Ακόμα όμως και αν είχα κάνει το λάθος πριν χρόνια, υπάρχει τρόπος προστασίας μέχρι την αλλαγή σε BYD και κοστίζει λίγα ευρώ 😄 1
manolis940 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 20 ώρες πριν, Jiakometi είπε Οχι μόνο …. Μιλάμε και γι αυτό. Εκτός αν το θεωρείς ΟΚ. Έψαχνα προχθές και καθαρή αναφορά σε ακτιβιστικές ενέργειες βρήκα μόνο σε μάντρες. Άλλα περιστατικά είχαν γίνει από μεμωνομένα άτομα. Το παραπάνω μάλιστα κάνει και προσωπική επίθεση στον ιδιοκτήτη και τον ονοματίζει ως Βλάκα κάτι που μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με προσωπικές διαφορές παρά κίνηση κατά του musk. Φυσικά και δεν είμαι οκ με αυτό. Αν όμως άνθρωποι ξεσικώνονται μαζικά και καίνε μάντρες ενός ναζιστή είμαι all in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα