Ducatista Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Μόλις τώρα, 1comment είπε Τουλάχιστον δεν σου το βούτηξε διανομέας... Ναι οκ αλλα μετά απο αυτο είδα τα σοβαρά κενα που εχει η υπηρεσία νταξει γελάει ο κοσμος
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 ώρες πριν, 1comment είπε Τουλάχιστον δεν σου το βούτηξε διανομέας... Δεν τα βουτανε οι διανομεις ειπαμε. Στην αποθηκη γινεται το τσιμπουσι. Εχει κανει κανεις προσφατα καταγγελια για κατεστραμενο περιεχομενο; Εστειλα τις προαλλες ενα PS4 μεσω vendora,αψογα πακεταρισμενο,αλλα οταν παρελαβε ο αγοραστης,δε λειτουργουσε,οποτε μου το γυρισε πισω και το εφαγα απο πισω. Εχω στειλει κατι αποδεικτικα για ενα δεμα που εξαφανιστηκε,περιμενω απαντηση,αν δω οτι τα μασανε παλι,θα προχωρησω σε 2 καταγγελιες μαζεμενες. 1
KyrGR Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Εχθές μου συνέβη το εξής περίεργο: Περίμενα ένα ipad 5ης γενιάς που πήρα από αγγελία εδώ και με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει ότι μαζί με το δικό του πακέτο ήταν και ένα δικό μου. Συναντηθήκαμε , μου το έδωσε και μου είπε ότι μαζί με τη δική του θυρίδα άνοιξε και η γειτονική και επειδή περίμενε δύο αντικείμενα πήρε τα δέματα και μετά είδε ότι το ένα ήταν ξένο. Φυσικά όταν πήγα τυπικά να παραλάβω η θυρίδα ήταν άδεια, τους έστειλα ενημέρωση χωρίς να ζητήσω αποζημίωση. Δείτε το video, Ελευθερίου Βενιζέλου 211 Νέα Σμύρνη το Locker. https://drive.google.com/file/d/1o3VVZpZ56pTIFN4hblAqgsW6hjBJaHxd/view?usp=drive_link 1
1comment Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2025 στις 12:54 ΜΜ, KyrGR είπε Εχθές μου συνέβη το εξής περίεργο: Περίμενα ένα ipad 5ης γενιάς που πήρα από αγγελία εδώ και με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει ότι μαζί με το δικό του πακέτο ήταν και ένα δικό μου. Συναντηθήκαμε , μου το έδωσε και μου είπε ότι μαζί με τη δική του θυρίδα άνοιξε και η γειτονική και επειδή περίμενε δύο αντικείμενα πήρε τα δέματα και μετά είδε ότι το ένα ήταν ξένο. Φυσικά όταν πήγα τυπικά να παραλάβω η θυρίδα ήταν άδεια, τους έστειλα ενημέρωση χωρίς να ζητήσω αποζημίωση. Δείτε το video, Ελευθερίου Βενιζέλου 211 Νέα Σμύρνη το Locker. https://drive.google.com/file/d/1o3VVZpZ56pTIFN4hblAqgsW6hjBJaHxd/view?usp=drive_link Πολύ τυχερός είσουν. Αν και θεωρώ ότι λογικά θα το έβρισκαν ότι άνοιξαν 2 θυρίδες και θα ήξεραν ποιος το πήρε αλλά αποκλείεται να σου έλεγαν όνομα κλπ. Στην καλύτερη θα επικοινωνούσαν μαζί του να δουν αν το πήρε κι αν έδινε αρνητική απάντηση, δε νομίζω να έβρισκες άκρη. Δεν έχω διαβάσει και τίποτα σχετικά με την αποζημίωση των 100Ε. Την έχει πάρει κανείς άραγε ή παλεύουν βδομάδες-μηνες στα μεηλ; Για τηλέφωνα δε ρωτάω καν. Πρόσφατα χρειάστηκε να πάρω τηλ και δεν απάντησε ποτέ κανείς. Στο μεηλ απάντησαν. Κρατάω το πολύ ανησυχητικό ότι άνοιξαν 2 θυρίδες με ένα κωδικό. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από 1comment
KyrGR Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 12 ώρες πριν, ioannischr είπε ευτυχως επεσες σε πολυ τιμιο ανθρωπο Η αλήθεια είναι πως μερίμνησα να του πω στο τηλέφωνο ότι είναι κλειδωμένο το ipad (το ξεκλείδωσα πλέον και μάλιστα είχε 129 φορτίσεις όλες κι όλες), ήταν και τελείως ξεφόρτιστο όταν το πήρε, ψιλοχάλια η θήκη εξωτερικά, πάντως κάποια στιγμή θα του δώσω κάτι συμβολικό, κάποια συσκευή πχ. Η BoxNow απλά με ευχαρίστησε για την ενημέρωση και λέει ότι το διερευνά.
filipN Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Τον τελευταίο χρόνο έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι κλοπές ή απόπειρες κλοπών δεν γίνονται μόνο στη συγκεκριμένη εταιρία. Έγινε απόπειρα κλοπής σε δέμα που περίμενα από Γερμανία σε παλαιά και πολύ γνωστή διεθνή εταιρία ταχυδρομικών μεταφορών που τα διακινεί η ίδια και στην Ελλάδα. Το πακέτο ήταν από εταιρία μεταχειρισμένων φωτογραφικών αλλά το περιεχόμενο πολύ φτηνό και προφανώς γι αυτό δεν το «απαλλοτρίωσαν» αλλά το επανασυσκεύασαν. Η απόπειρα έγινε στη Γερμανία. α) Το αμέσως επόμενο δέμα από τον ίδιο αποστολέα με την ίδια εταιρία «ταχυμεταφορών» στάλθηκε σε λάθος σημείο παραλαβής (στη Γερμανία) και όταν ενημέρωσα άμεσα και γραπτώς τον αποστολέα, έφτασε στην Ελλάδα σε λιγότερο από 24 ώρες ενώ πριν ήθελε πολλές μέρες. β) Την ίδια ακριβώς περίοδο διέκοψε την πολύχρονη συνεργασία της με τη συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών άλλη μεγάλη εταιρία φωτογραφικών. Προφανώς από σύμπτωση… 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 14 ώρες πριν, KyrGR είπε Η BoxNow απλά με ευχαρίστησε για την ενημέρωση και λέει ότι το διερευνά. Καλα εισαι,εγω εκανα το ιδιο με ενισχυτη αυτοκινητου και δεν ειπαν ουτε ευχαριστω. 6 ώρες πριν, filipN είπε Τον τελευταίο χρόνο έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι κλοπές ή απόπειρες κλοπών δεν γίνονται μόνο στη συγκεκριμένη εταιρία. Που να δεις τι ψειρισμα πεφτει στο τελωνειο. Αλλα οχι,οι αποπειρες ( και οι κλοπες ) που εχουν γινει στη ΒΟΧ,αναλογικα με το χρονο που βρισκεται στο χωρο,ειναι παρα πολλες. Σιγουρα παιζει ρολο και ο ογκος των δεματων που διαχειριζονται,αλλα τετοιο χαλι δεν το εχει καμια εταιρια. 1
chrisskom Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Να αρχίσω να το κλαίω; Τους παίρνω καθημερινά τηλέφωνο από την Παρασκευή. Η επικοινωνία του τηλεφωνικού κέντρου με τις αποθήκες κυριολεκτικά δεν υπάρχει. Περιμένουν εδώ και 2 μέρες ενημέρωση από την αποθήκη. Καλά θα πάει αυτό. Είναι κρίμα γιατί την είχα σε εκτίμηση σαν μεταφορική και πάντα την επέλεγα λόγω της γρήγορης παράδοσης.
StamTheMan Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ 2 ώρες πριν, chrisskom είπε Να αρχίσω να το κλαίω; Τους παίρνω καθημερινά τηλέφωνο από την Παρασκευή. Η επικοινωνία του τηλεφωνικού κέντρου με τις αποθήκες κυριολεκτικά δεν υπάρχει. Περιμένουν εδώ και 2 μέρες ενημέρωση από την αποθήκη. Καλά θα πάει αυτό. Είναι κρίμα γιατί την είχα σε εκτίμηση σαν μεταφορική και πάντα την επέλεγα λόγω της γρήγορης παράδοσης. Ειναι νωρις ακομα,μη φωναζεις. Σε αλλα νεα,σημερα πηρα αποζημιωση 104 ευρω για χαμενο δεμα. Αξια σαφως μεγαλυτερη,τους εστειλα την κινηση της τραπεζας,η οποια ηταν 110,αλλα η πραγματικη αξια ηταν ακομα μεγαλυτερη.
1comment Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 μμ Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω οτι έδωσαν αποζημίωση. Πρέπει να τις δίνουν με το σταγονόμετρο και σίγουρα θα ζητάνε να στείλεις παραστατικά αγοράς κλπ. Αν δεν έχεις, δύσκολα τα πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα