Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σας βάλω link οπότε πρέπει να κάνετε έλεγχο μέσω του app

Αναφορές και για υπαρχοντες συνδρομητές

Βάζω το γενικό link της ιστοσελίδας 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html

Έως 20/3 το unlimited πακέτο της cosmote neo με 24 ευρώ και ο πρώτος μήνας δωρεάν

Screenshot_20250319_190119_Chrome.jpg.a0b58b1ac0b15a00c3cde4893c451563.jpg

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω unlimited neo και μου βγάζει ακόμα 33.....

edit: είναι για νέους συνδρομητες μόνο ....φταίω να το ακυρώσω εγώ τώρα?

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.

Το καναμε πριν 1 ωρα σε ενα φιλο. Νεος αριθμος ο πρωτος μηνας δωρεαν χωρις καμια δεσμευση. 5 λεπτα και λογικα αυριο θα στειλουν την καρτα. 

11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εχω unlimited neo και μου βγάζει ακόμα 33.....

edit: είναι για νέους συνδρομητες μόνο ....φταίω να το ακυρώσω εγώ τώρα?

Εννοειται ακυρωνεις και καπακι τσιμπας την προσφορα με τα 24. Δεν υπαρχει δεσμευση το κοβεις οποτε θελεις το neo. 

• Like 2
Δημοσ.

αυτή η εκτίμηση που έχει η cosmote στους υπάρχοντες πελάτες είναι για γέλια.

δοκίμασα το διέκοψα και δεν προχωράει με νέα σύνδεση....τσάμπα ο κόπος....🤬

• Like 8
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

αυτή η εκτίμηση που έχει η cosmote στους υπάρχοντες πελάτες είναι για γέλια.

Πραγματικά με εξοργίζει αυτή η τακτική που έχει.  στην περιοχή μου είναι μονόδρομος, Είτε σταθερό είτε κινητό.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το καναμε πριν 1 ωρα σε ενα φιλο. Νεος αριθμος ο πρωτος μηνας δωρεαν χωρις καμια δεσμευση. 5 λεπτα και λογικα αυριο θα στειλουν την καρτα. 

Εννοειται ακυρωνεις και καπακι τσιμπας την προσφορα με τα 24. Δεν υπαρχει δεσμευση το κοβεις οποτε θελεις το neo. 

Τι προτείνεις? Αυτό του τίτλου ή την Vodafone (που εχω cu) που μέσω "κρυφές προσφοράς " στο Instagram δίνει για 9 μήνες unlimited λεπτά και 210gb ,με απλή ανανέωση? Πιστεύεις αξίζει η μετάβαση σε συμβόλαιο. Το φτηνότερο πρόγραμμα σε cu είναι 11.5€

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Arkin είπε

ακυρωνεις εννοεις τον αριθμο γιατι αμα κανεις παυση το neo και πας στην προσφορα σου λεει νεος αριθμος ή φορητοτητα αριθμου. 

Σιγα μην γινοταν αυτο για τους παλιους πελατες, λαμογια.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Τι προτείνεις? Αυτό του τίτλου ή την Vodafone (που εχω cu) που μέσω "κρυφές προσφοράς " στο Instagram δίνει για 9 μήνες unlimited λεπτά και 210gb ,με απλή ανανέωση? Πιστεύεις αξίζει η μετάβαση σε συμβόλαιο. Το φτηνότερο πρόγραμμα σε cu είναι 11.5€

Έχω ήδη το cu με τα 200gb το οποίο τρέχει ήδη 6 μήνες και έχει υπόλοιπο θεωρητικά άλλες 3 ανανεώσεις. Μεγάλη υπόθεση να έχεις 200gb +, απεριόριστες κλήσεις και 200 μηνύματα με 13€ μόνο.

Με τρώει τώρα αυτό το neo αλλά σκέφτομαι να θυσιάσω 3 μήνες υπόλοιπο cu και 33€ επιπλέον(για τους τρεις μήνες)

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης στην ίδια προσφορά δίνει και επιλογή για 10GB αντί για unlimited με 19 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Κοιτα ειναι αναλογα τι δεδομενα καταναλωνεις καθε μηνα. Ο φιλος το θελει για hotspot στο σπιτι θα κοψει την adsl πληρωνε 26 ευρω για 24αρα και θα κουμπωσει τη sim σε κινητο που πιανει 5G και τελος. Αν σε φτανουν τα 210gb τοτε συμφερει φουλ αυτο της vodafone. Το αλλο ειναι 24 ευρω καθε μηνα αλλα με τον πρωτο μηνα δωρο βγαινει 22 το μηνα για 12 μηνες. Τελος παιζει ρολο και η ταχυτητα που πιανεις στο μερος που εισαι με τον αναλογο παροχο. Αν ειναι καλυτερη η cosmote κατα πολυ τοτε συμφερει το neo και ας εχει και διπλασια τιμη. 

20 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

ακυρωνεις εννοεις τον αριθμο γιατι αμα κανεις παυση το neo και πας στην προσφορα σου λεει νεος αριθμος ή φορητοτητα αριθμου. 

Σιγα μην γινοταν αυτο για τους παλιους πελατες, λαμογια.

Ναι ακυρωση τελειως και αμεσα μετα ξανα στο neo ως νεος αριθμος στο cosmote. Λογικα προλαβαινει να γινει η μεταβαση μεχρι αυριο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος! Πάνω που έψαχνα κάτι με unlimited. 21.81€ μου το έβγαλε, νομίζω λόγω απαλλαγής τελών κινητής τηλεφωνίας για κάτω των 29 ετών. 

• Like 2
Δημοσ.

έχω όλα απεριόριστα στην cosmote με 13 ευρώ το μήνα. καλά που σήκωσα το τηλ. και δέχτηκα την προσφορά πριν σχεδόν 1 χρόνο

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικοί απλά.. εμείς που είμαστε ήδη συνδρομητές τίποτα…

1 hour ago, Arkin said:

Ναι ακυρωση τελειως και αμεσα μετα ξανα στο neo ως νεος αριθμος στο cosmote. Λογικα προλαβαινει να γινει η μεταβαση μεχρι αυριο. 

Από που γίνεται η ακύρωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...