elpenor Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 7 hours ago, Arkin said: Καλησπερα. Σημερα παραλαβε την sim αλλα δεν παιζει geforce now. Ρωτησαμε για static ip και δεν δεχετε το προγραμμα. Οποτε οπως καταλαβαινω οσοι θελετε geforce now η αλλα κολπα που θελουν static ip δεν γινεται με τη χρηση του cosmote neo. Δεν νομίζω ότι θέλει static IP το GFN. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
Arkin Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, elpenor είπε Δεν νομίζω ότι θέλει static IP το GFN. Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Δοκιμασαμε σημερα GFN και με την καρτα του cosmote neo απο mobile hotspot και με την καρτα της frog unlimited απο zte 5001 και δεν δουλευει δεν βρισκει δικτυο καθολου. Απο οτι ειδα θελει static/public ip για να δουλεψει που δεν υποστηριζουν αυτες οι sim.
leo066 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Δοκιμασαμε σημερα GFN και με την καρτα του cosmote neo απο mobile hotspot και με την καρτα της frog unlimited απο zte 5001 και δεν δουλευει δεν βρισκει δικτυο καθολου. Απο οτι ειδα θελει static/public ip για να δουλεψει που δεν υποστηριζουν αυτες οι sim. Public θέλεις, ή static είναι διαφορετική και δεν χρειάζεται. Είσαι σε cgnat που δίνει η COSMOTE, νομίζω μόνο στα συμβόλαια δίνει public.
Arkin Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, leo066 είπε Public θέλεις, ή static είναι διαφορετική και δεν χρειάζεται. Είσαι σε cgnat που δίνει η COSMOTE, νομίζω μόνο στα συμβόλαια δίνει public. Public ναι εχεις δικιο. Ουτε αυτοι την δινουν στο cosmote neo για αυτο δεν επαιξε το geforce now. Μονο σε σταθερες συνδεσεις ειπαν και σε gigamax συμβολαια. Υπαρχει τροπος περα απο vpn η κολπα τυπου tailscale?
modechristo_13 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 20/3/2025 στις 3:14 ΜΜ, eko13 είπε Όντως είναι πολύ καλό, όμως δύο πραγματάκια με κάνουν να διστάζω. Θα χάσω το φοιτητικό και δεύτερον κουτσά στραβά, βρίσκω data πακέτο χωρίς να φτάνω σε αυτά τα επίπεδα τιμής... θα προτιμούσα να μου έδινε data πακέτο στην κάρτα με ένα εικοσάρικο. Αυτόν τον μήνα το έχω με 11-12 ευρώ πχ... Είχα και εγώ το φοιτητικο και το έκοψα εδώ και ένα χρόνο. Δεν αξίζει πλέον. Εχω βάλει το πρώτο πακέτο ΝΕΟ και πληρώνω με payzy καθε μήνα που μου κάνει διπλασιασμό τα gb από 7 σε 14. οπότε με 16 ευρώ έχω απεριόριστα σε όλους , 2000 sms και 14 gb το μήνα τα οποία όσα δεν καταναλόνονται πάνε στον επόμενο μήνα. που δεν έβρισκα κάτι αντιστοιχο στο what's up επίσης δεν χάνεις τα τύπου προσφορες 2 ευρώ για το box κλπ κλπ. Το συστήνω σε όλους με μόλις 16 ευρώ 3
Vault13 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε Είχα και εγώ το φοιτητικο και το έκοψα εδώ και ένα χρόνο. Δεν αξίζει πλέον. Εχω βάλει το πρώτο πακέτο ΝΕΟ και πληρώνω με payzy καθε μήνα που μου κάνει διπλασιασμό τα gb από 7 σε 14. οπότε με 16 ευρώ έχω απεριόριστα σε όλους , 2000 sms και 14 gb το μήνα τα οποία όσα δεν καταναλόνονται πάνε στον επόμενο μήνα. που δεν έβρισκα κάτι αντιστοιχο στο what's up επίσης δεν χάνεις τα τύπου προσφορες 2 ευρώ για το box κλπ κλπ. Το συστήνω σε όλους με μόλις 16 ευρώ Δεν ξερω αν συνδιαζεται με τις προσφορες του cosmote ONE. Βεβαια εκει εχει εκπτωσεις στην τιμη μονο και οχι GB
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Αξίζει να καταργηθεί μία extra sim για το NEO στα 24;
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε Αξίζει να καταργηθεί μία extra sim για το NEO στα 24; Αν θεωρεις οτι ισως χρειαστεις καποιο νουμερο στο μελλον, γιατι οχι. Πχ μπορει μετα απο καιρο να το δωσεις σε καποιον να εχει απεριοριστα + νουμερο, και εσυ να ξαναγυρισεις στην εξτρα. Στο θεμα τιμης, 1 ευρω διαφορα εχουν
Doubt Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Αξίζει να καταργηθεί μία extra sim για το NEO στα 24; Δεν μπορείς να ξέρεις αν μελλοντικά θα αλλάξει η τιμή σε κάποιο από τα 2. Για την ώρα υπερέχει το ΝΕΟ.
foler79 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Εντωμεταξυ εμείς στην επαρχία δεν έχουμε παραλάβει ακόμα την σιμ. Ελπίζω να μην ισχύει ότι γράφει ο τίτλος του τοπικ ενεργοποίηση έως 20/3 αλλά παραγγελία έως 20/3.
someone- Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, foler79 είπε Εντωμεταξυ εμείς στην επαρχία δεν έχουμε παραλάβει ακόμα την σιμ. Ελπίζω να μην ισχύει ότι γράφει ο τίτλος του τοπικ ενεργοποίηση έως 20/3 αλλά παραγγελία έως 20/3. Εγώ παρέλαβα πριν δύο μέρες δύο σιμ επαρχία και ακόμα δε τις έχω βάλει 🤣
specre Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 14 ώρες πριν, foler79 είπε Εντωμεταξυ εμείς στην επαρχία δεν έχουμε παραλάβει ακόμα την σιμ. Ελπίζω να μην ισχύει ότι γράφει ο τίτλος του τοπικ ενεργοποίηση έως 20/3 αλλά παραγγελία έως 20/3. Σε άλλο forum, γράφει κάποιος ότι το ενεργοποίησε χθες κανονικά σαν προσφορά.
Vault13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Για εμας που ειμαστε στην cosmote και δεν θελουμε να χασουμε τον αριθμο παιζει κατι;
SabotazNic Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vault13 είπε Για εμας που ειμαστε στην cosmote και δεν θελουμε να χασουμε τον αριθμο παιζει κατι; Θα πρέπει να πας σε κατάστημα να δεις τι παίζει με το νούμερο σου. Αναλόγως, μπορεί να βγάζει "κουπόνια" για υπάρχοντα συμβόλαια, σε καλύτερες τιμές. Bonus αν υπάρχει σταθερό cosmote ή/και άλλο κινητό συμβόλαιο (cosmote ONE δλδ) Επεξ/σία 25 Μαρτίου από SabotazNic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα