mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Παρελαβα σημερα παραγγελια απο γνωστο καταστημα αθλητικων που ειναι παρα πολλα χρονια στο skroutz και με καλες κριτικες. Εχω επισης ψωνισει πολλες φορες απο το εν λογω καταστημα, ποτε χωρις κανενα προβλημα, ολα αψογα. Στα αθλητικα που παρελαβα, ειδα κατι που δεν το εχω ξαναδει. Ασπρες κουκιδες, ισως να μην ειναι και εντελως ασπρες-δεν κατεληξα εντελως στο χρωμα γιατι δεν ειμαι και σιγουρος τι ειναι, αναλογα το φωτισμο καποια στιγμη μου φανηκαν και σαν 'ασημι', ασπρα στιγματα λοιπον ας πουμε, στα μαυρα πλαστικα/λαστιχενια (οχι στο δερμα) μερη του παπουτσιου. Δοκιμασα με μωρομαντηλα μηπως βγουν, δεν βγαινουν με τιποτε. Δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι. Οτι ειναι νεα τα παπουτσια, δεν τιθεται αμφιβολια, ειναι του κουτιου. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτα, τι συμβαινει τελωσπαντων; Θα φυγουν με τον καιρο; Θα μεινουν; Τι ειναι;
Kostas Savvidis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Έχει να κάνει με το υλικό μάλλον είναι από ανακύκλωση, εδώ φωτογραφία και άπο άλλον στο skroutz. 1
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου Μονο που στις φωτο προιοντος, παντου, το παρουσιαζουν φυσικα ως ολομαυρο, χωρις ασπρα στιγματα! Αλλο σου δειχνουν και αλλο σου πουλανε! Γιατι αν το εδειχναν λες και εχει ιλαρα, δεν θα το αγοραζαν πολλοι. 1
dbrillis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Φαίνεται οτι ετσι ειναι. Δεν θα φύγουν. https://m.youtube.com/watch?v=Rvyj_1tYb8A&t=185s&pp=2AG5AZACAQ%3D%3D 1
spooker Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Πλαστικά παπούτσια φτιαγμένα από σκουπίδια. Η nike πέθανε στο τέλος της δεκαετίας του 90 όταν όλοι βγάζανε full δερμάτινα. 1
geomrk Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, spooker είπε Πλαστικά παπούτσια φτιαγμένα από σκουπίδια. Η nike πέθανε στο τέλος της δεκαετίας του 90 όταν όλοι βγάζανε full δερμάτινα. Όντως πέθανε 1 1
spooker Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 13 hours ago, geomrk said: Όντως πέθανε Εννοούσα η ποιότητα πέθανε όχι η εταιρία. Το γεγονός πως υπάρχουν χαμηλής νοημοσύνης ανθρώποι που προτιμούν να αγοράσουν πλαστικά σκουπίδια για παπούτσια δίνει κέρδη στη nike. Λογικό. 1
mike15 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου τα λευκα στιγματα ειναι φυσιολογικο,ειναι θεμα παραγωγης,υπαρχουν και σε αλλα κοματια σε φωτο στο ιντερνετ. 90αρια ειναι αυτα? οπως τα λεει ο φιλος.οχι μονο στα παπουτσια και στα ρουχα ειναι χαλια η ποιοτητα και σε σχεδια. γενικα ο σχεδιασμος ,οτι συνεχεια ανακυκλωνουν τις ιδιες ιδεες και τεχνολογιες με αλλο ονομα.οι πωλησεις λενε οτι ειναι πλεον εταιρεια μοδας.το παπουτσι με τις μεγαλυτερες πωλησεις ειναι το ari force 1 και ο λογος ειναι οτι μπηκε στην μοδα απο καποιους,το αγοραζουν τα παιδια για να ειναι IN στις παρεες τους και ετσι τα νουμερα πωλησεων μεγαλωνουν για ενα παπουτσι σκετο πετρα που μπορει να εχει καλυτερα υλικα απο τα σημερινα αλλα σαν εργονομια και σχεδιασμο ειναι χαλια. οτι ειχε γινει με το στανσμιθ μονο που αυτο ειναι ακομα κομψο τουλαχιστον. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Σε κάποιες επίσημες φωτογραφίες που βλέπω, τα στίγματα είναι φανερά. Οπότε παίζει να είναι επίτηδες έτσι φτιαγμένα. Τώρα γιατί σε κάποια παρόμοια μοντέλα ή σε άλλες φωτογραφίες δεν φαίνονται, δεν ξέρω 1
mindreader Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 11 hours ago, geomrk said: δεν ειναι bug,ειναι feature Ναι αλλα στις φωτο, δειχνουν ολομαυρα παπουτσια. Αυτο ειναι παραπλανηση.
Nabuko Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Ναι αλλα στις φωτο, δειχνουν ολομαυρα παπουτσια. Αυτο ειναι παραπλανηση. Προφανώς αγόρασες από τη σειρά Next nature. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις πρόβλημα τότε κάνε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα