Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2025 στις 12:00 ΜΜ, chocorello είπε

Ωραία d4mage έχεις δίκιο ρε φίλε τρέξε τους όλοι μαζί σου. Να γυρίσουμε στα 15αρικα το μήνα για λίγα GB το μήνα να γουστάρουμε. Ακούς εκεί απεριόριστα με 99ευρώ για ένα χρόνο και να μην αναγράφονται πουθενά όλα αυτά... ντροπή.

Το ερώτημα είναι γιατί έχεις ενοχληθεί;

Δημοσ.
2 hours ago, d4mage said:

Το ερώτημα είναι γιατί έχεις ενοχληθεί;

Πας να βρεις αφορμή να κάνεις παράπονα σε κάτι ήδη εξαιρετικό για τα δεδομένα...  είναι δεν είναι νόμιμος ο τρόπος η συγκεκριμένη προσφορά, μαζί με τη πρόσφατη της vodafone, είναι πιθανότατα ότι καλύτερο κυκλοφορεί και εσύ ψάχνεις τρόπο να αποδείξεις τι ακριβώς; Δηλαδή αν αύριο πουν πχ. η προσφορά πάει 124ευρώ (24ευρώ καπέλο ΦΠΑ) θα είσαι χαρούμενος; Θα έχεις κερδίσει κάτι; Είσαι ο κλασικός ο τύπος που του δίνουν κάτι τρομακτικά καλό και πάντα βρίσκει κάτι για να γκρινιάζει.

• Like 6
  • Haha 1
Δημοσ.

Οποιος θελει πραγματικα απεριοριστα προτεινω μονο cosmote. Voda και wind συνηθως εχουν cap. Η voda στα 300gb μετα παει 4mb και η wind μεχρι 2tb νομιζω max ταχυτητα. Με cosmote εχω παιξει μεχρι 30TB σε ενα μηνα και δεν μπηκε κανενας κοφτης. Σε απλο προγραμμα frog unlimited οχι gigamax και ιστοριες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριακά ο d4mage να είναι το παλικάρι που έκανε βίντεο με αρνητική αξιολόγηση του Σκρουτζ όταν βγήκε το shopflix. Αλλά τώρα έχει πλερω από κοσμοτε

Περιμένουμε και αντίστοιχο μήνυμα για την ΔΕΗ που δίνει 1gbps με 19€. Είναι άπεριοριστο; Εχει κόφτη; Εξωτερικό μπορώ να μπαίνω;

Επεξ/σία από mpregos
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
6 hours ago, nek4d said:

Παντα ολες οι ανανεωσεις υπολοιπων, ειναι για 2 μηνες. Μετα θα φανει αν θα παει ολη την χρονια η οχι.

Μου το έβαλαν Σεπτέβρη και έλεγε ότι λήγει Νοέμβρη ενώ τώρα λέει Δεκέμβρη. Θα δούμε και τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Σε άλλο φόρουμ κάποιος αναφέρει με το q vip έκανε κατανάλωση πάνω από 2tb σε μια εβδομάδα και δεν είδε διάφορα μετά στο download

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Πας να βρεις αφορμή να κάνεις παράπονα σε κάτι ήδη εξαιρετικό για τα δεδομένα...  είναι δεν είναι νόμιμος ο τρόπος η συγκεκριμένη προσφορά, μαζί με τη πρόσφατη της vodafone, είναι πιθανότατα ότι καλύτερο κυκλοφορεί και εσύ ψάχνεις τρόπο να αποδείξεις τι ακριβώς; Δηλαδή αν αύριο πουν πχ. η προσφορά πάει 124ευρώ (24ευρώ καπέλο ΦΠΑ) θα είσαι χαρούμενος; Θα έχεις κερδίσει κάτι; Είσαι ο κλασικός ο τύπος που του δίνουν κάτι τρομακτικά καλό και πάντα βρίσκει κάτι για να γκρινιάζει.

είναι δεν είναι νόμιμος ο τρόπος; Τι γράφεις; Σκέφτεσαι τι λες ή απλώς πατάς πλήκτρα;

Είναι δυνατόν να μας λες πως δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το ΦΠΑ που δεν αποδίδεται σε ένα παραστατικό όπου στην παρούσα φάση είναι τιμολόγιο με QR έχει πάρει ΜΑΡΚ με μηδαμινό ΦΠΑ; Το ΦΠΑ προσωπικά θα το πάρω πίσω, το παράλογο που είναι;

Εσύ κρατάς μόνο το ότι έχεις ίντερνετ και όχι το γεγονός πως κοροϊδεύουν τους καταναλωτές;

Αρχικά έχω μεταφερθεί στην Cosmote με ακριβότερη τιμή. Τι να την κάνω την τιμή όταν στην περιοχή μου έχω σταθερά κάτω από 60Mbps, ακούω κάθε μέρα ηχογραφημένα για το χαμηλό υπόλοιπο και δεν μπορώ να κάνω τις κλήσεις μου εκεί που θέλω;

Δεν έχω άποψη για την Vodafone άλλα έχω για την Q και την Cosmote που ήμουν (και είμαι πλέον) σε κάποια προσφορά.

Το τι καλύπτει εμένα είναι και τι εσένα απέχει πολύ από τα όσα έγραψες παραπάνω.

Τρομακτικά είναι αυτά που λες!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chocorello είπε

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι  !!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλή τιμή ή όχι παίδες, σημασία έχει να μην μας κλέβει. Ο @d4mage καλά κάνει και το ψάχνει μιας και του είπαν ότι μπορεί να κόψει τιμολόγιο.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 hours ago, kopan said:

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι  !!!!!!

Κάποιοι σταθμίζετε τον ΜΟ νοημοσύνης στα αριστερά της γκαουσιανής κατανομής και επειδή έχετε δημόσιο λόγο νομίζετε ότι έχετε και μυαλουδάκι για να τον εκφέρει. 

Ο μόνος που έχει δίκιο εδώ είναι ο damage και καλώς το κυνηγάει. Οι τιμές δεν ανεβαίνουν λόγω damage αλλα λόγω άβουλων πλασμάτων που δε θα κυνηγούσουν ποτέ τα δικαιώματα τους. Δε φταίνε αυτοί βέβαια, αλλά το στατιστικό λάθος της γέννησης τους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Κάποιοι σταθμίζετε τον ΜΟ νοημοσύνης στα αριστερά της γκαουσιανής κατανομής και επειδή έχετε δημόσιο λόγο νομίζετε ότι έχετε και μυαλουδάκι για να τον εκφέρει. 

Ο μόνος που έχει δίκιο εδώ είναι ο damage και καλώς το κυνηγάει. Οι τιμές δεν ανεβαίνουν λόγω damage αλλα λόγω άβουλων πλασμάτων που δε θα κυνηγούσουν ποτέ τα δικαιώματα τους. Δε φταίνε αυτοί βέβαια, αλλά το στατιστικό λάθος της γέννησης τους.

Πολυ θεωρια, εντυπωσιακη, αλλα τα πραγματα ειναι πιο απλα.

Δημοσιο φορουμ ειναι εδω, δικαιωμα γνωμης εχουν ολοι, ανεξαρτητως "μυαλουδακι" η οχι.

Καλα κανει και το κυνηγαει ο damage, αλλα εμεις τι φταιμε να διαβαζουμε το ιδιο και το ιδιο για τοσες σελιδες?

Σε μας θα βρει το δικιο του? Δικαστες ειμαστε?

Ας απευθυνθει οπου αλλου θελει, νομικο ειναι το θεμα, ας βαλει κανα δικηγορο.

Εδω μας κουρασε παντως. Οχι αλλο καρβουνο, και ναι, εχουμε το δικαιωμα να το ζηταμε αυτο τουλαχιστον.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, fagoura said:

Πολυ θεωρια, εντυπωσιακη, αλλα τα πραγματα ειναι πιο απλα.

Δημοσιο φορουμ ειναι εδω, δικαιωμα γνωμης εχουν ολοι, ανεξαρτητως "μυαλουδακι" η οχι.

Καλα κανει και το κυνηγαει ο damage, αλλα εμεις τι φταιμε να διαβαζουμε το ιδιο και το ιδιο για τοσες σελιδες?

Σε μας θα βρει το δικιο του? Δικαστες ειμαστε?

Ας απευθυνθει οπου αλλου θελει, νομικο ειναι το θεμα, ας βαλει κανα δικηγορο.

Εδω μας κουρασε παντως. Οχι αλλο καρβουνο, και ναι, εχουμε το δικαιωμα να το ζηταμε αυτο τουλαχιστον.

Αν ρωτάς εμένα δε θα έπρεπε πολλοί να έχουν🙃

Σε κάθε περίπτωση γιατί συζητάμε τα αυτονόητα; Ο συμφορουμίτης ενημερώνει για μια εν δυνάμει παρανομία.

Αν αποδειχθεί δε ότι έχουν στήσει μαγαζάκι που παρανόμως "αποκρύπτει" τον ΦΠΑ, καλό θα ήταν να το ξέρει η κοινότητα. Εκτός και αν "διαφημίζουμε" και παράτυπες συναλλαγές πλέον.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ.

Ε καλά τώρα, ας μη φτάνουμε στο άλλο άκρο της (δήθεν) ηθικής προσέγγισης των πραγμάτων.
Διότι με τη λογική αυτή, και το Spotify Ινδίας παράτυπο είναι, και το Amazon Τουρκίας παράτυπο είναι (και μάλιστα σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε εμείς τα ...λαμόγια), και αν ψάξουμε σε όλα τα forums του Insomnia μπορούμε να βρούμε κι άλλα.

Αν και συμφωνώ με το ότι είναι καλό να ξεσκεπάζουμε τα λαμόγια (και υπό αυτή την έννοια - αν όντως υπάρχει παρατυπία στη συγκεκριμένη προσφορά - καλά κάνει ο d4mage και το ψάχνει), ας βάλουμε στην εξίσωση και δύο ακόμα παράγοντες. Α) το ότι κουράζει κάπου η επανάληψη των ίδιων posts, Β) ότι η προσφορά δεν παύει να είναι για κάποιους πολύ καλή, κυρίως εκεί που έχουν φτάσει τα καρτέλ τις τιμές της κινητής στη χώρα μας, οπότε προσωπικά κατανοώ και το άγχος που έχουν κάποιοι στο ενδεχόμενο να σταματήσει να υπάρχει και να μην μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παρελθόν σε μια Black Friday είχα ανεβάσει αντίστοιχο ποστ σχετικά με το άρθρο 39 που δεν κόβανε λόγω Black Friday όπου μάλιστα ήταν γνωστό κατάστημα και ήταν σε συνδυασμό δήθεν με προσφορά.

Είχε επιβεβαιωθεί από αρκετά άτομα του forum που όπως και τώρα ΚΑΙ ΤΟΤΕ μιλούσαμε για προσφορές. 

Καλέσανε στο κατάστημα αρκετά παιδιά και πήρανε τις ίδιες απαντήσεις. 

Τους είχα αναφέρει πως θα το μεταφέρω στο insomnia και είχανε μπει από το κατάστημα εδώ μέσα να διαψεύσουν τα πάντα.

Ο λόγος που τοποθετήθηκα με αρκετά μηνύματα ήταν προς ενημέρωση όσων επιθυμούν να φύγουν και δεν θέλουν να χάσουν τα λεφτά της προπληρωμής 12 μηνών.

Αν αυτό σας κούρασε και δεν σας κούρασε το γεγονός πως ορισμένοι παραβλέπουν τα αυτονόητα με συγχωρείτε αλλά το πρόβλημα δεν είμαι εγώ αλλά εσείς που 1) μπορείτε να αγνοήσετε τα όσα γράφω 2) μπορείτε να συνεχίσετε με την προσφορά και όλα καλά.

Ορισμένοι λέτε εντελώς παράλογα πράγματα για δικηγόρους για νόμιμα ή όχι είναι τζάμπα για γκρίνιες και ότι άλλο…

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα εάν κάποιος βρεθεί εκτός 14 ημερών ας μου στείλει pm να του πω τι μπορεί να κάνει και να πάρει τα λεφτά του πίσω εκτός εάν τα 99,00€ δεν αξίζουν κάτι οπότε δεν έχει νόημα να μπαίνετε και στο insomnia όπου εμένα προσωπικά με έχουν βοηθήσει πολλά άτομα εδώ μέσα σε διάφορα θέματα  επειδή ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ.

Καλη συνέχεια. 

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
Δημοσ.

Από τη στιγμή που η συζήτηση γίνεται κόσμια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Κάτοχος 3 Q VIP συνδέσεων, μία δική μου συν 2 συγγενών (που μπορεί να αυξηθούν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...