enrique19 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Ειναι οντως απεριοριστα; γνωριζει καποιος σιγουρα; καλη προσφορα και τωρα που ανοιξε για φορητοτητα απο whats up αξιζει
kofer Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 45 λεπτά πριν, enrique19 είπε καλη προσφορα και τωρα που ανοιξε για φορητοτητα απο whats up αξιζει Απλά μην περιμένεις ίδιες ταχύτητες με Cosmote και καλό σήμα.
soul_d Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 17 ώρες πριν, kofer είπε Απλά μην περιμένεις ίδιες ταχύτητες με Cosmote και καλό σήμα. Ανάλογα την περιοχή 1
George6633 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχει καταφέρει να φτάσει κανείς τα 300GB με την προσφορά των 99€ να δούμε αν ισχύει ότι λένε ή έχει κάποιο κόφτη στην ταχύτητα; Επεξ/σία 23 Απριλίου από George6633
vangelis_k Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 9:21 ΜΜ, kofer είπε Απλά μην περιμένεις ίδιες ταχύτητες με Cosmote και καλό σήμα. Στο Γαλατα Τροιζηνιαϛ cosmote 5g 3,17 mbps nova 5g 175 mbps οπωϛ σου ειπε και αλλοϛ φιλοϛ διαφερει ανα περιοχη. Η πλακα ειναι πωϛ την ιδια περιοδο ειχε βλαβη το σταθερο ιντερνετ τηϛ cosmote και ετσι πηρα καρτα nova και δοκιμασα 2 1
costacurta Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Δεν υπάρχει κανένας κόφτης τό έχω 2 έτη και έχω κατεβάσει της Παναγίας τα ματιά 3 2
George6633 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 7 ώρες πριν, costacurta είπε Δεν υπάρχει κανένας κόφτης τό έχω 2 έτη και έχω κατεβάσει της Παναγίας τα ματιά Τέλειο... Τι εννοείς δύο έτη;Δεν βγήκε τώρα η προσφορά;Και αν όχι τον δεύτερο χρόνο πως συνέχισες;Πλήρωσες ξανά; ευχαριστώ
manwlis77 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Το έχω πάρει για την κόρη μου Μου έστειλαν μαιλ ότι μπορώ αν θέλω να κάνω και φορητότητα από άλλο δίκτυο
enrique19 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απεριόριστα είναι το γράφει νομίζω το θέμα είναι αν πέφτει η ταχύτητα μετά τα 300 gb στα 8mbps όπως έγραψαν η παραμένει κανονικά οπως σε cosmote frog Επεξ/σία 27 Απριλίου από enrique19
ParafronGR Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Είμαι στα 500gb και κατεβάζω με 100+mbps - δεν υπάρχει κόφτης 4 5
costacurta Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 27/4/2025 στις 12:03 ΠΜ, George6633 είπε Τέλειο... Τι εννοείς δύο έτη;Δεν βγήκε τώρα η προσφορά;Και αν όχι τον δεύτερο χρόνο πως συνέχισες;Πλήρωσες ξανά; ευχαριστώ Βγαίνει ετήσια εδώ και 4 black friday από τι θυμάμαι. Την αγοράζω κάθε έτος. Βάζω σε ένα tp link των 30 ευρώ και έχω ρουτερ και έχω πάνω alexa/camera/ταινίες 1080p και άλλες συσκευές και torrent εννοείται. Ανελλιπώς 3 3
nat10 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 28/4/2025 στις 11:05 ΜΜ, costacurta είπε Βγαίνει ετήσια εδώ και 4 black friday από τι θυμάμαι. Την αγοράζω κάθε έτος. Βάζω σε ένα tp link των 30 ευρώ και έχω ρουτερ και έχω πάνω alexa/camera/ταινίες 1080p και άλλες συσκευές και torrent εννοείται. Ανελλιπώς Σε Black Friday δεν το είχα ακούσει πάντως.. Μόνο για το frog που είχε κάνει πέρσι στα 60€ κ φέτος το είχε πάει στα 120€ κ το χαμηλωσε στα 90€ για 3ημερες σαν προσφορά.. Κ μετά της Vodafone cu με 75€ τον χάρτινο χρόνο αλλά δεν ήταν απεριόριστο ίντερνετ, είχε 50gb κάπου εκεί δεν θυμάμαι ακριβώς.. Για την Q φέτος ακούσαμε για την προσφορά στα 99€ Κ έχω να πω ότι το έκανα φορητοτητα σήμερα κ έγινε πολύ γρήγορα η διαδικασία, μόλις έστειλα τα χρήματα στο Iban μετά από 2-3 ώρες μου το ενεργοποίησαν κ με πήραν τηλέφωνο ότι θα ενεργοποιηθεί σε 15-20 λεπτά ο αριθμός μου κ η παλιά σιμ θα χάσει το σήμα.. Έμεινα ευχαριστημένος από το πόσο γρήγορα έγινε σαν διαδικασία ( την παραγγελία την έκανα τηλεφωνικά κ μου έστειλαν με email την Παρασκευή, για να τους στείλω την ταυτότητα κτλπ έγγραφα) Στις 16/4/2025 στις 8:31 ΜΜ, enrique19 είπε Ειναι οντως απεριοριστα; γνωριζει καποιος σιγουρα; καλη προσφορα και τωρα που ανοιξε για φορητοτητα απο whats up αξιζει Είναι όντως απεριόριστα, ρώτησα το παιδί στο τηλέφωνο κ μου είπε δεν έχει κόφτη στην ταχύτητα ή στα gb της χρήσης, όπως κ το χαρτί που παρέλαβα λέει απεριόριστο ίντερνετ χωρίς με ** κτλπ (αν υπήρχε όντως κόφτη, θα το είχαν αναγράψει στο χαρτί που μου έστειλαν σήμερα) Κάθε μήνα γίνεται αυτόματη ανανέωση του πακέτου 3
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Άμεση κλήση με το που έγινε η πληρωμή αλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν υποστηρίζουν esim.
gkat2829 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 27/4/2025 στις 11:28 ΜΜ, ParafronGR είπε Είμαι στα 500gb και κατεβάζω με 100+mbps - δεν υπάρχει κόφτης Φυσικα και υπαρχει κοφτης απλως ειναι στο 1ΤΒ.
George6633 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 24 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Άμεση κλήση με το που έγινε η πληρωμή αλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν υποστηρίζουν esim. Ναι νομίζω η Nova μονο στα καρτοκινητα δεν έχει esim. @gkat2829 αυτό πως προκύπτει;Η Cosmote είχε το 1TB κάποτε,δεν ξέρω τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα