Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο παράπονο που έχω από το Q VIP πακέτο μέχρι στιγμής, είναι το σχετικά χαμηλό upload rate σε κλειστούς χώρους.
Κυμαίνεται γύρω στα 30 Mbps ενώ συχνά πέφτει κάτω από τα 20 - την ίδια στιγμή που το download πιάνει με άνεση τα 400 Mbps (ανάλογα με την ώρα/φόρτο του δικτύου και τα 500)
Στο ίδιο ακριβώς σημείο (έχω γυρίσει όλο το σπίτι για να βρω την ιδανική κάλυψη) το αντίστοιχο πακέτο απεριορίστων της Frog (€144) χτυπάει 80άρια και 90ρια. Βρέξει χιονίσει.

Χθες που περνούσα από το σταθμό του Μεγάρου Μουσικής, έπεσε το μάτι μου στις θεόρατες κεραίες στο κτίριο επί της Βασιλίσσης Σοφίας 64 και είπα να κάνω μερικά speed tests.
Το upload λοιπόν εκτινάχτηκε - πάντα συγκριτικά με indoors μετρήσεις, δεν ξέρω αν θεωρείται μεγάλο νούμερο - στα 150 Mbps.
Παράλληλα το download rate, που δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα, έγραψε 700άρια.
Άριστα στατιστικά, βοηθούντος βεβαίως της κοντινής απόστασης, απουσίας εμποδίων κ.λπ.
Αν βελτιώσει αυτό η Nova, που δεν είναι δα και deal-breaker, θα ανανεώσω 100% και του χρόνου.

Frog ρίξε τις τιμές σου γιατί σε λίγο καιρό σε βλέπω να μονολογείς «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!»

Επεξ/σία από 9-11
  • Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω, πιο πίσω σε αυτό ή σε παρόμοιο θέμα είχε αναφερθεί ότι γίνεται. Σου κάνανε προσφορά από την εταιρεία που ήσουν ήδη; Σε ποια ήσουν και τι πακέτο σου αντιπρότειναν; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, john_66 είπε

Νομίζω, πιο πίσω σε αυτό ή σε παρόμοιο θέμα είχε αναφερθεί ότι γίνεται. Σου κάνανε προσφορά από την εταιρεία που ήσουν ήδη; Σε ποια ήσουν και τι πακέτο σου αντιπρότειναν; 

Απεριόριστες κλήσεις , απεριόριστο ίντερνετ εντός ,6gb στην ε.ε και 6000 SMS με 15€ το μήνα για 24 μήνες συμβόλαιο μετά το 6μηνο αναπροσαρμογή.

Και δώρο 4 μήνες πάγιο και 150€  πίστωση σε Vodafone είτε public .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/8/2025 στις 2:23 ΜΜ, Panoskoopa είπε

Απεριόριστες κλήσεις , απεριόριστο ίντερνετ εντός ,6gb στην ε.ε και 6000 SMS με 15€ το μήνα για 24 μήνες συμβόλαιο μετά το 6μηνο αναπροσαρμογή.

Ζήτησες να ακυρώσεις συμβόλαιο κινητής; Στη Vodafone; Άμα είναι να τους απειλησω και εγώ. Θα πλήρωνες κάποια ρήτρα ή έληγε το συμβόλαιο;

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexander098 είπε

Ζήτησες να ακυρώσεις συμβόλαιο κινητής; Στη Vodafone; Άμα είναι να τους απειλησω και εγώ. Θα πλήρωνες κάποια ρήτρα ή έληγε το συμβόλαιο;

Ήμουν σε καρτοπρογραμμα, , ζήτησα διακοπή , βγήκε η ρήτρα αποχώρησης για αρχές Σεπτεμβρίου στα 28€. Κάνω αίτηση φορητότητας στη q με τα 99(100€) . Ήρθε η σιμ και περιμένω να λήξει το καρτο πρόγραμμα ( βοφ) για να προχωρήσω .

Με κάλεσαν όμως από τη βοφ για να μη φύγω δίνοντας τις παραπάνω παροχές.

Το σκέφτομαι ... 

Έκανα και μια ερώτηση για υπαναχώρηση στη q αν γίνεται και πως θα ... Για να έχω μια εικόνα πως θα προχωρήσω .

Απλά δε ξέρω αν με συμφέρει και τι.

Μιας και στη βοφ ναι μεν θα πληρώσω παραπάνω , θα πάρω μια επιταγή άχρηστη , πόσο λιγότερο να την πουλήσω θα χάσω και θα έρθω στα ίδια λεφτά με το αν είχα q. Το σήμα εδώ της nova είναι καλύτερο μεν , όμως δεν έχω ίντερνετ στο εξωτερικό . Δηλαδή είμαι +- στα ίδια .

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε

Ήμουν σε καρτοπρογραμμα, , ζήτησα διακοπή , βγήκε η ρήτρα αποχώρησης για αρχές Σεπτεμβρίου στα 28€. Κάνω αίτηση φορητότητας στη q με τα 99(100€) . Ήρθε η σιμ και περιμένω να λήξει το καρτο πρόγραμμα ( βοφ) για να προχωρήσω .

Το σκέφτομαι ... 

Έκανα και μια ερώτηση για υπαναχώρηση στη q αν γίνεται και πως θα ... Για να έχω μια εικόνα πως θα προχωρήσω .

Μιας και στη βοφ ναι μεν θα πληρώσω παραπάνω , θα πάρω μια επιταγή άχρηστη , πόσο λιγότερο να την πουλήσω θα χάσω και θα έρθω στα ίδια λεφτά με το αν είχα q. Το σήμα εδώ της nova είναι καλύτερο μεν , όμως δεν έχω ίντερνετ στο εξωτερικό . Δηλαδή είμαι +- στα ίδια .

Η δωροεπιταγη είχε κάποιους όρους; Ή μπορείς να την εξαργυρώσεις σε ένα κινητό αξίας όσο η δωροεπιταγη; Εμένα η ρήτρα είναι μεγάλη, συμβόλαιο με απεριόριστα. Θα δοκιμάσω να τους πιέσω ότι φεύγω για Q μήπως δεν χρειαστεί όλη αυτή η διαδικασία 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Η δωροεπιταγη είχε κάποιους όρους; Ή μπορείς να την εξαργυρώσεις σε ένα κινητό αξίας όσο η δωροεπιταγη; Εμένα η ρήτρα είναι μεγάλη, συμβόλαιο με απεριόριστα. Θα δοκιμάσω να τους πιέσω ότι φεύγω για Q μήπως δεν χρειαστεί όλη αυτή η διαδικασία 

Δεν γνωρίζω τις προϋποθέσεις της επιταγής 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Panoskoopa είπε

Το σκέφτομαι ... 

Q είναι 100 ευρώ τον χρόνο(και μετά κάποια άλλη υποθέτω πάλι στο 100ευρω). Η vodafone είναι 180 ευρώ τον χρόνο.

Αυτό συνεπάγεται σε 80 ευρώ διαφορά τον χρόνο ή αλλιώς 160 ευρώ στα 2 χρόνια. Όμως λόγω των 4 μηνών παγίων "δώρο" τότε η διαφορά πάει στα 100 ευρώ στα 2 χρόνια.

Επίσης λόγω της πίστωσης των 150 ευρώ είσαι λίγο κερδισμένος με vodafone.

Άρα αποφασίζεις με κριτήρια

1)αν είσαι ευχαριστημένος με την voda που είσαι τώρα(σήμα κλπ)

2)άμα ήθελες ή σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι στα επόμενα 2 χρόνια(ανάλογα του όρους φυσικά). Αφού πιάνει και τα public τότε μπορείς να πάρεις διάφορων ειδών συσκευές(Κλιματιστικό, Κουζίνα, Πλυντήριο, Ψυγείο κλπ) και όχι μόνο απλά κανά κινητό.

3) Δεν καταλαβαίνω το bold που σου έχω κάνει παραπάνω στο αρχικό κείμενο. Άμα σημαίνει ότι μετά το 6μηνο έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την τιμή που πληρώνεις μονομερώς τότε θα είσαι άλλους 18μηνες σκλαβάκι τους. (Αν και νομίζω ότι νομικά σε περίπτωση που γίνεται μονομερώς αύξηση τότε μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς κόστος αλλά ξέρεις...θέλει λίγα νεύρα.)

Γενικά σου έκαναν μία τίμια προσφορά. Η Q νομίζω μερικές σελίδες παραπίσω γράφουν ότι στέλνει τα λεφτά πίσω. Οπότε βάλτα κάτω και δες. Εσύ πάντως όπως και να έχει κερδισμένος είσαι.

Επεξ/σία από Pansp32
Δημοσ.

Τελευταίος μήνας από την προσφορά της Cosmote με τα απεριόριστα και σκέφτομαι που να πάω να πλαγιάσω... Όπως βλέπω δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, d4mage είπε

Τελευταίος μήνας από την προσφορά της Cosmote με τα απεριόριστα και σκέφτομαι που να πάω να πλαγιάσω... Όπως βλέπω δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής.

Αν σου φτάνουν τα 300 gb της Vodafone, πας εκεί με τα 95€ που είναι καλύτερο ως γενικότερη υπηρεσία από την Q.

Αν θέλεις οπωσδήποτε unlimited gb, πας Q με τα 100€ αλλά σε πρήζει με μήνυμα για 0 υπόλοιπο πριν πάρεις τηλέφωνο και δεν ισχύουν τα data για roaming.

Κυρίως όμως σκέψου και ποιος έχει το καλύτερο σήμα από τους 2 στις περιοχές που σε ενδιαφέρει να κινείσαι συνήθως.

Επεξ/σία από mariosdemigod
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 22/8/2025 στις 2:23 ΜΜ, Panoskoopa είπε

Εχεις κάποιο τηλ ή άτομο που μίλησες; Γιατί μου λένε κάτι κουλά από 10€ το μήνα για 18 κ μάλλον θα κάνω κύκλους καρτοκινητά αλλα

ειπα να κάνω μια τελευταία απόπειρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...