Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Είναι το ιδιο;; γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικές εφαρμογές με διαφορετικά πακετα τιμολόγησης free2go και q

Για την προσφορά με τα 99€ πρέπει να γίνει παραγγελία μέσω τηλεφώνου στο 2109995100.

Αν θες ακύρωσε το free2go.

Επεξ/σία από kofer
  • Like 1
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kofer είπε

Για την προσφορά με τα 99€ πρέπει να γίνει παραγγελία μέσω τηλεφώνου στο 2109995100.

Αν θες ακύρωσε το free2go.

Εφόσον μεσα απο το σαιτ παρήγγειλα q γιατι μου ήρθε free2go; 

Το πληρωσα αντικαταβολή 13 ευρω.

Αξίζει το free2go να το κρατήσω τωρα; 

Έκανα μεταφορά από vodafone αριθμό με το ίδιο νουμερο

Επεξ/σία από sakisaudi
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Προφανως το αρχικο σχολιο και ερωτηση σου, ειναι ασχετο με αυτο που λεει ο τιτλος, σωστα; Δεν σε ενδιαφερει αυτο που λεει ο τιτλος, απλα ρωτας κατι για Q card. Διευκρινησε το για να παρεις σωστη απαντηση απο τα μελη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Προφανως το αρχικο σχολιο και ερωτηση σου, ειναι ασχετο με αυτο που λεει ο τιτλος, σωστα; Δεν σε ενδιαφερει αυτο που λεει ο τιτλος, απλα ρωτας κατι για Q card. Διευκρινησε το για να παρεις σωστη απαντηση απο τα μελη.

Ναι μετα  είδα τον τίτλο τι γράφει.. απλά δεν βρηκα κάποιο άλλο θέμα για προγραμμα q και εγραψα εδω

6 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Ναι μετα  είδα τον τίτλο τι γράφει.. απλά δεν βρηκα κάποιο άλλο θέμα για προγραμμα q και εγραψα εδω

Ως έχει τωρα εγω μπορω παλι να το ξανά αλλάξω να παρω αυτο με τα 99 ευρω; η πρεπει να γινει με εντελώς νέο αριθμο;

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakisaudi είπε

Ως έχει τωρα εγω μπορω παλι να το ξανά αλλάξω να παρω αυτο με τα 99 ευρω; η πρεπει να γινει με εντελώς νέο αριθμο;

Κάλεσε το 2109995100 όπως θα έκανες για την προσφορά, και εξήγησε τους τι έκανες μήπως μπορούν να το σώσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το έκανα για συγγενικό μου πρόσωπο και όταν καλεί, την πρώτη κλήση της ημέρας, ακούει μήνυμα για χαμηλό υπόλοιπο πριν γίνει η κλήση. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτή η ενημέρωση;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Το έκανα για συγγενικό μου πρόσωπο και όταν καλεί, την πρώτη κλήση της ημέρας, ακούει μήνυμα για χαμηλό υπόλοιπο πριν γίνει η κλήση. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτή η ενημέρωση;

Μίλησα μαζί τους το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα για να το φτιάξουν. Πάρτε όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατί δεν βλέπω να γίνεται σύντομα. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 1:57 ΜΜ, sakisaudi είπε

Αυτό έχω και εγώ από το Μάρτιο. 
Παιδιά αξίζει, γιατί με τέτοια τιμή δεν τα βρίσκεις αυτά που σου δίνουν. Αρκεί να έχεις σήμα !

Το έχω βάλει να τραβάει από μια κάρτα revolut 13€ το μήνα και τέλος. 
Αν δε σου αρέσει, κάνεις φορητότητα γιατί δεν θα έχεις δώσει όλο το ποσό. 

Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 1:48 ΜΜ, ioanniskar είπε

Στις 27/6/2025 στις 1:55 ΜΜ, Belial είπε

Μίλησα μαζί τους το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα για να το φτιάξουν. Πάρτε όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατί δεν βλέπω να γίνεται σύντομα. 

παντοτε ετσι λειτουργει αυτο οταν δεν υπαρχει αλλο υπολοιπο. Δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι, μονος τροπος για να σταματησει ειναι να βαζετε καρτα καθε διμηνο (ελαχιστη 8 στην q οταν υπαρχει countdown)

Δημοσ.
20 hours ago, kostaspatra said:

παντοτε ετσι λειτουργει αυτο οταν δεν υπαρχει αλλο υπολοιπο. Δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι, μονος τροπος για να σταματησει ειναι να βαζετε καρτα καθε διμηνο (ελαχιστη 8 στην q οταν υπαρχει countdown)

Εμένα μου έβαλαν αυτοί όταν το έκανα 10€ μέσα στην κάρτα. Απο ό,τι κατάλαβα, πάνε την ημερομηνία λήξης κάθε μήνα και έναν μήνα πιο πίσω (πχ όταν το έβαλα τον Μάιο είχε ημερομηνία λήξης Ιούλιο, τώρα έχει Αύγουστο).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Εμένα μου έβαλαν αυτοί όταν το έκανα 10€ μέσα στην κάρτα. Απο ό,τι κατάλαβα, πάνε την ημερομηνία λήξης κάθε μήνα και έναν μήνα πιο πίσω (πχ όταν το έβαλα τον Μάιο είχε ημερομηνία λήξης Ιούλιο, τώρα έχει Αύγουστο).

Πως σου τα εβαλαν;

Συνεννοήθηκες οταν  εκανες την συνδεση ή μετα;

Δημοσ.
3 hours ago, g_mateo said:

Πως σου τα εβαλαν;

Συνεννοήθηκες οταν  εκανες την συνδεση ή μετα;

Οχι, δε συνεννοήθηκα. 

Απλά όταν κατέβασα την εφαρμογή είδα ότι είχα 10€ μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα με το FaceTime και το iMessage σας λύθηκε μετά από ανανέωση του υπολοίπου; Εγώ έχω καλέσει και την Nova και την Apple και δε μου ενεργοποιείται με τίποτα.ειναι κάτι που έχω χάσει; Ή κάτι έξτρα που πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
4 hours ago, parapasara said:

Παιδιά το θέμα με το FaceTime και το iMessage σας λύθηκε μετά από ανανέωση του υπολοίπου; Εγώ έχω καλέσει και την Nova και την Apple και δε μου ενεργοποιείται με τίποτα.ειναι κάτι που έχω χάσει; Ή κάτι έξτρα που πρέπει να κάνω;

Εμένα έμεινε καμιά βδομάδα έτσι κι έφτιαξε από μόνο του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...