stef1981 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Eμενα σε 2 συσκευες iphone που εκανα αλλαγη τις καρτες δουλεψαν και τα δυο κανονικα απο την πρωτη στιγμη 1
nellos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Το volte πως ενεργοποιείται; Δεν βλέπω κάποια ρυθμιση Το wifi calling;
hercoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 ώρες πριν, nellos είπε Το volte πως ενεργοποιείται; Δεν βλέπω κάποια ρυθμιση Το wifi calling; Ανάλογα και το τηλέφωνο του καθένα. Σε iPhone αυτόματα μετά από μισή με μια μέρα. Google it nova Wi-Fi, να δεις αν υποστηρίζει.
mpregos Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Νέα σύνδεση ήρθε μετά από 2 μέρες, πλήρωσα και μετά από 1 ώρα βλέπω έχει σήμα η κάρτα. Στο ίντερνετ όμως δεν πιάνει 4g/5g πρέπει να στείλω κάποιο μνμ υποθέτω σωστά; Στο κινητό ή ρύθμιση είναι 5g
darkmatinee Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μιας και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα η προσφορά, ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο. Δεν αφορά μόνο νέους αριθμούς πλέον. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Μιας και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα η προσφορά, ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο. Δεν αφορά μόνο νέους αριθμούς πλέον. τι εννοεις ? γινεται και σε υπαρχον q?
darkmatinee Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 7 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said: τι εννοεις ? γινεται και σε υπαρχον q? όχι, αλλά γίνεται σε φορητότητες από Cosmote & Vodafone. 2
nyo64 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, darkmatinee είπε όχι, αλλά γίνεται σε φορητότητες από Cosmote & Vodafone. Καλησπέρα. Άμα στείλω τα δικαιολογητικά Σάββατο απόγευμα για φορητοτητα από cosmote frog σε πόσες μέρες θα έχω πάη στο q vip?
cgioris Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Παιδιά, υπαναχώρηση μπορώ να κάνω αν δεν είμαι ευχαριστημένος;
George6633 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, cgioris είπε Παιδιά, υπαναχώρηση μπορώ να κάνω αν δεν είμαι ευχαριστημένος; Ναι σου στέλνουν τα χρήματα πίσω μετά από λίγες μέρες.
panatha1369 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου παιδια απο Nova συμβολαιο αν το γυρισω σε q μπορω να παρω τη προσφορα??
9-11 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 24 minutes ago, panatha1369 said: παιδια απο Nova συμβολαιο αν το γυρισω σε q μπορω να παρω τη προσφορα?? Όχι, η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλο πάροχο ή νέο αριθμό.
g_mateo Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Στις 3/7/2025 στις 3:35 ΜΜ, nyo64 είπε Καλησπέρα. Άμα στείλω τα δικαιολογητικά Σάββατο απόγευμα για φορητοτητα από cosmote frog σε πόσες μέρες θα έχω πάη στο q vip? Τα έστειλα το Σάββατο, παρέλαβα την κάρτα χθες, σήμερα έγινε η μεταφορά...
nyo64 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, g_mateo είπε Τα έστειλα το Σάββατο, παρέλαβα την κάρτα χθες, σήμερα έγινε η μεταφορά... Μπράβο τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα