Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2025 στις 10:40 ΜΜ, Vesouvious είπε

Απεριόριστα gb εννοούν 5gb το μήνα. Με το ανύπαρκτο δίκτυο δύσκολο να καταφέρεις να υπερβείς τα 5gb

Είναι χωρίς κόφτη και μου απάντησαν με mail ώστε να ξέρουμε τι πληρώνουμε σε περίπτωση που αλλάξει κάτι μέσα στο έτος, όχι τίποτα σοβαρό δηλαδή, ίσα ίσα να μπορώ να φύγω και να πάρω τα χρήματα πίσω.

Αυτό, επειδή τους ζήτησα να μου στείλουν την προσφορά με τους όρους και μου είπαν πως η προσφορά είναι αυτή που αναφέρουν με τα απεριόριστα και τα 300sms και τίποτα παραπάνω (με καλύπτει κι αυτή η απάντηση).

20 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Ρώτησε κανείς τι γίνεται με το εξωτερικό (εννοώ εντός ΕΕ), έχεις καθόλου δεδομένα με αυτή την προσφορά?

Η επίσημη απάντηση που έλαβα σήμερα είναι πως στο εξωτερικό θα έχουμε σήμα, δηλαδή θα δεχόμαστε κλήσεις. Για οποιαδήποτε παροχή θα πρέπει να ενεργοποιούμε ανανέωση με κάποιο πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

18 ώρες πριν, stark είπε

Μου επιβεβαίωσαν ότι δεν δίνει τίποτα για roaming.

Κι εμένα με σκάλωσε άλλα μετά σκέφτηκα κλαιν για ένα ταξίδι που ενδεχομένως να κάνω στο εξωτερικό. Σαν προσφορά λέει πάντως και με τα 300sm που με το πρόγραμμα της Cosmote χρειάστηκε να στείλω 3-4 sms και με γ@μ@σε.

Τώρα από σήμα είναι ένα θέμα άλλα εδώ που τα λέμε και η Cosmote και η Vodafone τα έχουν τα θεματάκια τους, το αν θα είναι χειρότερα με Q ελπίζω τουλάχιστον να είναι στα ίδια πλαίσια αν όχι καλύτερα (εννοείται μιλάω για την περιοχή μου).

Να πω την αλήθεια η Cosmote λόγω εκτροπής, λόγω ότι σου φορτώνουν αρκετά δεδομένα σε περίπτωση προβλήματος βολεύει φουλ ιδίως σε επαγγελματικό χώρο. Αν δηλαδή βγάζανε κάτι δεν θα έφευγα.

Για έκδοση τιμολογίου γίνεται κανονικά απλά πρέπει να το ζητήσεις.

Επίσης απαντάνε σε άμεσο χρόνο εάν τους στείλεις mail.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
Δημοσ.

τελικα παιδια θα παω στην Q telecom με το πακετο το γνωστο των 100ε ,μενω κυκλαδες το καλοκαιρι θα σας πω μολις παραλαβω τι ταχυτητες πιανω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sintalkas είπε

τελικα παιδια θα παω στην Q telecom με το πακετο το γνωστο των 100ε ,μενω κυκλαδες το καλοκαιρι θα σας πω μολις παραλαβω τι ταχυτητες πιανω.

Παρομοιως θα το δοκιμασω και εγω προς Ηλεια μερια, που δεν φημιζεται για τις τααχυτητες της σε καποιες περιοχες, και θα πω και εγω.

Δημοσ.

Λάρισα , Καρδίτσα, Λαμία , Πειραιά , Σάμο 

Οι ταχύτητες ήταν γύρω στα 200 download με 10 upload . Οπότε πάνω κάτω φαντάζομαι έτσι θα παίζει κι αλλού.

Νομίζω έκανα μια από τις καλύτερες αγορές . Αν έδινε και λίγο ίντερνετ στην ε.ε ( αν κ λύση έχω με esim αλλά )

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη δυτικά με 4g+ πιάνω 80/5 με την q. Πριν που είχα vodafone τα ίδια περίπου.
Φαντάζομαι 5g θα είναι αρκετά καλύτερα. 
Με cosmote πριν έπιανα 150 σε downloads, αλλά τα 80 για κινητό φτάνουν και με το παραπάνω ειδικά σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα μήνυμα στην Cosmote πως και καλά η προσφορά δεν τελειώνει και να συνεχίσω με 21,00€ στο Cosmote Neo που προφανώς δεν συμφέρει.

Είπαμε από πάροχο σε πάροχο ΜΟΝΟ δεν υπάρχει άλλη λύση.

Θα πάω κι εγώ στην Q και ότι είναι ας είναι, θα το δοκιμάσω μερικές ημέρες και βλέπουμε.

Η επίσημη απάντηση από το Registration Prepaid Nova είναι πως μπορεί κάποιος να κάνει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών με επιστροφή χρημάτων άλλα για να γίνει αυτό θα χρειαστεί εκ νέου φορητότητα σε νέο πάροχο. Συνεπώς μπορούμε να δοκιμάσουμε 4-5 μέρες και αν δεν μας καλύπτει να πάμε σε Vodafone ή Cosmote.

Ορίστε και ο χάρτης με την ταχύτητα του δικτύου της Q https://webcit.wind.gr/apps/webcit_nn/ αν και δεν το πιστεύω και τόσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, d4mage said:

Μου ήρθε ένα μήνυμα στην Cosmote πως και καλά η προσφορά δεν τελειώνει και να συνεχίσω με 21,00€ στο Cosmote Neo που προφανώς δεν συμφέρει.

Θα πάω κι εγώ στην Q και ότι είναι ας είναι, θα το δοκιμάσω μερικές ημέρες και βλέπουμε.

Η επίσημη απάντηση από το Registration Prepaid Nova είναι πως μπορεί κάποιος να κάνει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών με επιστροφή χρημάτων άλλα για να γίνει αυτό θα χρειαστεί εκ νέου φορητότητα σε νέο πάροχο. Συνεπώς μπορούμε να δοκιμάσουμε 4-5 μέρες και αν δεν μας καλύπτει να πάμε σε Vodafone ή Cosmote.

Ορίστε και ο χάρτης με την ταχύτητα του δικτύου της Q https://webcit.wind.gr/apps/webcit_nn/ αν και δεν το πιστεύω και τόσο.

Γίνεται επιστροφή χρημάτων μέσω φορητότητας ακόμη και αν έχεις κάνει χρήση του πακέτου;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
13 ώρες πριν, d4mage είπε

ο χαρτης φαινεται να ισχυει,ελαφρως προς το αισιοδοξο,αλλα,θα μπορουσαν να τον κανουν λιιιγο πιο δυσαναγνωστο,διοτι ετσι οπως ειναι,βρισκουμε σχετικα γληγορα την περιοχη ενδιαφεροντως,στο κινητο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

ο χαρτης φαινεται να ισχυει,ελαφρως προς το αισιοδοξο,αλλα,θα μπορουσαν να τον κανουν λιιιγο πιο δυσαναγνωστο,διοτι ετσι οπως ειναι,βρισκουμε σχετικα γληγορα την περιοχη ενδιαφεροντως,στο κινητο......

Το θέμα δεν είναι ο χάρτης, το θέμα είναι κτά πόσο ισχύουν οι συγκεκριμένες μετρήσεις.

18 ώρες πριν, christakos07 είπε

Γίνεται επιστροφή χρημάτων μέσω φορητότητας ακόμη και αν έχεις κάνει χρήση του πακέτου;

Το αναφέρω ξεκάθαρα παραπάνω.

Εδώ η επίσημη απάντηση από το τμήμα της Q

" Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση της προσφοράς, με επιστροφή του ποσού των 99€. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου των 14 ημερών, δυστυχώς δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Για την ολοκληρωση της διαδικασίας και την επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί εκ νέου φορητότητα σε νέο πάροχο."

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποίηθηκε και η δικιά μου σήμερα. Χαλκίδα, κέντρο. Πριν με Vodafone δεν είχα δει ποτέ πάνω 3 γραμμές σε 5g. Μαξ ταχύτητα που είχα πιάσει ήταν στα 100 με 120mbps.

IMG_4061.png

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν και ίσως να βιάζομαι, μου ενεργοποιήθηκε και εμένα σήμερα η σιμ απλά δεν ανοίγουν τα δεδομενα. Είχε κάποιος κάτι αντιστοιχο; Η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Έχω πάρει τη πρωτη εξερχόμενη κλήση και μου είπε ενεργοποιήθηκε. Κλήσεις μπορώ να λάβω. Είμαι σε iPhone 14 pro αν παίζει ρόλο.

Ευχαριστώ.

Edit όλα καλα έφτιαξε απλά άργησε αρκετά.

Επεξ/σία από padelis71992
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, για εξωτερικό εντάξει είπαμε δεν ισχύουν τα δεδομένα, αλλά αν κάποιος πάει ένα μικρό ταξιδάκι θα πρέπει να κοιτάξει εδώ?  Δηλαδή για μια βδομάδα εξωτερικό θα πρέπει να δώσει κάποιος άλλα 100+ευρώ αν θέλει να έχει δεδομένα στον δρόμο για να μην χαθεί. Οι τιμές είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ισχύουν για ΜΙΑ μόνο μέρα οι τιμές που βλέπετε !!! 

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
36 minutes ago, hasiotis_john said:

Να ρωτήσω, για εξωτερικό εντάξει είπαμε δεν ισχύουν τα δεδομένα, αλλά αν κάποιος πάει ένα μικρό ταξιδάκι θα πρέπει να κοιτάξει εδώ?  Δηλαδή για μια βδομάδα εξωτερικό θα πρέπει να δώσει κάποιος άλλα 100+ευρώ αν θέλει να έχει δεδομένα στον δρόμο για να μην χαθεί. Οι τιμές είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ισχύουν για ΜΙΑ μόνο μέρα οι τιμές που βλέπετε !!! 

Αν θέλεις για ΕΕ, ενεργοποιείς, όποιο πακέτο θέλεις πχ αυτά: https://www.myq.gr/gr/paketa/combo/. Για άλλες χώρες καλύτερα να κοιτάξεις για καμιά esim (https://esimdb.com/)

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά και στο speedtest είμαι κάτω από τα 50Mbps. Μία γραμμή στο 5G και προβληματίζομαι πολύ στην κακοκαιρία. Το κόβω να επιστρέφω στην Cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...