Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Dimitris_1981 said:

Γιατί ζήτησα εγώ Android Tv; Που κολλάει αυτό;  Αν δεν μπορούν σε αυτά τα χρήματα να προσφέρουν ένα καλό πάνελ με τις άδειες για τους decoders θα έχει την μοίρα του τμήματος των κινητών. 

Μαζί σου,  εγώ ενοποίησε τις δύο συζητήσεις.  Οι LG μας τα υποστηρίζουν όλα ευτυχώς, αλλά ναι, το λειτουργικό μπορεί να γίνει πιο premium κι αυτό. 

Εμένα πχ μου λείπει ότι η τηλεόρασή μου που είναι συνδεμένη με ARC και οπτική ίνα με το LG Home Cinema μου, αν αλλάξεις την ένταση του ήχου στο ένα,  δεν αλλάζει αυτόματα και στο άλλο,  πρέπει να παίζεις με δύο control. Δεν κλείνω τον ήχο της TV, γιατί με το Atmos αλληλοσυμπληρώνονται πολύ ωραία 

51 minutes ago, Bourdoulas said:

Γιατί να μην τα έχεις όλα αυτά με Android TV εφόσον υποστηρίζονται σε hardware επίπεδο;

Σωστό για κάποια όπως το HDR10+ - δεν το υποστηρίζουν πολλές λόγω μετρίου hardware;

DTS και Dolby TrueHD καλή τύχη - ανεξαρτήτως hardware. 

Αλλά είναι αυτό που είπαμε και πριν- για low/mid range,  μια χαρά είναι 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo panel απο μόνο του ΔΕΝ ΛΕΕΙ απολύτως τίποτα. Ολα είναι θέμα implementation. Σε εικόνα, ήχο, παντού.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η LG αποφάσισε να κόψει τα audio codecs στις τηλεορασεις της ακόμα και στις πανάκριβες OLED  

ΠΛΕΟΝ το DTS το βρίσκεις ΜΟΝΟ στις ηχομπάρες της.

Εχω LG του 17 και παιζει E-AC3,DTS X,DTS MA, DTS HR και οι τωρνές της παίζουν ΜΟΝΟ Dolby codecs.

Για μένα φαουλ μεγάλο πληρώνεις 1500-2000 ευρώ μια τηλεόραση στην οποία θες να τρέξεις Emby, Plex κτλπ και να γίνεται transcode ο ηχός απο το PC που μοιράζει.

Οποιος θέλει Android σε τηλεόραση που να παίζει ΟΛΑ τα codec εικόνας και ήχου απροβλημάτιστα μονο 1 είναι super εγγυημένο και δεν είναι του 50άρικου.

Επεξ/σία από Seaside
  • Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Seaside είπε

Τo panel απο μόνο του ΔΕΝ ΛΕΕΙ απολύτως τίποτα. Ολα είναι θέμα implementation. Σε εικόνα, ήχο, παντού.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η LG αποφάσισε να κόψει τα audio codecs στις τηλεορασεις της ακόμα και στις πανάκριβες OLED  

ΠΛΕΟΝ το DTS το βρίσκεις ΜΟΝΟ στις ηχομπάρες της.

Εχω LG του 17 και παιζει E-AC3,DTS X,DTS MA, DTS HR και οι τωρνές της παίζουν ΜΟΝΟ Dolby codecs.

Για μένα φαουλ μεγάλο πληρώνεις 1500-2000 ευρώ μια τηλεόραση στην οποία θες να τρέξεις Emby, Plex κτλπ και να γίνεται transcode ο ηχός απο το PC που μοιράζει.

Οποιος θέλει Android σε τηλεόραση που να παίζει ΟΛΑ τα codec εικόνας και ήχου απροβλημάτιστα μονο 1 είναι super εγγυημένο και δεν είναι του 50άρικου.

Shield;

• Like 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται μουφα η έρευνα μιας και συγκρίνει από τη μια τις πωλήσεις oled της LG με τις πωλήσεις χαμηλότερης κατηγορίας και πιο φτηνων τηλεοράσεων από τις Κινέζους, ονομαζοντας τες όλες premium! Ας συγκρίνουν μόνο πωλήσεις oled να δούμε εκεί τι γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, floba είπε

Πηρα 55αρα oled και την ειχε προσφορα απο 450 στα 320.Την τσιμπησα χωρις δευτερη σκεψη.Ημουν παντα samsungακιας σε αυτο το κομματι αλλα ειναι τηλεορασαρα!Εχει και το gaming για τις κονσολες 120hz εχει και να συνδεονται και τα iphone .Ε τι αλλο να θελω😀

Γτ υπαρχουν πλεον αλλα ειδη εκτος απο oled και qled?

TCL unveils prototype QD-EL laptop

Αναφορά σε κείμενο

Perhaps the most promising revelation at SID is TCL CSOT’s first-ever QD-EL display, which was developed using an inkjet-printing process that promises to significantly reduce the costs of display manufacturing.

...OLED is known to degrade over time due to its organic nature, but QD-EL won’t have this problem as quantum dots are built to last for a long time. The technology may also be more efficient in terms of energy usage, and it could deliver richer colours and higher brightness once Sharp has perfected it.

spacer.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, floba said:

Πηρα 55αρα oled και την ειχε προσφορα απο 450 στα 320.Την τσιμπησα χωρις δευτερη σκεψη.Ημουν παντα samsungακιας σε αυτο το κομματι αλλα ειναι τηλεορασαρα!Εχει και το gaming για τις κονσολες 120hz εχει και να συνδεονται και τα iphone .Ε τι αλλο να θελω😀

Γτ υπαρχουν πλεον αλλα ειδη εκτος απο oled και qled?

Ποιο μοντέλο OLED ήταν στα 450 και την πήγαν 320? Και 55άρα κιόλας!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Μου φαίνεται μουφα η έρευνα μιας και συγκρίνει από τη μια τις πωλήσεις oled της LG με τις πωλήσεις χαμηλότερης κατηγορίας και πιο φτηνων τηλεοράσεων από τις Κινέζους, ονομαζοντας τες όλες premium! Ας συγκρίνουν μόνο πωλήσεις oled να δούμε εκεί τι γίνεται...

Premium τηλεόραση είναι γενικά αυτή που μπορεί να καλύψει τις εξαιρετικά απαιτητικές HDR προδιαγραφές. Καμία δεν το καταφέρνει σήμερα σε όλους τους τομείς. Επομένως το παρακάτω μοντέλο με 14000 ζώνες φωτισμού και επιπλέον τεχνολογίες για περιορισμό του blooming και βελτίωση των γωνιών θέασης είναι premium όσον αφορά το peak brightness, το color gamut και το κοντράστ στις περισσότερες των περιπτώσεων.

https://www.tcl.com/eu/en/tvs/x11k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, transparent said:

Σωστό για κάποια όπως το HDR10+ - δεν το υποστηρίζουν πολλές λόγω μετρίου hardware;

DTS και Dolby TrueHD καλή τύχη - ανεξαρτήτως hardware. 

Αλλά είναι αυτό που είπαμε και πριν- για low/mid range,  μια χαρά είναι 

Στην TCL 65C745 με τον σωστό Just Player

https://github.com/moneytoo/Player

βλέπω σωστά από mkv αρχείο

https://web.archive.org/web/20220117232510/https://www.makemkv.com/download/dvtest/

Dolby Vision, HDR και DTS core από αρχεία DTS-HD και AC3 core από Atmos στο παλιό ηχοσυστημα που έχω που έχει μόνο Coax audio in (δηλαδή υποστηρίζει μόνο 5.1 DTS/AC3) σε Android TV

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.

Eνώ επαιρνα μόνο lg, λόγω και της καλής ελληνικής αντιπροσωπείας, η lg αποφάσισε να εξαφανίσει τις πόρτες/θύρες κι έτσι 'αρχισαν να μου λείπουν usb/hdmi και διάφορα.

Τα ίδια και η samsung

Κατέλειξα σε sony με android και ενσωματωμένο chromecast και ησύχασα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...μόνο OLED παιδιά...τά άλλα είναι ημίμετρα...ακόμα καί σέ πολύ φωτεινό, ηλιόλουστο δωμάτιο πού τήν έχω εγώ, είναι μιά χαρά...

Επεξ/σία από jazzu4ia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, floba είπε

Πηρα 55αρα oled και την ειχε προσφορα απο 450 στα 320.Την τσιμπησα χωρις δευτερη σκεψη.Ημουν παντα samsungακιας σε αυτο το κομματι αλλα ειναι τηλεορασαρα!Εχει και το gaming για τις κονσολες 120hz εχει και να συνδεονται και τα iphone .

Ο μήνας έχει σήμερα 24 Μαρτίου φίλε μου.

Θέλεις ακόμα 7 ημέρες για την Πρωταπριλιά...

Εισαι λιγο βιαστικός 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Seaside είπε

Εχεις μεινει πισω δυο - τρεις γενιές..

Το DTS κτλ εχει επανελθει στις LG αγαπητε.

3 ώρες πριν, dimitrins είπε

Κατέλειξα σε sony με android και ενσωματωμένο chromecast και ησύχασα.

Και εσυ εχεις μεινει πισω αγαπητε μου, τα μοντελα της LG εχουν πλεον επισης ενσωματωμένο Chromecast.

6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Premium τηλεόραση είναι γενικά αυτή που μπορεί να καλύψει τις εξαιρετικά απαιτητικές HDR προδιαγραφές.

Το HDR γενικα ειναι ομπρελα και δεν ειναι καθολου απαιτητικό, το βρισκεις σε σαβουρες μονιτορ των 150 ευρω.

Υπαρχουν πολλες και διαφορετικες "βαθμιδες" πιστοποίησης ομως κατω απο αυτη την ομπρελα που ορισμενες απο αυτες ειναι όντως απαιτητικές.

Το θεμα ειναι οτι η πιο σαπια OLED ειμαι πολυ καλύτερη "βαση" απο οτι είναι ενα High End μοντελο οποιασδήποτε αλλης τεχνολογιας ακομα και mini led.

Ακομα και Halo μοντελα αξιας χιλιαδων ευρω σαν αυτο που παρεθεσες, με εξαιρεση την απόλυτη φωτεινότητα ειναι υποδεέστερο σε οποιαδήποτε αλλη παραμετρο της εικονας ακομα και απο μοντελο σειρας B του 2019.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, transparent είπε

Σιγά μη βάλω το υπέρβαρο android TV με όλα τα σκουπίδια του να διαχειριστεί OLED LG panel.

Καλό το android TV για να φέρει μια ομογενοποίηση και να κάνει προσιτές τις smart TVs, αλλά για premium προϊόντα, ευχαριστώ, δε θα πάρω 

Μαλλον η επαφη σου με androidtv ειναι με τπτ σαπιες 32αρες κρεβατοκαμαρας..

webOS και tizen εχουν στην καλυτερη, σκουπιδια web apps για να τρεχουν φυσιολογικα στους αδυναμους επεξεργαστες που φορανε. Φυσιολογικες και οχι πετσοκομμενες εφαρμογες μιας και δεν εχουν την επεξεργαστικη δυναμη να αντεξουν, οι επεξεργαστες που φορανε οι lg/samsung, και για αυτο το store τους ειναι τοσο τραγικο. Μια οποιαδηποτε androidtv με καλο επεξεργαστη θα σου βγαλει για πλακα 10ετια+, απο αποψη hardware και υποστηριξη εφαρμογων, σε αντιθεση με τις web0S/tizen που στην 6ετια θα παρακαλας να μην κοψουν την υποστηριξη τους το νετφλιξ/disney/appletv (μιας κ ειναι οι μονες "αξιολογες" εφαρμογες που δεν ειναι τοσο σαπιες)

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...