korakios Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Πάνε να περάσουν 0,80€/μήνα ταρίφα , οπότε δώστε βάση στο email που λογικά πήρατε "Στις 23/05/2025 οι λογαριασμοί Απλό Ταμιευτήριο / Απλός Τρεχούμενος στους οποίους είστε δικαιούχος θα μετατραπούν αυτόματα στο νέο Λογαριασμό Προνομίων, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό λογαριασμού." Άρα πρέπει να το απενεργοποιήσετε οι ίδιοι πχ άρθρο Μάλλον θέλουν να ξαναχρεώνουν ΔΕΚΟ/IRIS κτλ στον "απλό" λογαριασμό . 3
Neptu Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Καμια κρυφή ταρίφα κα τίποτα νέο εδώ. Τα λέγαμε από τότε που έβαλε η eurobank τα 0,6€ ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Όπως ακριβώς και με την κινητή. Σειρά έχει η αλφα και η πειραιώς. Έχω ένα ξεχασμένο λογαριασμό κι απ ότι βλέπω αν δε κάνω την αναβάθμιση δε μπορώ να έχω ούτε χρεωστική; Πρέπει να διαβάσω τις λεπτομέρειες
korakios Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε Καμια κρυφή ταρίφα κα τίποτα νέο εδώ. Όταν στην εφαρμογή ΔΕΝ αναφέρεται η έξτρα χρέωση , είναι κρυφή Υποθέτω θα κριθει παράνομη σύντομα 2 λεπτά πριν, Neptu είπε Τα λέγαμε από τότε που έβαλε η eurobank τα 0,6€ ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Ναι , απέχει όμως στο οτι ξεκίνησε και η Εθνική πριν εβδομάδα+ , όπως και οτι δεν έχει σχέση με την επόμενη Χ τράπεζα. Κάθε περίπτωση διαφορετική 4 λεπτά πριν, Neptu είπε Έχω ένα ξεχασμένο λογαριασμό κι απ ότι βλέπω αν δε κάνω την αναβάθμιση δε μπορώ να έχω ούτε χρεωστική; Πρέπει να διαβάσω τις λεπτομέρειες δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πάντως ούτε στο email ούτε στο site της Εθνικής , οτιδήποτε δεν αναφέρεται είναι απλά παράνομο https://www.nbg.gr/el/lp/upgrade-logariasmos-pronomion-wave3
Neptu Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, korakios είπε Όταν στην εφαρμογή ΔΕΝ αναφέρεται η έξτρα χρέωση , είναι κρυφή Υποθέτω θα κριθει παράνομη σύντομα Ναι , απέχει όμως στο οτι ξεκίνησε και η Εθνική πριν εβδομάδα+ , όπως και οτι δεν έχει σχέση με την επόμενη Χ τράπεζα. Κάθε περίπτωση διαφορετική δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πάντως ούτε στο email ούτε στο site της Εθνικής , οτιδήποτε δεν αναφέρεται είναι απλά παράνομο https://www.nbg.gr/el/lp/upgrade-logariasmos-pronomion-wave3 το κράτος θα κρίνει παράνομη τη χρέωση που επιβάλουν οι ρουφιάνοι του; Τι να σου πω φίλε μου, μακάρι. Εγώ είχα και έχω ακόμα λογαρισμό και στις 4 τράπεζες +σε μια που άνοιξα πρόσφατα. βόλευε. Όπως γίνανε τα πράγματα, κρατάω μια απλά να υπάρχει και όλα τα χρήματα σε τράπεζες εξωτερικού. Πλέον δε χρειάζεται να έχουμε και στις 4. Από τη στιγμή που γίνανε όλες οι μειώσεις στις χρεώσεις οι τράπεζες χάσανε έσοδα. Και πολλά. Βέβαια βγάλανε και αρκετά διότι κλέβανε στα επιτόκια. Αλλά σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν είναι αρκετά άρα πρέπει να βγάλουν τα σπασμένα. Άρα θα βάλουν χρεωσεις/συνδρομές. Όπως και κάνουν. πάντως να πούμε ότι κάποιους μπορεί να τους συμφέρει το πακέτο. Το θέμα είναι να μη γίνεται αυτόματα και υποχρεωτικά 2
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Οι κατηγορια "πληρωμες" δεκο ασφαληστηρια εφκα κτλ δεν ειναι εμβασματα αρα μαλλον θα συνεχιζονται να χρεωνονται Τιποτα δεν χασανε..απλα εχουν την πιτα και το μαχαιρι.. το iris ανηκει κ στις τραπεζες.. μειωσανε το προσωπικο κ φυσικη παρουσια τραπεζων.. customer support μεσω ενοικιαζομενων υπαλληλων... χρεωναν κ πριν κατι value πακετα κατι alerts https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/trapezika-paketa/value Spoiler O κατηφορος ξεκινησε 2015 capital controls+pos+απο 500ε αγορες μονο εμβασμα ή καρτα .εν ολιγης ενα 2% παει στις τραπεζες σε καθε πωληση..+παγια συντηρησης στους εμπορους 100ε+nbg pay Στο ινσομνια εκεινα τα χρονια καποιοι χαιροντουσαν π επιτελους θα πληρωναν τσιχλες με καρτα ... 2019 πωληση τραπεζικου κρατικου ποσοστου σε ξενους αρα ιδιωτικοποιηση τραπεζων π μεχρι τοτε ανηκαν στο τχσ Επεξ/σία 24 Μαρτίου από kage 1
ekrepali Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Neptu said: Έχω ένα ξεχασμένο λογαριασμό κι απ ότι βλέπω αν δε κάνω την αναβάθμιση δε μπορώ να έχω ούτε χρεωστική; Πού το γράφει αυτό, ότι δε μπορείς να έχεις χρεωστική για απλό ταμιευτήριο / τρεχούμενο; Spoiler Spoiler Spoiler 9 hours ago, korakios said: Μάλλον θέλουν να ξαναχρεώνουν ΔΕΚΟ/IRIS κτλ στον "απλό" λογαριασμό . ΔΕΚΟ θα συνεχίσει να είναι δωρεάν μέσω ebanking... αλλά αυτό με τη χρέωση εισερχόμενων/εξερχόμενων εμβασμάτων ίσως πιάσει το IRIS. edit: Spoiler Aυτή η διαχείρηση αναβάθμισης για να γλυτώσουμε την αυτόματη ανανέωση, σε ποιο σημείο της σελίδας βρίσκεται; Δε τη βλέπω πουθενά. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από ekrepali
elgol Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στο μηνυμα λεει οτι μπορεις να απενεργοποιησεις την αναβαθμιση αλλα δεν το βλεπω στην εφαρμογη πρεπει να γινει μεσω σελιδας της τραπεζας;
Neptu Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Πού το γράφει αυτό, ότι δε μπορείς να έχεις χρεωστική για απλό ταμιευτήριο / τρεχούμενο; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν είδα να το γράφει. Τα διάβασα στα γρήγορα. Περισσότερο ερώτηση ήταν. Αν το έχουν κάνει όπως στη eurobank. Θα το ψάξω αναλυτικά.
gokuthelegend Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Neptu είπε Εγώ είχα και έχω ακόμα λογαρισμό και στις 4 τράπεζες +σε μια που άνοιξα πρόσφατα. βόλευε Το είχα κάνει και εγώ έτσι, είχα λογαριασμούς σε κάθε τράπεζα. Αλλά πλέον νομίζω δεν χρειάζεται διότι πλέον με το IRIS μπορείς να στείλεις χρήματα άμεσα σε όποιον λογαριασμό θέλεις, οποιασδήποτε τράπεζας, με μόνο όριο τα 500 ευρώ την ημέρα (που από ότι άκουσα ίσως να το αυξήσουν στα 1.000 ευρώ την ημέρα). Εγώ έχω συγκεντρώσει ήδη όλα μου τα χρήματα σε έναν λογαριασμό και έχω αρχίσει σιγά σιγά να κλείνω τους υπόλοιπους.
ekrepali Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Έπειτα από 40 λεπτά αναμονή και νεύρα τσατάλια λόγω κλασικής μουσικής, μου είπανε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης δεν είναι αρμόδιοι για τους λογαριασμούς προνομίων και με παρέπεμψαν στο 2104848345. Αυτοί ευτυχώς το σήκωσαν γρήγορα. Η αναβάθμιση ισχύει μόνο σε όσους έχουν λάβει επιστολή. Σε αυτούς θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο ανακύκλωσης στους λογαριασμούς και θα μπορούν να επιλέξουν αν δε θέλουν την αναβάθμιση. Όσοι δεν έλαβαν επιστολή, δε θα γίνει αναβάθμιση στις 23/5. 4 1
korakios Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Έπειτα από 40 λεπτά αναμονή και νεύρα τσατάλια λόγω κλασικής μουσικής, μου είπανε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης δεν είναι αρμόδιοι για τους λογαριασμούς προνομίων και με παρέπεμψαν στο 2104848345. Αυτοί ευτυχώς το σήκωσαν γρήγορα. Η αναβάθμιση ισχύει μόνο σε όσους έχουν λάβει επιστολή. Σε αυτούς θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο ανακύκλωσης στους λογαριασμούς και θα μπορούν να επιλέξουν αν δε θέλουν την αναβάθμιση. Όσοι δεν έλαβαν επιστολή, δε θα γίνει αναβάθμιση στις 23/5. ναι , στο app θα σου βγάλει ειδοποίηση (χωρίς μάλιστα να αναφέρει τη χρέωση) και απο εκεί ακολουθείς οδηγίες και στο τέλος το αποεπιλέγεις
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 15 hours ago, Neptu said: κάποιοι παρακαλάνε ακόμα να πληρώνουμε μόνο με κάρτες και να καταργηθούνε τα μετρητά. Τόσο τους κόβει. Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Ο ηλίθιος είναι ανίκητος παντα υπαρχουν 2 οψεις σε ενα νομισμα. και σε ολα υπαρχουν συν και πλην
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Παιδιά, δεν μου έχει έρθει κάποια επιστολή προς το παρών. Οταν μπαίνω στο Digital Banking δεν μου εμφανίζει πουθενά το "Διαχείριση Αναβάθμισης" . Τα κοπρόσκυλα μας χρεώνουν ήδη 2 ευρώ τον μήνα για ανεξήγητους λόγους και δεν μας αφήνουν να το ακυρώσουμε... 1
tasos-e Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 24/3/2025 στις 10:46 ΠΜ, elgol είπε Στο μηνυμα λεει οτι μπορεις να απενεργοποιησεις την αναβαθμιση αλλα δεν το βλεπω στην εφαρμογη πρεπει να γινει μεσω σελιδας της τραπεζας; Υπάρχει στο app,αν μπεις λογαριασμός (εκεί που βλέπεις πόσο έχεις ξοδέψει και που) πάνω γράφει προνόμια και εκεί μπορείς να το δεις.
ekrepali Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου On 29/03/2025 at 13:41, tasos-e said: Υπάρχει στο app,αν μπεις λογαριασμός (εκεί που βλέπεις πόσο έχεις ξοδέψει και που) πάνω γράφει προνόμια και εκεί μπορείς να το δεις. Εκεί που λέει προνόμια ( ή benefits στα αγγλικά) εμένα μου δίνει μόνο επιλογή να πατήσω αναβάθμιση από τώρα. Δεν έχει επιλογή άρνησης της αυτόματης ανανέωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα