mike15 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου. Αλλά δες αν οι εταιρίες στις οποίες πληρώνεις λογαριασμούς, αν δέχονται πληρωμές στις ιστοσελίδες τους με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Μπορείς να πληρώνεις στις ιστοσελίδες τους χωρίς καμία έξτρα χρέωση. ναι το ξερω αυτο. κοιτα ειναι της μητερας μου και θελει αποδειξη.μεχρι τωρα πληρωνα στον μασουτη στο ταμειο ,χωρις χρεωση μιας και ψωνιζω και εγω απο εκει.πλεον σταματησε να δεχεται πληρωμες δεη.διπλα ειχε ενα ΑΤΜ εθνικης ,ειχα την καρτα και ειπα να πληρωσω μεσω αυτου καθως θυμομουν εδω που συζητηθηκε οτι καποιες προμηθειες εχουν καταργηθει αλλα δνε θυμομουν ποιες.και διαπιστωσα στο τελος οτι ζηταει χρεωση.απλα εξεφρασα την απορια για να γνωριζω ωστε να μην ξαναδοκιμασω.μονο για την γνωση,ο λογαριασμος θα πληρωθει σε καταστημα της δεη μιας και θα παω προς τα εκει. η υπαλληλος βεβαια μου ειπε οτι και στα προ-πο πλεον δεχονται χωρις προμηθεια,κατι που δεν νομιζω οτι παιζει,γιαυτο και δεν της δινω και πολυ θετικη ψηφο σε οτι μου ειπε για τις χρεωσεις της εθνικης.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mike15 είπε ναι το ξερω αυτο. κοιτα ειναι της μητερας μου και θελει αποδειξη.μεχρι τωρα πληρωνα στον μασουτη στο ταμειο ,χωρις χρεωση μιας και ψωνιζω και εγω απο εκει.πλεον σταματησε να δεχεται πληρωμες δεη.διπλα ειχε ενα ΑΤΜ εθνικης ,ειχα την καρτα και ειπα να πληρωσω μεσω αυτου καθως θυμομουν εδω που συζητηθηκε οτι καποιες προμηθειες εχουν καταργηθει αλλα δνε θυμομουν ποιες.και διαπιστωσα στο τελος οτι ζηταει χρεωση.απλα εξεφρασα την απορια για να γνωριζω ωστε να μην ξαναδοκιμασω.μονο για την γνωση,ο λογαριασμος θα πληρωθει σε καταστημα της δεη μιας και θα παω προς τα εκει. η υπαλληλος βεβαια μου ειπε οτι και στα προ-πο πλεον δεχονται χωρις προμηθεια,κατι που δεν νομιζω οτι παιζει,γιαυτο και δεν της δινω και πολυ θετικη ψηφο σε οτι μου ειπε για τις χρεωσεις της εθνικης. Τράπεζες και τρίτες εταιρείες σίγουρα θα έχουν χρεώσεις (εκτός αν έχουν κάποια προσφορά όπως ο Μασούτης που δεν σε χρεώνει αν ψωνίσεις από εκεί όπως είπες). Η άλλη λύση είναι να πας στο κατάστημα της εταιρείας στην οποία θες να πληρώσεις τον λογαριασμό, απλώς θα είναι κάπως άβολο να γυρνάς από δω και από εκεί αν θες να πληρώσεις 2-3 λογαριασμούς, οπότε ίσως να μην αξίζει ο κόπος για 1-1.5 ευρώ σύνολο.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mike15 είπε ναι το ξερω αυτο. κοιτα ειναι της μητερας μου και θελει αποδειξη.μεχρι τωρα πληρωνα στον μασουτη στο ταμειο ,χωρις χρεωση μιας και ψωνιζω και εγω απο εκει.πλεον σταματησε να δεχεται πληρωμες δεη.διπλα ειχε ενα ΑΤΜ εθνικης ,ειχα την καρτα και ειπα να πληρωσω μεσω αυτου καθως θυμομουν εδω που συζητηθηκε οτι καποιες προμηθειες εχουν καταργηθει αλλα δνε θυμομουν ποιες.και διαπιστωσα στο τελος οτι ζηταει χρεωση.απλα εξεφρασα την απορια για να γνωριζω ωστε να μην ξαναδοκιμασω.μονο για την γνωση,ο λογαριασμος θα πληρωθει σε καταστημα της δεη μιας και θα παω προς τα εκει. η υπαλληλος βεβαια μου ειπε οτι και στα προ-πο πλεον δεχονται χωρις προμηθεια,κατι που δεν νομιζω οτι παιζει,γιαυτο και δεν της δινω και πολυ θετικη ψηφο σε οτι μου ειπε για τις χρεωσεις της εθνικης. Πλήρωσε online,εκτύπωσε την ηλεκτρονική απόδειξη σε φωτοτυπάδικο.Πιο λίγα απο τα 0,60€ θα πληρώσεις.
mike15 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τράπεζες και τρίτες εταιρείες σίγουρα θα έχουν χρεώσεις (εκτός αν έχουν κάποια προσφορά όπως ο Μασούτης που δεν σε χρεώνει αν ψωνίσεις από εκεί όπως είπες). Η άλλη λύση είναι να πας στο κατάστημα της εταιρείας στην οποία θες να πληρώσεις τον λογαριασμό, απλώς θα είναι κάπως άβολο να γυρνάς από δω και από εκεί αν θες να πληρώσεις 2-3 λογαριασμούς, οπότε ίσως να μην αξίζει ο κόπος για 1-1.5 ευρώ σύνολο. μα δεν ειναι για τα χρηματα η ερωτηση,το ΤΟΝΙΣΑ,ειναι για την γνωση,γιατι εχουμε ανοιξει παρομοια θεματα για τετοια γελοια ποσα χρεωσεων ,για κρυφες χρεωσεις κ.λ.π. θελω να μαθω εαν κανουν παλι καποια παρατυπια οπως γινοταν με αλλες χρεωσεις και τους πηραν ειδηση καποιοι και μετα απο καταγγελιες εβγαλαν αυτο τον νεο νομο. ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτην την φορα. 10 λεπτά πριν, mike15 είπε ζηταει χρεωση.απλα εξεφρασα την απορια για να γνωριζω ωστε να μην ξαναδοκιμασω.μονο για την γνωση,ο λογαριασμος θα πληρωθει σε καταστημα της δεη μιας και θα παω προς τα εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα