GREGORYMO Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Tελος Ιουλιου ειναι για τις μη προσυμπληρωμενες, για τις προσυμπληρωμενες θα γινει αυτοματη υποβολη στις 25/4. Καποιος μπορει να εχει το λογο του να θελει να τη κανει μετα τις 25/4, γινεται? Για μετά δεν γίνεται. Μπορείς όμως να κάνεις τροποποίητικη αν υπάρχει κάποιο λάθος
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Για μετά δεν γίνεται. Μπορείς όμως να κάνεις τροποποίητικη αν υπάρχει κάποιο λάθος Mηπως ξερει κανεις σε ποσο καιρο μετα την υποβολη ενημερωνονται με τη νεα δηλωση οι φορεις και οι κρατικες υπηρεσιες? αυτες δλδ που δινουν τα επιδοματα.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Mηπως ξερει κανεις σε ποσο καιρο μετα την υποβολη ενημερωνονται με τη νεα δηλωση οι φορεις και οι κρατικες υπηρεσιες? αυτες δλδ που δινουν τα επιδοματα. Άγνωστο. Μπορεί 1 εβδομάδα μπορεί 1 μήνα
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Άγνωστο. Μπορεί 1 εβδομάδα μπορεί 1 μήνα Δηλαδη τουλαχιστον μια βδομαδα ειναι βεβαιο? Για καποιους εχει τεραστια σημασια, ξερεις 1
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Δηλαδη τουλαχιστον μια βδομαδα ειναι βεβαιο? Για καποιους εχει τεραστια σημασια, ξερεις Μάντης είμαι? 2
milos_ Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Δηλαδη τουλαχιστον μια βδομαδα ειναι βεβαιο? Για καποιους εχει τεραστια σημασια, ξερεις Ρώτα τον κο Πιερακάκη 1
fastnq2 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 2:44 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Mηπως ξερει κανεις σε ποσο καιρο μετα την υποβολη ενημερωνονται με τη νεα δηλωση οι φορεις και οι κρατικες υπηρεσιες? αυτες δλδ που δινουν τα επιδοματα. Σε ένα τεστ που ειχα κανει περσι με υποβολη φορολογικης δηλωσης και μετα α21, πηρε αν θυμαμαι καλα μια μερα να ενημερωθει η αιτηση με τα νεα ποσα.
Free Bird Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ερώτηση. Ο γιος μου μέχρι τον 08-2024 νοίκιαζε ένα διαμέρισμα. Από τον 09-2024 πήγε φαντάρος. Πώς δηλώνονται στη φορολογική δήλωση οι 4 μήνες που είναι φαντάρος για το 2024 ?
thodoris20s Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Free Bird είπε Ερώτηση. Ο γιος μου μέχρι τον 08-2024 νοίκιαζε ένα διαμέρισμα. Από τον 09-2024 πήγε φαντάρος. Πώς δηλώνονται στη φορολογική δήλωση οι 4 μήνες που είναι φαντάρος για το 2024 ? Δεν χρειάζεται να δηλωθεί κάτι. Θα δηλωθούν απλά οι 8 μήνες που μίσθωνε στον πίνακα 5 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 8 ώρες πριν, fastnq2 είπε Σε ένα τεστ που ειχα κανει περσι με υποβολη φορολογικης δηλωσης και μετα α21, πηρε αν θυμαμαι καλα μια μερα να ενημερωθει η αιτηση με τα νεα ποσα. Στο μεταξυ εμαθα οτι περυσι η πλατφορμα του εεε χρειαστηκε περ. 3 βδομαδες για να ενημερωθει με τα δεδομενα της νεας δηλωσης. Τι ειναι το α21? 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μάντης είμαι? οταν λες "μπορει 1 εβδομάδα μπορεί 1 μήνα" ειναι σα να λες οτι μιλαμε για απο μια βδομαδα και πανω
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πρόβλημα 1: Μου βγάζει στην γυναίκα μου ένα αναδρομικό ποσό για το 2023. Πάω να κάνω τροποποιητική την περσινή δήλωση αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω τίποτα. Πρόβλημα 2: Μου είχε βάλει η νόβα έξοδα επιχείρησης αυτόματα από το mydata χωρίς να τα δηλώσω. εμφανίζονται κλειδωμένα και αυτά στον κωδικό 585 λειτουργικά έξοδα. Τα άλλαξα στο mydata πατώντας απόρριψη αλλά τα εμφανίζει πάλι κλειδωμένα στο Ε3... Επεξ/σία 28 Μαρτίου από The_Judas
fastnq2 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Στο μεταξυ εμαθα οτι περυσι η πλατφορμα του εεε χρειαστηκε περ. 3 βδομαδες για να ενημερωθει με τα δεδομενα της νεας δηλωσης. Τι ειναι το α21? οταν λες "μπορει 1 εβδομάδα μπορεί 1 μήνα" ειναι σα να λες οτι μιλαμε για απο μια βδομαδα και πανω Το α21 είναι το επίδομα παιδιού. Το εεε δεν έχει σημασια το τι θα βγει στη φορολογική δήλωση, τους 6 μήνες πίσω κοιτάει, αν σε κόβει το σύστημα πήγαινε σε κέντρο κοινότητας με αποδεικτικά εισοδημάτων των τελευταίων 6 μηνών. 39 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πρόβλημα 1: Μου βγάζει στην γυναίκα μου ένα αναδρομικό ποσό για το 2023. Πάω να κάνω τροποποιητική την περσινή δήλωση αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω τίποτα. Πρόβλημα 2: Μου είχε βάλει η νόβα έξοδα επιχείρησης αυτόματα από το mydata χωρίς να τα δηλώσω. εμφανίζονται κλειδωμένα και αυτά στον κωδικό 585 λειτουργικά έξοδα. Τα άλλαξα στο mydata πατώντας απόρριψη αλλά τα εμφανίζει πάλι κλειδωμένα στο Ε3... Ανοίγουν πολύ αργότερα οι δηλώσεις αναδρομικών ειδικά για το αμέσως προηγούμενο έτος. Πέρσι άνοιξαν τον Σεπτέμβρη. Ένα κλικ κάνεις στην ουσία αλλά σημείωσε το να το χεις στο νου σου γιατί τα πρόστιμα είναι σημαντικά. Αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή της ααδε στέλνει ειδοποιήσεις σε κάθε άνοιγμα πλατφόρμας. Πχ φορολογικές δηλώσεις, Ε9 δηλώσεις αναδρομικών. Για τις ερωτήσεις πάνω στο ε3 θα πρότεινα να πας σε λογιστή. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Το εεε δεν έχει σημασια το τι θα βγει στη φορολογική δήλωση, τους 6 μήνες πίσω κοιτάει, αν σε κόβει το σύστημα πήγαινε σε κέντρο κοινότητας με αποδεικτικά εισοδημάτων των τελευταίων 6 μηνών. φιλε μου προφανως δε το παιρνεις, οποτε και δε ξερεις τι ακριβως παιζει. Οταν αιτεισαι το εεε, η πλατφορμα του κοιταει τα δεδομενα που υπαρχουν στην εκκαθαρισμενη ισχυουσα δηλωση σου και αναλογως εγκρινει η απορριπτει. Στιγμιαια, παντα
fastnq2 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε φιλε μου προφανως δε το παιρνεις, οποτε και δε ξερεις τι ακριβως παιζει. Οταν αιτεισαι το εεε, η πλατφορμα του κοιταει τα δεδομενα που υπαρχουν στην εκκαθαρισμενη ισχυουσα δηλωση σου και αναλογως εγκρινει η απορριπτει. Στιγμιαια, παντα Ξέρω ότι όταν μπαίνεις σου εμφανίζει προσυμπληρωμενο το ποσό. Αυτό το ποσό μεταβάλλεται μηνιαία . Αν δηλαδή ξεκινήσεις την δουλειά 1/1 και πιο πριν είχες 0 εισόδημα, στο κεα την 1/1 εμφανίζει 0 εισόδημα(κοιτάζει μήνες Ιούλιο-Δεκέμβριο) αν μπεις στην αίτηση 1/2 εμφανίζει το εισόδημα του Ιανουαρίου(κοιτάζει μήνες Αύγουστο-Ιανουάριο) . Αν στον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης εμφανίζει μισθό 879.76 ευρώ, 879.76 θα λέει και στη πλατφόρμα του κεα. Ωστόσο ξαναλέω, και ένα εκατομμύριο ευρώ εισόδημα να έχεις το 2024, αν το τελευταίο εξάμηνο έχεις εισόδημα 0 θα το πάρεις (σε ένα πολύ ακραίο παράδειγμα γιατί θα κοπεις από τις καταθέσεις). Αυτό που σου λέω είναι στους όρους του προγράμματος. 6 μήνες πίσω κοιτάζει, όχι το φορολογικό 2024. Για αυτό σου έγραψα ΑΝ σε κόβει λόγω της φορολογικής του 24, πήγαινε σε κέντρο κοινότητας και παρουσίασε τα εισοδήματα του τελευταίου 6μηνου. Έχω υπάρξει στην θέση μέσα από τον γκισέ παλιότερα.
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fastnq2 είπε Ξέρω ότι όταν μπαίνεις σου εμφανίζει προσυμπληρωμενο το ποσό. Αυτό το ποσό μεταβάλλεται μηνιαία . Αν δηλαδή ξεκινήσεις την δουλειά 1/1 και πιο πριν είχες 0 εισόδημα, στο κεα την 1/1 εμφανίζει 0 εισόδημα(κοιτάζει μήνες Ιούλιο-Δεκέμβριο) αν μπεις στην αίτηση 1/2 εμφανίζει το εισόδημα του Ιανουαρίου(κοιτάζει μήνες Αύγουστο-Ιανουάριο) . Αν στον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης εμφανίζει μισθό 879.76 ευρώ, 879.76 θα λέει και στη πλατφόρμα του κεα. Ωστόσο ξαναλέω, και ένα εκατομμύριο ευρώ εισόδημα να έχεις το 2024, αν το τελευταίο εξάμηνο έχεις εισόδημα 0 θα το πάρεις (σε ένα πολύ ακραίο παράδειγμα γιατί θα κοπεις από τις καταθέσεις). Αυτό που σου λέω είναι στους όρους του προγράμματος. 6 μήνες πίσω κοιτάζει, όχι το φορολογικό 2024. Για αυτό σου έγραψα ΑΝ σε κόβει λόγω της φορολογικής του 24, πήγαινε σε κέντρο κοινότητας και παρουσίασε τα εισοδήματα του τελευταίου 6μηνου. Έχω υπάρξει στην θέση μέσα από τον γκισέ παλιότερα. Οτι κοιταζει την ισχυουσα εκκαθαρισμενη δηλωση ειναι δεδομενο και διαπιστωμενο: εχεις στο μεταξυ παρεις λεφτα αλλα η δηλωση σου λεει αυτη τη στιγμη οτι εισαι πένητας? εγκρινεσαι και εισπραττεις απροβληματιστα για 6 μηνες. Δεν εχεις παρει λεφτα αλλα η δηλωση σου λεει αυτη τη στιγμη οτι εισαι κονομημενος? Απορριπτεσαι και περιμενεις ποτε θα βγει η νεα δηλωση που θα σε δειχνει πένητα για να ξανα αιτηθεις και να εγκριθεις. Αυτο με το τελευταιο 6μηνο το εχω κι εγω υποψη μου, αλλα ειναι ασαφες και δε ξερω αν το εχει χρησιμοποιησει κανεις. Μεσα στα εισοδηματα τι περιλαμβανονται? θα μπουν στη δηλωση, ετσι κι αλλιως. Απο τη δηλωση αντλει τα στοιχεια η πλατφορμα του εεε και αποφασιζει αν θα σε εγκρινει ή θα σε απορριψει. Οποιοσδηποτε αυτη τη στιγμη που μιλαμε αιτηθει στη πλατφορμα, αυτη θα ανατρεξει στην ισχυουσα δηλωση του και αν δει οτι υπαρχει εισοδημα <2400 και ακινητα <90000 θα τον εγκρινει στη στιγμη. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα