eidikos33 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 16 λεπτά πριν, sonikk είπε Στου πατέρα μου ήταν προσυμπληρωμενο .Αλλά καλού κακού κάνεις έναν έλεγχο. Για ποιο αναφερεσαι?
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Είναι όντως εξαίρετικό. Δεν φαίνεται κάπου, αν σου επιστρέφει τους φόρους που έχεις ήδη πληρώσει μέσω μισθοδοσίας. Πχ πληρωνω 3000€ και το εκκαθαριστικό μου ειναι 0. Θα μου τα επιστρέψουν αν κάνω αγορές? ΟΧΙ. Μόνη ΛΥΣΗ να ζητήσεις από τον εργοδότη να μήν σου κάνει παρακράτηση. ΥΓ. Βέβαια δύσκολο να δεχτεί
fitsoulas2024 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mezger είπε Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, μπορεί να είχες επιστροφή πεντακοσιες εκατον τριαντα πεντε χιλιάδες ευρώ, και με το φόρο απο τα τεκμήρια το τελικό ποσό να βγαίνει 0. τι επιστροφη, για φορο μου λεει οτι εχω να πληρωσω. Η εκκαθαριση της δηλωσης μου ειναι 0 (επιστροφη δε γινεται να ειχα γιατι δεν ειχα τετοιου ειδους εισοδημα) 10 ώρες πριν, sonikk είπε Μήπως θα έπρεπε αυτό να σταλεί και με mail στον κάθε ενδιαφερόμενο φορολογούμενο πολίτη; Γιατί είχαν πει ότι οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει μέχρι τις 25 Απρίλη θα ενημερωθείτε με mail για να κάνετε αν επιθυμείτε κάποια αλλαγή. Συνέβη αυτό; ποιο να στελει με mail? και για ποιες αλλαγες μιλας, δε καταλαβα το ποστ σου. Μπορεις να το πεις πιο κατανοητα? 9 ώρες πριν, jimsomebody είπε Καλημέρα, έκανα και εγώ τη δήλωση εχτές και τώρα θυμήθηκα ότι τον Γενάρη πήρα ένα μικρό δάνειο χίλια ευρώ από τη δουλειά μου (μας δίνουν με ασήμαντο τόκο) .... Έπρεπε να το δηλώσω κάπως στη δήλωση? Το βασικό μισθό παίρνω και έχω ένα αμάξι. Νομιζω πως οχι, κι εγω επαιρνα καποτε δανειο μισθων, ουτε που ειχα σκεφτει να δηλωθει. Μαλλον θεωρειται μερος των αποδοχων σου. Φυσικα, οπως ειπε ο grego, αφορα στη δηλωση του 2026. Επεξ/σία 25 Απριλίου από fitsoulas2024
sphinxgr Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. Μόνη ΛΥΣΗ να ζητήσεις από τον εργοδότη να μήν σου κάνει παρακράτηση. ΥΓ. Βέβαια δύσκολο να δεχτεί Πως είμαστε σίγουροι ότι δεν γίνεται επιστροφή φόρου? Ειναι καθαρός φόρος κλίμακας που έχει πληρωθεί
sonikk Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 49 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε τι επιστροφη, για φορο μου λεει οτι εχω να πληρωσω. Η εκκαθαριση της δηλωσης μου ειναι 0 (επιστροφη δε γινεται να ειχα γιατι δεν ειχα τετοιου ειδους εισοδημα) ποιο να στελει με mail? και για ποιες αλλαγες μιλας, δε καταλαβα το ποστ σου. Μπορεις να το πεις πιο κατανοητα? Νομιζω πως οχι, κι εγω επαιρνα καποτε δανειο μισθων, ουτε που ειχα σκεφτει να δηλωθει. Μαλλον θεωρειται μερος των αποδοχων σου. Φυσικα, οπως ειπε ο grego, αφορα στη δηλωση του 2026. Όταν μια δήλωση είναι προσυμπληρωμενη και μέχρι να γίνει αυτόματα η υποβολή όπως έλεγαν αν στο μεταξύ την έχεις κανεις νωρίς την δήλωση πριν την λήξη της και μετά από αυτην την ημερομηνία που την υπεβαλες προκύψει κάτι άλλο σου στέλνουν μήνυμα είχαν πει για να κάνεις λογικα τροποποιητικη. 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Για ποιο αναφερεσαι? Ότι αν είσαι γεννημένος μέχρι το 59 ότι ήταν τικαρισμενο.Αυτοματσ προσυμπληρωμενο δηλ.
fitsoulas2024 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 7 λεπτά πριν, sonikk είπε Όταν μια δήλωση είναι προσυμπληρωμενη και μέχρι να γίνει αυτόματα η υποβολή όπως έλεγαν αν στο μεταξύ την έχεις κανεις νωρίς την δήλωση πριν την λήξη της και μετά από αυτην την ημερομηνία που την υπεβαλες προκύψει κάτι άλλο σου στέλνουν μήνυμα είχαν πει για να κάνεις λογικα τροποποιητικη. μα δεν ειπα οτι την εκανα νωριτερα. Ειπα οτι συνεβη αυτο που ειχαν εξαγγειλει, η προσυμπληρωμενη δηλωση υποβληθηκε στις 25/4 και μαλιστα απο την πρωτη ωρα αυτης της ημερας. Το αν θα προκυψει κατι αλλο θα το δουμε στη συνεχεια, δεν ειπα οτι προεκυψε κατι, εαν ετσι καταλαβες🙂 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 29 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Πως είμαστε σίγουροι ότι δεν γίνεται επιστροφή φόρου? Ειναι καθαρός φόρος κλίμακας που έχει πληρωθεί Σίγουρος είναι κάποιος μόνο όταν πάρει ΓΡΑΠΤΗ απάντηση αλλά στην περίπτωση σου από ΠΟΙΟΝ φορέα? ΥΓ. Το σύστημα βλέπει το εκκαθαριστικό
agnostos13 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε Είναι όντως εξαίρετικό. Δεν φαίνεται κάπου, αν σου επιστρέφει τους φόρους που έχεις ήδη πληρώσει μέσω μισθοδοσίας. Πχ πληρωνω 3000€ και το εκκαθαριστικό μου ειναι 0. Θα μου τα επιστρέψουν αν κάνω αγορές? Αυτό ακριβώς. Αν δεν γίνεται επιστροφή είναι ανώφελο για μισθωτούς-συνταξιούχους. 1
thermaikos4 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου πως καταλαβαινουμε οτι εχει γινει αυτοματη υποβολη;;
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 12 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε πως καταλαβαινουμε οτι εχει γινει αυτοματη υποβολη;; αφου σου λεει "δεν εχει υποβληθει"
GREGORYMO Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 15 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε πως καταλαβαινουμε οτι εχει γινει αυτοματη υποβολη;; Σου ήρθε email?
Danae_Coffee Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Νομίζω θα πρέπει να σου έρθει e-mail, thermaikos. Δεν έγινε σε όλους αυτόματη, θα σου είχε έρθει κάτι σχετικό. Οπότε κανονικά την υποβάλεις εσύ μέχρι 31/07.
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σου ερχεται mail στη σελιδα σου στο gsis. Oσοι την ειχαν προσυμπληρωμενη εχει ηδη υποβληθει. Οι υπολοιποι θα την υποβαλουν εως τις 15/7. Επεξ/σία 27 Απριλίου από fitsoulas2024
agnostos13 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Σε περιπτώσεις μη καταβληθείσας αποζημίωσης απόλυσης η οποία έχει συμπεριληφθεί όμως στη βεβαίωση αποδοχών του έτους προβλέπεται κάτι; Όπως πχ στα μη καταβληθέντα ενοίκια; Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στη βεβαίωση του έτους που καταβάλεται; 1
stratos979 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Έχει κανένας άλλο πρόβλημα με την προσθήκη ΙΒΑΝ; Η συγγενής έχει επιστροφή φόρου, πάω μητρώο > προσθήκη ΙΒΑΝ > μεταβολή (ήταν κενό, δεν είχε βάλει) , βάζω το νούμερο και μου βγάζει το μήνυμα "τεχνικό πρόβλημα επικοινωνίας με το τραπεζικό ίδρυμα, δοκιμάστε αργότερα" δοκίμασα με δυο διαφορετικά ΙΒΑΝ τραπεζών 3-4 φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα