Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Αυτα πρεπει να τα πεις στο φιλο που ειπε οτι οι χαρτινες ειναι πλεον περιττες και αχρηστες.

Συμφωνώ λέξη προς λέξη με όσα λέει ο sphinxgr

• Like 2
  • Απαντ. 525
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

τι εννοεις εχουν καταργηθει? αγορασες ποτε κατι και δε πηρες αποδειξη?

19 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Έχεις Δίκιο. Τώρα το ξαναείδα. Η εξαίρεση ισχύει κανονικά αλλά δεν υποχρεούσαι σε συλλογή χάρτινων αποδείξεων. Απλά εξαιρείται πλήρως.

Screenshot_20250430_144536_Chrome.jpg

Η επεξήγηση του κωδικού για εξαίρεση απο της αποδείξεις. Στην φετινή δήλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Η επεξήγηση του κωδικού για εξαίρεση απο της αποδείξεις. Στην φετινή δήλωση.

Εννοειται οτι τη γνωριζω, σε μια απο αυτες τις κατηγοριες ανηκω κι εγω. Μιλαει για τις ηλεκτρονικες αποδειξεις, εγω ειχα ρωτησει για τις χαρτινες.

20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΑΛΛΟ η χάρτινη απόδειξη λιανικής ενός καταστήματος και ΑΛΛΟ η 'χάρτινη' απόδειξη από το POS.

Καταλαβαίνεις την 'διαφορά' ?

Σορρυ, τωρα το προσεξα αυτο[αρχικα ειδα μονο το πρωτο quote]

Η απαντηση ειναι οτι, αν προσεξεις  το λινκ μιλαει και για τις κανονικες χαρτινες και για τις χαρτινες των pos.

11.png

20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πρώην...

απολυθηκες?

9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Συμφωνώ λέξη προς λέξη με όσα λέει ο sphinxgr

αρα τωρα το αλλαζεις? γιατι αρχικα ειπες οτι οι χαρτινες ειναι πλεον αχρηστες

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο φετος που βγαζει ξεχωριστη πληρωμη για το καθε συζυγο ειναι καινουριο; Περυσι και πιο παλια θυμαμαι τα πληρωναμε ολα μαζι.

Περιμενω μεχρι Ιουλιο για πληρωμη μπας και υπαρξει καποια τροποποιητικη; Μεχρι 31/07 δεν εχω την εκπτωση;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Αυτο φετος που βγαζει ξεχωριστη πληρωμη για το καθε συζυγο ειναι καινουριο; Περυσι και πιο παλια θυμαμαι τα πληρωναμε ολα μαζι.

Περιμενω μεχρι Ιουλιο για πληρωμη μπας και υπαρξει καποια τροποποιητικη; Μεχρι 31/07 δεν εχω την εκπτωση;

ΑΝ κάνεις τροποποίητικη η έκπτωση θα πάει στο 3%.

Δημοσ.
26 minutes ago, GREGORYMO said:

ΑΝ κάνεις τροποποίητικη η έκπτωση θα πάει στο 3%.

Και δλδ τι ακριβως θα γινει, ενω εχω ηδη πληρωσει και μου ερθει τροποποιητικη μετα απο 2 μηνες; Θα μου ζητησουν να πληρωσω το επιπλεον 1% ;;

Δημοσ.

Σε εμενα δεν γινεται η εκκαθαριση και λεει να καταθεσω παραστατικα. Μπηκα σε ελεγχο ? ( δειγματολειπτικο υποθετω) . Δεν μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Σε εμενα δεν γινεται η εκκαθαριση και λεει να καταθεσω παραστατικα. Μπηκα σε ελεγχο ? ( δειγματολειπτικο υποθετω) . Δεν μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια

σου ζηταει για ενα συγκεκριμενο-μεμονωμενο κωδικο?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και δλδ τι ακριβως θα γινει, ενω εχω ηδη πληρωσει και μου ερθει τροποποιητικη μετα απο 2 μηνες; Θα μου ζητησουν να πληρωσω το επιπλεον 1% ;;

Αν έχεις πληρώσει, την γλιτώνεις.

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Στην ενδεχόμενη τροποποίητικη ο φόρος θα είναι μειωμένος αυξημένος η το ΙΔΙΟ?

1 ώρα πριν, dimus1985 είπε

Οπότε θα τα καταθέσεις.

Τι άλλο?

20 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

σου ζηταει για ενα συγκεκριμενο-μεμονωμενο κωδικο?

ΝΑΙ. Το 049

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αν έχεις πληρώσει, την γλιτώνεις.

Στην ενδεχόμενη τροποποίητικη ο φόρος θα είναι μειωμένος αυξημένος η το ΙΔΙΟ?

Οπότε θα τα καταθέσεις.

Τι άλλο?

ΝΑΙ. Το 049

Μήπως έβαλες τρέλα έξοδα και χτύπησε καμπανάκι;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

που το ξερεις? ασε να απαντησει ο ιδιος

Πλάκα κάνω...

Σιγά μη πούνε που είναι το 'θέμα' ώστε να το 'καλύψει'...

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση που δεν νομίζω να έχει απαντηθεί νωρίτερα με μια γρήγορα ματιά που έκανα. Ήρθε προσυμπληρωμένη η δήλωση και υποβάλω τροποποιητική καθώς στο 049 δεν μου έχουν προσμετρήσει έξοδα με κάρτα ρεβολουτ που είναι λογικό, καθώς ποτέ δεν γινόταν αυτό, αλλά φέτος δεν μου μέτρησαν και πληρωμές με RF. Με λίγα λόγια μου μέτρησαν μόνο πληρωμές σε pos. Προφανώς το ποσό εξόδων είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν "αντλήσει" και χτυπάει σφάλμα στο τέλος και λέει να προσκομίσω ή να αποστείλλω τα δικαιολογητικά που το αποδεικνύουν αυτό ( καθώς από εκεί που ήταν να πληρώσω φόρο θα έχω και επιστροφή φαντάζομαι). Να τα προσκομίσω φαντάζομαι στην εφορία που ανήκω αφότου υποβάλλω οριστική υποβολή; και αν θέλω να τα στείλω απλά που το κάνω αυτό; δεν βρήκα κάποιο πεδίο ή φόρμα που να μαφήνει να τα ανεβάσω. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; και αν ναι τι ενέργειες έκανε; Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikos_makrhs είπε

Καλησπέρα, να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση που δεν νομίζω να έχει απαντηθεί νωρίτερα με μια γρήγορα ματιά που έκανα. Ήρθε προσυμπληρωμένη η δήλωση και υποβάλω τροποποιητική καθώς στο 049 δεν μου έχουν προσμετρήσει έξοδα με κάρτα ρεβολουτ που είναι λογικό, καθώς ποτέ δεν γινόταν αυτό, αλλά φέτος δεν μου μέτρησαν και πληρωμές με RF. Με λίγα λόγια μου μέτρησαν μόνο πληρωμές σε pos. Προφανώς το ποσό εξόδων είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν "αντλήσει" και χτυπάει σφάλμα στο τέλος και λέει να προσκομίσω ή να αποστείλλω τα δικαιολογητικά που το αποδεικνύουν αυτό ( καθώς από εκεί που ήταν να πληρώσω φόρο θα έχω και επιστροφή φαντάζομαι). Να τα προσκομίσω φαντάζομαι στην εφορία που ανήκω αφότου υποβάλλω οριστική υποβολή; και αν θέλω να τα στείλω απλά που το κάνω αυτό; δεν βρήκα κάποιο πεδίο ή φόρμα που να μαφήνει να τα ανεβάσω. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; και αν ναι τι ενέργειες έκανε; Σας ευχαριστώ

Στην τοπική Δου τα πάς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...