fitsoulas2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Κανε μια εκκαθαριση χωρις το μηχανακι για να δεις αν και παλι βγαινει αυτος ο φορος. Συμφωνα με την ΑΙ του google, Η πώληση αυτοκινήτου από ιδιώτη σε ιδιώτη δεν φορολογείται στην Ελλάδα. Ωστόσο, εάν η πώληση γίνεται στο πλαίσιο επαγγελματικής δραστηριότητας, τότε υπόκειται σε ΦΠΑ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από fitsoulas2024
teot Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 ώρα πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Δεν ειναι απο την πώληση της μηχανής ο φόρος, αυτο είναι σίγουρο, δεν φορολογείται (για ιδιώτη πάντα) η πώληση περιουσιακού στοιχείου. .... απο κατι άλλο προκύπτει ο φόρος που βλέπεις. Μπορείς να το διαπιστώσεις όπως γράφει και παραπάνω κάνοντας μια εκκαθάριση χωρίς να έχει βάλει την πώληση... αλλά προσοχή θα ξεμείνεις απο εκκαθαρίσεις (ειναι περιορισμένες)
e-k Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Κανε μια εκκαθαριση χωρις το μηχανακι για να δεις αν και παλι βγαινει αυτος ο φορος. Συμφωνα με την ΑΙ του google, Η πώληση αυτοκινήτου από ιδιώτη σε ιδιώτη δεν φορολογείται στην Ελλάδα. Ωστόσο, εάν η πώληση γίνεται στο πλαίσιο επαγγελματικής δραστηριότητας, τότε υπόκειται σε ΦΠΑ. Έχω κάνει ήδη πέντε (5) δοκιμαστικές εκκαθαρίσεις πειραματιζόμενος και για αυτό οδηγήθηκα στο συμπέρασμα αυτό περί 11,398%. Θα δω αύριο εάν με παίρνει για άλλη μία. 1 λεπτό πριν, teot είπε Δεν ειναι απο την πώληση της μηχανής ο φόρος, αυτο είναι σίγουρο, δεν φορολογείται (για ιδιώτη πάντα) η πώληση περιουσιακού στοιχείου. .... απο κατι άλλο προκύπτει ο φόρος που βλέπεις. Μπορείς να το διαπιστώσεις όπως γράφει και παραπάνω κάνοντας μια εκκαθάριση χωρίς να έχει βάλει την πώληση... αλλά προσοχή θα ξεμείνεις απο εκκαθαρίσεις (ειναι περιορισμένες) Έχετε διαβάσει αυτό που έχει τίτλο "Ποσά που απαλλάσσονται από το φόρο ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο."; Λέω μήπως τελικά η "πώληση περιουσιακών στοιχείων όπως ακίνητα, αυτοκίνητα κ.λπ." φορολογείται με ειδικό τρόπο... 11,398% 😄
teot Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, e-k είπε Έχετε διαβάσει αυτό που έχει τίτλο "Ποσά που απαλλάσσονται από το φόρο ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο."; Λέω μήπως τελικά η "πώληση περιουσιακών στοιχείων όπως ακίνητα, αυτοκίνητα κ.λπ." φορολογείται με ειδικό τρόπο... 11,398% 😄 Κατηγορηματικά ΟΧΙ.... αυτα που φορολογούνται με ειδικό τρόπο ειναι αυτα που αναγράφονται στου κωδικούς 659 η 619 (αναλογα την περίπτωση) Στον κωδικο 781 αναγράφονται χρηματικά ποσά που ΔΕΝ αποτελούν εισόδημα και προέρχονται απο διάθεση περιουσιακών στοιχείων κλπ.... απο την στιγμή που δεν αποτελούν εισόδημα δεν φορολογούνται Ψαξε αλλού... τεκμήρια, αποδείξεις, μη σωστη παρακράτηση φόρου απο την εργασία... κατι άλλο... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από teot 1
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Βάλε τα σε ένα πρόγραμμα υπολογισμού φόρου όλα τα στοιχεία σου εισοδήματα , αποδείξεις, παρακρατήσεις , σπίτια, ενοίκια κτλπ και δες από που προκύπτει ο φόρος.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 14 ώρες πριν, e-k είπε Τα φώτα σας λίγο όλοι οι συμφορουμίτες κι όχι μόνο οι παραπάνω παρατιθέμενοι... Πέρυσι πούλησα το μηχανάκι μου 3500€. Το δηλώνω αυτό το ποσό στο 781 όπου όπως διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζητάει και το ΑΦΜ του αγοραστή που και μου έδωσε τα 3500€. Να μου πεις, λογικό ακούγεται για να διασταυρώσει ότι και αυτός δήλωσε ότι τα έδωσε. Αυτό όμως που διαπίστωσα επειδή μόνος μου φτιάχνω την δήλωση είναι ότι με χρεώνει στο τέλος με 398,93€ (δηλαδή ένα ποσοστό 11,398% των 3500€). Συμπεραίνω ότι με χρεώνει τόσο διότι πάντα είχα μηδενικό (ούτε πιστωτικό, ούτε χρεωστικό) αποτέλεσμα... Υπάρχει κάνας εφοριακός να το επιβεβαιώσει ότι δηλαδή για πώληση μηχανής 3500€ χρεώνει 11,398% ήτοι 398,93€ ή έχω κάνει αλλού πατάτα; Είναι λογικό από τα 3500€ να μου παίρνει τα 400€; Έλεος, άμα το ήξερα να το πούλαγα 4000 (βέβαια τότε θα ζήταγε η ΑΑΔΕ 455,92€ σωστά;) Η πώληση ΔΕΝ είναι εισόδημα!! Οπότε ΔΕΝ μπαίνει θέμα φορολόγησης. Από αλλού προκύπτει ο φόρος 2
e-k Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2025 στις 9:09 ΠΜ, asdfnikos είπε Βάλε τα σε ένα πρόγραμμα υπολογισμού φόρου όλα τα στοιχεία σου εισοδήματα , αποδείξεις, παρακρατήσεις , σπίτια, ενοίκια κτλπ και δες από που προκύπτει ο φόρος. Εντάξει GREGO, συγνώμη που αμφέβαλα! 🤣 Πέρασα τυχαία κι από ένα φοροτεχνικό που βρήκα στο δρόμο και μου είπε το ίδιο πράγμα. Πφ... Πόσο δύσκολο θα ήταν να έλεγαν σου βάζουμε να πληρώσεις 398,93€ επειδή ξέρω 'γω έκανες 6500€ έξοδα; Επεξ/σία 5 Ιουλίου από e-k
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 ώρες πριν, e-k είπε Πφ... Πόσο δύσκολο θα ήταν να έλεγαν σου βάζουμε να πληρώσεις 398,93€ επειδή ξέρω 'γω έκανες 6500€ έξοδα; για τον 049 λες? τα ποσα εκει ειναι για να δικαιολογουν εκπτωση φορου
prototypegr Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Καλημέρα. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει. Εισέπραξα χρήματα από ένα ασφαλιστικό - αποταμιευτικό πρόγραμμα που είχα κάνει πριν 20 χρόνια περίπου με εγγυημένο ποσό απόδοσης. Γνωρίζει κανείς σε τι καθεστώς φορολογίας υπάγεται αυτό?
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Στις 2/7/2025 στις 9:19 ΠΜ, prototypegr είπε Καλημέρα. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει. Εισέπραξα χρήματα από ένα ασφαλιστικό - αποταμιευτικό πρόγραμμα που είχα κάνει πριν 20 χρόνια περίπου με εγγυημένο ποσό απόδοσης. Γνωρίζει κανείς σε τι καθεστώς φορολογίας υπάγεται αυτό? απο ιδιωτικη εταιρια? ψηνεσαι να τα δηλωσεις?
prototypegr Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε απο ιδιωτικη εταιρια? ψηνεσαι να τα δηλωσεις? Από την ΝΝ είναι και είχε γίνει μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Στο εξοφλητήριο τα αναγράφει ως αμοιβαία κεφάλαια που λίγο που είδα, δεν φορολογούνται. Επίσης, θέλω να φαίνονται, καθώς θα τα χρησιμοποιήσω για αγορά αυτοκινήτου.
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, prototypegr είπε Από την ΝΝ είναι και είχε γίνει μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Στο εξοφλητήριο τα αναγράφει ως αμοιβαία κεφάλαια που λίγο που είδα, δεν φορολογούνται. Επίσης, θέλω να φαίνονται, καθώς θα τα χρησιμοποιήσω για αγορά αυτοκινήτου. αν θες να δικαιολογησεις τεκμηρια τοτε τα δηλωνεις. Αν υπαρχει ή οχι φορος θα τα το δεις με μια πειραματικη εκκαθαριση. Δες και πες και σε μας
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε αν θες να δικαιολογησεις τεκμηρια τοτε τα δηλωνεις. Αν υπαρχει ή οχι φορος θα τα το δεις με μια πειραματικη εκκαθαριση. Δες και πες και σε μας Είναι δεδομένο ότι δεν είναι εισόδημα
TechWeirdo Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 17/4/2025 στις 5:16 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε Παντα μονος μου τη κανω, αλλα αυτη η αυτοματη υποβολη δε με βολευει καθολου, προχτες συζητουσαμε τροπους ακυρωσης της. Οι προσυπληρωμένες είναι μέχρι τέλη Ιουλίου τελικά; Πόσες τροποποιητικές μπορεί να κάνει κάποιος;
fitsoulas2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Οι προσυπληρωμένες είναι μέχρι τέλη Ιουλίου τελικά; oι προσυμπληρωμενες εχουν υποβληθει απο τις 25/4. Μεχρι 15/7 που ειναι η διορια γενικα για τις δηλωσεις μπορεις να κανεις τροπ/κη 2 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Πόσες τροποποιητικές μπορεί να κάνει κάποιος; σκεφτεσαι να κανεις πολλες? ε κανε καμια δεκαρια να το φχαριστηθεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα