Zazula Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 πμ 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Να πατησω εισαγωγη νεας εγγραφης δηλαδη; Και να σβησω την υπαρχουσα; Ακριβώς. Και αριθμό παροχής να βάλεις. 1
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 πμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Zazula said: Ακριβώς. Και αριθμό παροχής να βάλεις. Μου λεει << Ο φορολογούμενος με ΑΦΜ:*********** είναι κάτοικος εξωτερικού. Δεν μπορείτε να δηλώσετε φιλοξενία από αυτόν τον ΑΦΜ. >> Πρεπει να σβησω πρωτα την αρχικη καταχωρηση; Μην την πατησω. ** Ακυρο, κομπλε!! Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:08 πμ από Witcher1st
Zazula Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 πμ Αφού είπες με μισθωτήριο είσαι, όχι φιλοξενούμενος! Προφανώς ο εκμισθωτής είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, αντιλαμβάνομαι. Στο drop-down menu τής στήλης «Φιλοξενία» δεν επιλέγεις τίποτα απολύτως. 1
TechWeirdo Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 πμ Αν σε κάποιον έχει λήξει η φοιτητική ταυτότητα και δεν ξέρει αν θα πάρει ποτέ πτυχίο με αυτά που γίνονται, μπορεί να δουλέψει ή είναι πρόστιμο όπως είπαμε πιο πάνω για εργαζόμενο και εργοδότη;
asdfnikos Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 πμ 5 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Αν σε κάποιον έχει λήξει η φοιτητική ταυτότητα και δεν ξέρει αν θα πάρει ποτέ πτυχίο με αυτά που γίνονται, μπορεί να δουλέψει ή είναι πρόστιμο όπως είπαμε πιο πάνω για εργαζόμενο και εργοδότη; Παιδιά δεν υπάρχει πρόστιμο άμα δουλεύεις στην Ελλάδα είτε εισαι φοιτητής είτε όχι.
hamer Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Έληξε το μισθωτηριο συμβολαιο 2 χρονων στην myaade, στο σπιτι που πληρωνουμε ενοίκιο για τον φοιτητη γιο μου. Ο εκμισθωτης ειπε δεν χρειάζεται να ανανεώσουμε , συνεχίζει να ισχύει και σε ενα χρονο θα κανουμε νεο συμβολαιο με την προβλεπόμενη αυξηση. Ετσι ομως θα φαινεται οτι νοικιαζω σπίτι?
GREGORYMO Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 μμ 9 λεπτά πριν, hamer είπε Έληξε το μισθωτηριο συμβολαιο 2 χρονων στην myaade, στο σπιτι που πληρωνουμε ενοίκιο για τον φοιτητη γιο μου. Ο εκμισθωτης ειπε δεν χρειάζεται να ανανεώσουμε , συνεχίζει να ισχύει και σε ενα χρονο θα κανουμε νεο συμβολαιο με την προβλεπόμενη αυξηση. Ετσι ομως θα φαινεται οτι νοικιαζω σπίτι? Είσαι οκ. ΔΕΝ υπάρχει θέμα
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, hamer said: Έληξε το μισθωτηριο συμβολαιο 2 χρονων στην myaade, στο σπιτι που πληρωνουμε ενοίκιο για τον φοιτητη γιο μου. Ο εκμισθωτης ειπε δεν χρειάζεται να ανανεώσουμε , συνεχίζει να ισχύει και σε ενα χρονο θα κανουμε νεο συμβολαιο με την προβλεπόμενη αυξηση. Ετσι ομως θα φαινεται οτι νοικιαζω σπίτι? Η ελάχιστη διάρκεια αρχικού μισθωτηριου είναι 3 χρόνια (ακόμα κι αν κι αν έχετε συμφωνήσει για 2 χρόνια) αν το μισθωτήριο είναι στο όνομα του γιου σου και αυτή είναι δηλωμένη ως κύρια κατοικία του. Αν όμως το μισθωτήριο είναι δηλωμένο στο όνομα σου και το έχεις δηλωμένο στην εφορία ως δευτερεύουσα κατοικία που την παραχωρείς στον γιο σου... τότε ίσως υπάρχει θέμα και θα πρέπει να ξαναφτιαξετε μισθωτήριο. Διότι σ' αυτή τη περίπτωση είναι και 2η κατοικία δικιά σου και 1η κατοικία του φοιτητή. Οπότε δε ξέρω αν μετράει για 2ετια ή 3ετια. Τσέκαρε εδώ https://www.taxheaven.gr/news/41459/misowsh-katoikias-ti-prepei-na-prosexei-o-misowths-enoikiasths-otan-ypografei-to-idiwtiko-symfwnhtiko-misowsews κι εδω https://www.pomida.gr/misthoseis_katoikion.php Για σιγουριά θα ρωτήσεις τον λογιστή σου. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:27 μμ από ekrepali
hamer Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Εγω την εχω δηλωμενη την κατοικια, απλα για το επιδομα το φοιτητικο στεγασης αν εχω θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα