sonikk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος/α να μου πει αν στο εκκαθαριστικό αποτυπώνονται εκεί που λέει συνολικό δηλωθέν εισόδημα του υποχρεου και τα ποσά που λαμβάνονται από ενοίκια; Θέλω να πω αν ένας είναι μισθωτος υπάλληλος και λαμβάνει και εισπράξεις από ενοίκια στο εκκαθαριστικό φαίνινται όλα μαζί σαν ένα ποσό το εισόδημα στο σημείο που λέει συνολικό δηλωθέν εισόδημα του υποχρεου; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από sonikk
Zazula Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, sonikk είπε Μπορεί κάποιος/α να μου πει αν στο εκκαθαριστικό αποτυπώνονται εκεί που λέει συνολικό δηλωθέν εισόδημα του υποχρεου και τα ποσά που λαμβάνονται από ενοίκια; Θέλω να πω αν ένας είναι μισθωτος υπάλληλος και λαμβάνει και εισπράξεις από ενοίκια στο εκκαθαριστικό φαίνινται όλα μαζί σαν ένα ποσό το εισόδημα στο σημείο που λέει συνολικό δηλωθέν εισόδημα του υποχρεου; Ευχαριστώ. Ναι, το ποσό δίπλα από το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ στο εκκαθαριστικό περιλαμβάνει και το εισόδημα από ακίνητη περιουσία. 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Σχετικά με το 1 ενοίκιο επιστροφή τον Νοέμβριο, αν 1 διαμέρισμα ανήκει σε πολλούς ιδιοκτήτες θα πρέπει να γίνεται χωριστά κατάθεση το ποσό που αναλογεί στο καθένα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα