newlook2 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου ερωτηση , πως το περναω στην tv lg που εχω? ψαχνω το app αλλα δεν υπαρχει πουθενα
mariosdemigod Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 46 λεπτά πριν, newlook2 είπε ερωτηση , πως το περναω στην tv lg που εχω? ψαχνω το app αλλα δεν υπαρχει πουθενα Δεν υπαρχει εφαρμογή για LG 🤕
newlook2 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, mariosdemigod είπε Δεν υπαρχει εφαρμογή για LG 🤕 αρα μονο λαπτοπ και καλωδιο hdmi se tv,,
ak156 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 12 λεπτά πριν, newlook2 είπε αρα μονο λαπτοπ και καλωδιο hdmi se tv,, Εγώ το έβαλα και στα TVbox μου. Εάν δεν είναι certified θέλει βέβαια "κρύψιμο". Μετά από αυτό όμως όλα ΟΚ😉
frap73 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 15 hours ago, newlook2 said: ερωτηση , πως το περναω στην tv lg που εχω? ψαχνω το app αλλα δεν υπαρχει πουθενα Με Google cast παίζει καλά στη δική μου C22.
ak156 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αφού τελείωσε το Δωρεάν 3μηνο που είχα από AppleTV (ομολογουμένως με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο😎) είπα να αξιοποιήσω το Vodafone TV, που επίσης πήρα με Δωρεάν 3μηνο. Το έβαλα παντού (σε Smart TVs, Android TVbox-uncertified αλλά παίζει κλπ). Όμως πράγματι το Interface του μου φαίνεται από τα χειρότερα (νομίζω και άλλοι το είπαν αυτό). Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν βρίσκω κάτι άξιο λόγου να δω (π.χ. μία ταινία Trap την έχω δει ήδη). Υπάρχει κάποια πρόταση από όσους έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία? Σειρά ή ταινία?
andreasomagiras Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Τα περισσότερα (από όσα έχω δοκιμάσει να δω) μου βγάζουν να κατεβάσω το disney+, καταλαβαίνω κάτι λάθος;
JDROGAS Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Εμενα στο vodafone thank you δεν βγαζει κατι. Μηπως τελειωσε η προσφορα;
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 9 ώρες πριν, JDROGAS είπε Εμενα στο vodafone thank you δεν βγαζει κατι. Μηπως τελειωσε η προσφορα; τελείωσε και τελείωσε και η προσφορά κάθε Δευτέρα για δωρεάν cu around κωδικούς και διπλασιασμούς πόντων και τελείωσε και το κουπόνι του ΑΒ Βασιλόπουλος 3€ κάθε Πέμπτη που είχαν, γενικά ότι γουστάρουν κάνουν και όποτε γουστάρουν τα κόβουν.. 1
manzana Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Την βοήθεια σας θα χρειαστώ, αν και γνωρίζω πως το παρόν θρεντ ίσως να μην είναι το κατάλληλο, αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Έχω samsung smart tv και μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα ενεργό το Vodafone tv Start. Το συγκεκριμένο πακέτο έληξε 9/4ου. Έχοντας κερδίσει έναν κωδικό για 2 μηνες δωρεάν το ίδιο πακέτο, το ενεργοποίησα κανονικά μέσω my vodafone και πήγα να το ενεργοποιήσω στην τηλεόραση. Μου εμφάνιζε ένα μήνυμα "ο λογαριασμός σας έχει φραγή" και έμενε στο σημείο που φορτώνει την εφαρμογή χωρίς να προχωρά. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής από την τηλεόραση, την εγκατέστησα εκ νέου, αλλά τώρα όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία, ξεκινάει κανονικά, φτάνει στο σημείο που μου λέει "σχεδον έτοιμο!" και παράλληλα εμφανίζει πάλι μήνυμα "ο λογαριασμός σας έχει φραγή", προχωράει στο επόμενο βήμα που ζητάει να πατήσω "Συνέχεια" στους όρους. Πατάω το Συνέχεια και μένει εκεί. Καμιά ιδέα τί φταίει??? Μέσω my vodafone δεν φαίνεται η τηλεόραση στις συνδεδεμένες συσκευές (λογικό), φαίνεται μόνο το κινητό, όπου όταν κατέβασα την εφαρμογή έπαιξε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα