Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι μόνος, η καλύτερη λύση είναι ακουστικά. Πλήρης ησυχία

Το πρόβλημα είναι αν έχεις οικογένεια, οπου πρέπει να δείτε το πρόβλημα όλοι μαζί

Επεξ/σία από archer100
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Αν είσαι μόνος, η καλύτερη λύση είναι ακουστικά. Πλήρης ησυχία

Το πρόβλημα είναι αν έχεις οικογένεια, οπου πρέπει να δείτε το πρόβλημα όλοι μαζί

ολοι μαζι ακουστικα λοιπον 🤣

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Eκτός από φασαρία, υπάρχει και η ασφάλεια.

Μικρός με οικογένεια μονοκατοικία, μεγάλος διαμέρισμα.

Αν μεγάλος μένεις σε μονοκατοικία, θέλεις και καραμπίνα

Σε διαμέρισμα, το κλειδώνεις το καλοκαίρι και φεύγεις 4-5 μήνες.

• Like 2
Δημοσ.

Τα παιδιά κάποια φασαρία θα την κάνουν, δε γίνεται αλλιώς. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε κακό γείτονα. Αν μπορείς, πήγαινε να συστηθείς στους από πάνω και στα αλλά γειτονικά διαμερίσματα. Με ένα κουτάκι κουλουράκια, να κάνεις καλή εντύπωση και να πιάσεις κουβέντα για το πώς είναι η γειτονιά κτλ. Θα κόψεις κίνηση. Αν σου φανούν άνθρωποι ήρεμοι και λογικοί, ακόμα κι αν τα παιδιά τα πιάνει τρέλα πού και πού, θα μπορείς να πεις μια κουβέντα και να κάνουν κάποιες προσαρμογές. Τα μεγάλα προβλήματα είναι όταν δεν υπάρχει συνεννόηση. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, FilipposMD said:

Τα παιδιά κάποια φασαρία θα την κάνουν, δε γίνεται αλλιώς. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε κακό γείτονα. Αν μπορείς, πήγαινε να συστηθείς στους από πάνω και στα αλλά γειτονικά διαμερίσματα. Με ένα κουτάκι κουλουράκια, να κάνεις καλή εντύπωση και να πιάσεις κουβέντα για το πώς είναι η γειτονιά κτλ. Θα κόψεις κίνηση. Αν σου φανούν άνθρωποι ήρεμοι και λογικοί, ακόμα κι αν τα παιδιά τα πιάνει τρέλα πού και πού, θα μπορείς να πεις μια κουβέντα και να κάνουν κάποιες προσαρμογές. Τα μεγάλα προβλήματα είναι όταν δεν υπάρχει συνεννόηση. 

Kai που να δείς

Κάποτε οικογενειακά με δύο μικρά κορίτσια, μέναμε σε 4ο όροφο, στον 5ο δώμα μιά τρελή.

Νοσηλευμένη στο Δαφνί, σε ιδιόκτητο σπίτι.

Μαζί της δεν μπαίναμε στο ασνσέρ, μας συμπεριφερότανε καλά, της μιλούσαμε.

Οταν δεν έπαιρνε φάρμακα, υπήρχε πρόβλημα

Επεξ/σία από dimitrins
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων..

Για πειτε γνωμες οσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω;

Eνοικιαστές ή ιδιοκτήτες οι απο πάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Ότι κερδίσεις από την αγορά του σπιτιού θα τα φας σε φάρμακα. Εξαρτάται βέβαια και πώς θα το χειριστούν οι γονείς αλλά κατά πάσα περίπτωση θα σου πουν ότι τα παιδιά παίζουν και κάνουν φασαρία, αυτή είναι η φάση.
Αν ήταν για ενοικίαση θα σου έλεγα πήγαινε για κανα δυο χρόνια άμα σε συμφέρει και μόλις ξεκινήσουν οι χοντρές φασαρίες πάρε δρόμο. Για αγορά όμως δεν θα στο συνιστούσα.

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Ukforthemoment said:

Eνοικιαστές ή ιδιοκτήτες οι απο πάνω;

Ιδιοκτητες και δε προβλεπεται να φυγουν...

14 minutes ago, momentum said:

Ότι κερδίσεις από την αγορά του σπιτιού θα τα φας σε φάρμακα. Εξαρτάται βέβαια και πώς θα το χειριστούν οι γονείς αλλά κατά πάσα περίπτωση θα σου πουν ότι τα παιδιά παίζουν και κάνουν φασαρία, αυτή είναι η φάση.
Αν ήταν για ενοικίαση θα σου έλεγα πήγαινε για κανα δυο χρόνια άμα σε συμφέρει και μόλις ξεκινήσουν οι χοντρές φασαρίες πάρε δρόμο. Για αγορά όμως δεν θα στο συνιστούσα.

Για αγορα το σκεφτομαι και λεω στη χειροτερη αν δε τη παλεψω να φυγω εγω... Δε ξερω βεβαια αν πρεπει να μπω στη διαδικασια αυτη με την συνθηκη της απο πανω οικογενειας...

Εχω προβληματιστει πολυ με αυτα που μου λετε.

6 hours ago, anax111 said:

Αν έχεις σκοπό να το ανακαινίσεις βάζεις μια καλή ηχομόνωση και δεν ακούς τίποτα. 

Ηχομονωση λες στο ταβανι ή περιμετρικα; Εχεις εμπειρια απο κατι τετοιο; Φοβαμαι μηπως μπω σε τετοια διαδικασια χωρις αποτελεσμα...

Δημοσ.

Θα πω και τη δική μου εμπειρία, όχι ότι έχει σημασία..

Απ’τα 30 έως τα 35 μου χοντρικά εμένα στον δεύτερο με παιδάκια από πάνω, από 1 έως 5 χρονών έφτασαν μέχρι που έφυγα (χώρισα). Δεν με ενοχλούσαν καθόλου παρά ελάχιστες φορές που φέρνανε άλλα παιδάκια, και κάποιες φορές που υπήρχαν ποδοβολητά έβαζα λίγο μουσική και όλα καλά. Ακόμα τότε τα ασύρματα ακουστικά δεν ήταν mainstream. Όμως σε γενικές γραμμές πολύ υποφερτά όλα.

Fast forward στο σήμερα στα 45 μου, με ενοχλούν μέχρι και τα μυρμήγκια που περπατάνε. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, και ενώ από πάνω είναι ένα ζευγάρι που απλά περπατάνε και βάζουν μουσική, εγώ είμαι στα πρόθυρα του να φύγω.

Οπότε όλα έχουν να κάνουν με το tolerance level σου.

Αλλες βέβαια οι αντοχές στα 30-40 και άλλες στα 45+

• Like 12
Δημοσ.
10 minutes ago, polaki said:

Θα πω και τη δική μου εμπειρία, όχι ότι έχει σημασία..

Απ’τα 30 έως τα 35 μου χοντρικά εμένα στον δεύτερο με παιδάκια από πάνω, από 1 έως 5 χρονών έφτασαν μέχρι που έφυγα (χώρισα). Δεν με ενοχλούσαν καθόλου παρά ελάχιστες φορές που φέρνανε άλλα παιδάκια, και κάποιες φορές που υπήρχαν ποδοβολητά έβαζα λίγο μουσική και όλα καλά. Ακόμα τότε τα ασύρματα ακουστικά δεν ήταν mainstream. Όμως σε γενικές γραμμές πολύ υποφερτά όλα.

Fast forward στο σήμερα στα 45 μου, με ενοχλούν μέχρι και τα μυρμήγκια που περπατάνε. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, και ενώ από πάνω είναι ένα ζευγάρι που απλά περπατάνε και βάζουν μουσική, εγώ είμαι στα πρόθυρα του να φύγω.

Οπότε όλα έχουν να κάνουν με το tolerance level σου.

Αλλες βέβαια οι αντοχές στα 30-40 και άλλες στα 45+

Μα αντι να μειωνονται τα επιπεδα ακοης μας, ακουμε καλυτερα και τους παραμικρους θορυβους μεγαλωνοντας!

Και γω 40+ γεροπαραξενος, αλλα ακομη δε ξερω σε ποιο level ειμαι, αν δλδ θα ειμαι οκ με τα μικρα απο πανω ή αν θα πρεπει στα γεραματα να ψαχνω ωτοασπιδες...

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Εχω προβληματιστει πολυ με αυτα που μου λετε.

πριν που ζούσες και έχεις προβληματιστεί;;; σε μονοκατοικία σε χωριό;; :blink: :huh:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είναι λαχείο κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα είναι η κατάσταση. Ρώτησε αυτόν που το πουλάει πόσο θόρυβο έχει. Αλλά γενικότερα αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά αυτό κρατάει μέχρι να φτάσουν τα δέκα, μετά χαλαρώνουν τα πράγματα αρκετά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το βράδυ θα έχεις πάντα ησυχία, ο μεγάλος χαμός θα γίνεται τα ΣΚ και όταν είναι κλειστά τα σχολεία από 8 το πρωί έως 9 το βράδυ, και τις καθημερινές τις ίδιες ώρες εκτός από το διάστημα που θα λείπουν στο σχολείο.

• Like 3
Δημοσ.
8 minutes ago, dtk-386 said:

πριν που ζούσες και έχεις προβληματιστεί;;; σε μονοκατοικία σε χωριό;; :blink: :huh:

Τωρα παλι σε πολυκατοικια ζω αλλα χωρις παιδια απο πανω.

4 minutes ago, @sterios said:

Είναι λαχείο κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα είναι η κατάσταση. Ρώτησε αυτόν που το πουλάει πόσο θόρυβο έχει. Αλλά γενικότερα αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά αυτό κρατάει μέχρι να φτάσουν τα δέκα, μετά χαλαρώνουν τα πράγματα αρκετά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το βράδυ θα έχεις πάντα ησυχία, ο μεγάλος χαμός θα γίνεται τα ΣΚ και όταν είναι κλειστά τα σχολεία από 8 το πρωί έως 9 το βράδυ, και τις καθημερινές τις ίδιες ώρες εκτός από το διάστημα που θα λείπουν στο σχολείο.

Τα περιγραφεις πολυ σωστα. Ή θα παω αποφασισμενος για θορυβο αυτες τις ωρες ή θα κανω πισω. Αλλα πραγματικα το διαμερισμα ειναι πολυ αξιολογο εκτος απο αυτη τη παραμετρο, διαφορετικα θα εψαχνα κατι αλλο ηδη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Τωρα παλι σε πολυκατοικια ζω αλλα χωρις παιδια απο πανω.

οι ενήλικες κάνουν εξίσου φασαρία όπως τα παιδάκια, δεν παίζει ρόλο η ηλικία αν ο άλλος είναι στην κοσμάρα του όπως οι 8 στους 10 ελληνάρες.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...