SB_1957 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 minutes ago, Georgebek2 said: Τωρα παλι σε πολυκατοικια ζω αλλα χωρις παιδια απο πανω. Τα περιγραφεις πολυ σωστα. Ή θα παω αποφασισμενος για θορυβο αυτες τις ωρες ή θα κανω πισω. Αλλα πραγματικα το διαμερισμα ειναι πολυ αξιολογο εκτος απο αυτη τη παραμετρο, διαφορετικα θα εψαχνα κατι αλλο ηδη. Αν το διαμέρισμα είναι αξιόλογο προχώρα και μην το ψάχνεις γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν βρεις κάτι άλλο δεν θα υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα. Μπορεί να αποκτήσουν παιδιά αργότερα ή να μετακομίσει οικογένεια με παιδιά, σκυλιά ή να είναι όλοι τρελαμένοι. Όπως είπα και πριν είχαμε πρόβλημα σε πολυκατοικίες, έχουμε πρόβλημα και τώρα στην ερημιά του θεού, ευτυχώς όχι καθημερινό. 3
mchatz Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χωρίς κακή διάθεση κριτικής, έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε πολλά ζητήματα τελευταία...Ζητάμε το ιδανικό, θέλουμε το τέλειο, αρνουμαστε να μπούμε στη θέση του άλλου.... Έχω ζήσει το σκηνικό στο εξωτερικο, να είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις να νοικιασεις σπίτι αν έχεις παιδια... Να κλαίει το παιδί στις 10 το βράδι και να φωνάζει ο γείτονας την αστυνομια... Μετά παραπονιομαστε για υπογεννητικοτητα...Λες να γίνουμε έτσι κι εδώ? Προφανώς, φίλε μου, δε έχεις παιδιά και μπορεί να μη σκοπεύεις να κάνεις, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... Α, και μην ξεχνάμε, όλοι παιδιά υπήρξαμε κάποτε, για ρωτήστε και τους γονείς σας.... Επεξ/σία 25 Μαρτίου από mchatz 6 2
Georgebek2 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 minutes ago, dtk-386 said: οι ενήλικες κάνουν εξίσου φασαρία όπως τα παιδάκια, δεν παίζει ρόλο η ηλικία αν ο άλλος είναι στην κοσμάρα του όπως οι 8 στους 10 ελληνάρες. Ισχυει πιο πολυ ρωταω γνωμας για το μεσο ορο. Γιατι οντως μπορει να εχω εναν εργενη πιανιστα απο πανω με τρελο θορυβο ή και μια 6μελη οικογενεια "βυθισμενη" στς κινητα ολη μερα και συνεπως αθορυβη, ακραιες καταστασεις δηλαδη... Just now, mchatz said: Χωρίς κακή διάθεση κριτικής, έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε πολλά ζητήματα τελευταία...Ζητάμε το ιδανικό, θέλουμε το τέλειο, αρνουμαστε να μπούμε στη θέση του άλλου.... Προφανώς, φίλε μου, δε έχεις παιδιά και μπορεί να μη σκοπεύεις να κάνεις, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... Α, και μην ξεχνάμε, όλοι παιδιά υπήρξαμε κάποτε, για ρωτήστε και τους γονείς σας.... Μια χαρα ειναι η κριτικη σου, εννοειται μπαινω στη θεση ολων, αλλα ψαχνω ησυχια σε λογικα πλαισια. Δηλαδη εγω δε θα αφηνα τα μικρα να βαρανε τις κατσαρολες στο πατωμα και ο αλλος να κοιμαται απο κατω το μεσημερι... αλλοι ομως ειναι λιγο γαιδουρια οπως ξερουμε ολοι! 5 minutes ago, SB_1957 said: Αν το διαμέρισμα είναι αξιόλογο προχώρα και μην το ψάχνεις γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν βρεις κάτι άλλο δεν θα υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα. Μπορεί να αποκτήσουν παιδιά αργότερα ή να μετακομίσει οικογένεια με παιδιά, σκυλιά ή να είναι όλοι τρελαμένοι. Όπως είπα και πριν είχαμε πρόβλημα σε πολυκατοικίες, έχουμε πρόβλημα και τώρα στην ερημιά του θεού, ευτυχώς όχι καθημερινό. Καπως ετσι το σκεφτομαι...
dsi44 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου για δωσε πληροφοριες για το διαμερισμα,οροφος,χρονολογια,τετραγωνικα,περιοχη,συνολο διαμερισματων στο κτιριο.
Georgebek2 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 minutes ago, dsi44 said: για δωσε πληροφοριες για το διαμερισμα,οροφος,χρονολογια,τετραγωνικα,περιοχη,συνολο διαμερισματων στο κτιριο. Ολα τα υπολοιπα οπως αναφερω ειναι μια χαρα, μικρη καινουρια πολυκατοικια ησυχη περιοχη με μονο αγκαθι τους αποπανω...
mchatz Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Μια χαρα ειναι η κριτικη σου, εννοειται μπαινω στη θεση ολων, αλλα ψαχνω ησυχια σε λογικα πλαισια. Δηλαδη εγω δε θα αφηνα τα μικρα να βαρανε τις κατσαρολες στο πατωμα και ο αλλος να κοιμαται απο κατω το μεσημερι... αλλοι ομως ειναι λιγο γαιδουρια οπως ξερουμε ολοι Κάποτε, εμένα σε.διαμερισμα, πάνω έμεναν οι γονείς μου, κι ερχόταν που και που η αδερφή μου με δύο παιδιά... Εγώ με μωρά τοτε. Τι καυγάδες γινόταν, σέρνετε καρέκλες, οι μικρές κάνουν φασαρία, χοροπηδάνε σαν ελεφαντες, δε μπορούν τα μωρά να κοιμηθούν, μας αναστατώνετε... Απαιτούσα ησυχία, τη θεωρούσα δεδομένο μου δικαίωμα και αντ αυτού δημιουργούσα ένταση, πολεμική και πολλά προβλήματα. Και έλεγα ότι εγώ ποτέ δε θα άφηνα τα παιδιά.μλυ να συμπεριφέρονται έτσι. Τώρα? Με δυο παιδιά που είναι σε εντονη προεφηβεία και δεν ακούνε τίποτα και με ομηρικούς τσακωμούς που ξεσηκώνουν το τετράγωνο αναλογίζομαι πόσο έξω έπεσα τότε και σκέφτομαι ότι εγώ ειμαι πλέον στη θέση αυτών που τότε κατηγορούσα.... 4 2
dtk-386 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mchatz είπε Κάποτε, εμένα σε.διαμερισμα, πάνω έμεναν οι γονείς μου, κι ερχόταν που και που η αδερφή μου με δύο παιδιά... Εγώ με μωρά τοτε. Τι καυγάδες γινόταν, σέρνετε καρέκλες, οι μικρές κάνουν φασαρία, χοροπηδάνε σαν ελεφαντες, δε μπορούν τα μωρά να κοιμηθούν, μας αναστατώνετε... Απαιτούσα ησυχία, τη θεωρούσα δεδομένο μου δικαίωμα και αντ αυτού δημιουργούσα ένταση, πολεμική και πολλά προβλήματα. Και έλεγα ότι εγώ ποτέ δε θα άφηνα τα παιδιά.μλυ να συμπεριφέρονται έτσι. Τώρα? Με δυο παιδιά που είναι σε εντονη προεφηβεία και δεν ακούνε τίποτα και με ομηρικούς τσακωμούς που ξεσηκώνουν το τετράγωνο αναλογίζομαι πόσο έξω έπεσα τότε και σκέφτομαι ότι εγώ ειμαι πλέον στη θέση αυτών που τότε κατηγορούσα.... άρα καλά κάνει ο topic starter και το σκέφτεται το σπίτι λόγω των παιδιών με αυτά που λες... Επεξ/σία 25 Μαρτίου από dtk-386 1
mechpanos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Αν αυτό είναι το κριτήριο σου και το μοναδικό μείον, προχωρά το. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι σε οποιαδήποτε πολυκατοικία πας, δεν θα έρθει κάποιος πάνω - κάτω - δίπλα, ανά πάσα στιγμή, που θα κάνει φασαρία. Στην προηγούμενη που εμένα έμενε ένα ζευγάρι χώρισε, το νοίκιασαν σε άλλους καλά παιδιά αλλά πολλή φασαρία και φωνές... Εδώ σε μονοκατοικία ήρθα τώρα, και δίπλα ακριβώς τοίχο τοίχο μένουν κάτι τύποι προβληματικοί όλη μέρα φωνές...όσο ήταν γιαπί δεν φαινόταν, όταν μπήκαμε μέσα τους καταλάβαμε... τζόκερ... Αν όλα τα άλλα είναι συν, προχώρα το θα μεγαλώσουνε και τα πιτσιρίκια μη νομίζεις περνάνε τα χρόνια, το σπίτι μένει. 7
uesugi1989 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 54 minutes ago, mchatz said: Χωρίς κακή διάθεση κριτικής, έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε πολλά ζητήματα τελευταία...Ζητάμε το ιδανικό, θέλουμε το τέλειο, αρνουμαστε να μπούμε στη θέση του άλλου.... Έχω ζήσει το σκηνικό στο εξωτερικο, να είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις να νοικιασεις σπίτι αν έχεις παιδια... Να κλαίει το παιδί στις 10 το βράδι και να φωνάζει ο γείτονας την αστυνομια... Μετά παραπονιομαστε για υπογεννητικοτητα...Λες να γίνουμε έτσι κι εδώ? Προφανώς, φίλε μου, δε έχεις παιδιά και μπορεί να μη σκοπεύεις να κάνεις, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... Α, και μην ξεχνάμε, όλοι παιδιά υπήρξαμε κάποτε, για ρωτήστε και τους γονείς σας.... Και πολύ καλά κάνουν θα πω. Το αντίθετο συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν είμαστε όσο ευαίσθητοι θα έπρεπε, απαντήσεις του στυλ " σκυλί είναι, θα γαβγισει, παιδί είναι θα παίξει " δεν είναι δικαιολογίες. Το παιδί και το σκυλί έχουν κηδεμόνες, οι πράξεις τους λοιπόν αποδίδονται σε αυτούς τους κηδεμόνες. Όπως εγώ δεν κάνω φασαρία έτσι απαιτώ και από τους άλλους να μην κάνουν φασαρία (είτε οι ίδιοι είτε οι κηδευομενοι του) 13 1 2
dsi44 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου ξαναλεω ρετιρε οροφοδιαμερισμα και ασε τους αλλους να κουρευονται.
nlogginidis Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Και πολύ καλά κάνουν θα πω. Το αντίθετο συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν είμαστε όσο ευαίσθητοι θα έπρεπε, απαντήσεις του στυλ " σκυλί είναι, θα γαβγισει, παιδί είναι θα παίξει " δεν είναι δικαιολογίες. Το παιδί και το σκυλί έχουν κηδεμόνες, οι πράξεις τους λοιπόν αποδίδονται σε αυτούς τους κηδεμόνες. Όπως εγώ δεν κάνω φασαρία έτσι απαιτώ και από τους άλλους να μην κάνουν φασαρία (είτε οι ίδιοι είτε οι κηδευομενοι του) Αδερφέ με αγάπη στο λέω. Έχεις ζωντανό ή παιδί; Αν όχι μην εκφέρεις τόσο απόλυτη γνώμη. Αν ναι άστο να αναπνεύσει λίγο. 3 4
Georgebek2 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 minutes ago, dsi44 said: ξαναλεω ρετιρε οροφοδιαμερισμα και ασε τους αλλους να κουρευονται. Και ακομη καλυτερα μονοκατοικια. Ελα ομως που και στις 2 περιπτωσεις ειναι πιο δυσκολη η αποκτηση λογω τιμης και διαθεσιμοτητας...
uesugi1989 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 5 minutes ago, nlogginidis said: Αδερφέ με αγάπη στο λέω. Έχεις ζωντανό ή παιδί; Αν όχι μην εκφέρεις τόσο απόλυτη γνώμη. Αν ναι άστο να αναπνεύσει λίγο. Αν δεν έχεις χρόνο να πας τα ζωντανά ή τα παιδιά στο πάρκο/παιχνιδάδικο να ξεκ@#%σουν, μη τα παίρνεις/κάνεις. Και πες το παιδί θα πληρώνει τη σύνταξη μου μεθαύριο, να κάνουμε λίγη υπομονή. Το ζωντανό δεν έχει θέση σε αστικό περιβάλλον Οι υπόλοιποι γύρω σου δε σου φταίνε σε κάτι 8 1 4 1
great Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, mchatz said: Α, και μην ξεχνάμε, όλοι παιδιά υπήρξαμε κάποτε, για ρωτήστε και τους γονείς σας.... δεν χρειαζομαστε να τους ρωτησουμε, θυμομαστε, εαν σηκωνωσουνα απο το κρεβατι πριν τις 17:00 ετρωγες ξυλο, να αρχιζεις να τρεχεις το μεσημερι και να παιζεις μπαλα μεσα, κοιμοσουνα χωρις φαγητο. Δεν ακουγοτανε τιποτα το μεσημερι. Το τοτε δεν εχει καμια σχεση με το σημερα μα καμια, σημερα ειναι το "παιδια ειναι τι να κανουν ?" και χε**καν ολοι οι γονεις να τα μαζεψουν ή να τα μαζεψουνβ οταν πας σε ταβερνα και αρχιζεις και τρεχεις. Στην καρεκλα και αν θελαμε να κοιμηθουμε σε 3 καρεκλες μαζι. Κιχ. 1977 ημ. Γέννησης για το αν απορείτε. 10 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις