Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, icyrabbit said:

Παρα-αποκάτω δεν υπάρχει γιατί βγήκαμε στην πυλωτή μετά!
Έχει νόημα πάντως να μάθεις αν τα παιδιά είναι ακριβώς πάνω απ το δωμάτιό σου, ή κάπου πχ αντιδιαμετρικά όπου δε θα ακούγονται σχεδόν καθόλου. Πχ αν πάνω από το υπνοδωμάτιό σου κοιμούνται οι γονείς τους, εγώ θα ήμουν πιο ήσυχος με αυτή τη γνώση!

Copy paste ειναι το διαμερισμα, θα εντοπισω αν ειναι που κανουν θορυβο και θα κοιμαμαι καταλληλως αχαχα

• Thanks 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Αρα συμπερασμα: Δε τα φτιαχνουν τοσο καλο οσο παλια... ;)

Kάποιος μηχανικος μπορει να σου πει οτι ειναι τυχαίο. Γενικά δεν ισχυει αυτος ο ισχυρισμός, σε εμένα δηλαδη έτυχε. 

Ξέρω άλλους που ακουνε μέχρι και ψυθιρους και άλλους που δε πα να βαράει ο απο πάνω, δεν ακουγεται.

Πχ παλιά υπηρχαν κτιρια με Ablock που γενικά κρατάει τον ηχο και ειναι και θερμομονωτικο.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, icyrabbit said:

Πχ αν πάνω από το υπνοδωμάτιό σου κοιμούνται οι γονείς τους, εγώ θα ήμουν πιο ήσυχος με αυτή τη γνώση!

Το ότι θα κοιμούνται οι γονείς δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει ησυχία. 

Νεαρό ζευγάρι με μωρά παιδιά, τα οποία σπάνια  ακούγονταν, αλλά οι γονείς ξεσήκωναν την πολυκατοικία όλη νύχτα! 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 χρόνια στο απο πάνω σπίτι ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΛΟ, πέρασαν 2 οικογένειες με 2 μωρά παιδιά η κάθε μια (απο γέννα έως και 3-4 χρόνων μέχρι να φύγουν). Δεν ακουγόταν κιχ, εκτός απο τα απογεύματο-βράδια (πάντα λογικές ώρες) που έτρεχαν σα τρελά και νόμιζες ότι έχουν κατέβει οι Γερμανοί ξανά. (παιδιά είναι, και εμείς έτσι κάναμε) Η ζωή κυλούσε υπέροχα γενικά.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει έρθει απο πάνω μια κοπέλα... έχω να κοιμηθώ απο τον Σεπτέμβριο του 2023. Με λίγα λόγια δε ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει σε μια πολυκατοικία.

Αν λοιπόν ξέρεις απο τώρα ότι θα έχεις φασαρία, μείνε μακριά γιατί βλέπω να έχεις τον χαρακτήρα μου και θα το μετανιώσεις μέχρι το τελευταίο ευρώ που έδωσες. 

Επεξ/σία από kostirakos
Δημοσ.
38 minutes ago, kostirakos said:

20 χρόνια στο απο πάνω σπίτι ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΛΟ, πέρασαν 2 οικογένειες με 2 μωρά παιδιά η κάθε μια (απο γέννα έως και 3-4 χρόνων μέχρι να φύγουν). Δεν ακουγόταν κιχ, εκτός απο τα απογεύματο-βράδια (πάντα λογικές ώρες) που έτρεχαν σα τρελά και νόμιζες ότι έχουν κατέβει οι Γερμανοί ξανά. (παιδιά είναι, και εμείς έτσι κάναμε) Η ζωή κυλούσε υπέροχα γενικά.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει έρθει απο πάνω μια κοπέλα... έχω να κοιμηθώ απο τον Σεπτέμβριο του 2023. Με λίγα λόγια δε ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει σε μια πολυκατοικία.

Αν λοιπόν ξέρεις απο τώρα ότι θα έχεις φασαρία, μείνε μακριά γιατί βλέπω να έχεις τον χαρακτήρα μου και θα το μετανιώσεις μέχρι το τελευταίο ευρώ που έδωσες. 

Με μπερδεψες, εγω οικογενεια θα εχω απο πανω, και οπως αναφερεις η ζωη κυλουσε υπεροχα εκτος των Γερμανων...

Η κοπελα που αναφερεις τι κανει απο πανω; Εχει δηλωσει συμμετοχη στο Voice?

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν θα βρεις άλλο σπίτι και ζει από πάνω νεαρό ζευγάρι να τους ζητήσεις να κάνουν τεστ γονιμότητας πρώτα πριν κάνεις την αγορά .

Επεξ/σία από makis269
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, kostirakos said:

20 χρόνια στο απο πάνω σπίτι ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΛΟ

Αυτό είναι ότι χειρότερο, καθώς κάτω από το ξύλο είναι όλο κούφιο.. ούτε πετροβάμβακας, ούτε σούστες καουτσούκ για κραδασμό, τίποτα, μόνωση μηδέν, χύμα πέτα το ξύλο και όποιον πάρει ο χάρος. Δυστυχώς έτσι ήταν αυτά τα κτήρια όταν χτύστηκαν, για να διορθωθεί θέλει ξύλωμα από το 0, μονώσεις-σωστές βάσεις και μετά τελευταίο να μπει το παρκέ.

Για τον φίλ@ που ψάχνεται, ας βρει ένα ρετιρέ αν υπάρχει OCD με τον ήχο, ας μην είναι τόσο άνετο σε Τ.Μ., σταδιακά θα φτιαχτεί. Το να πεις στον αποπάνω "άλλαξε το Χ, γιατί έτσι.." δεν πρόκειται να βγει άκρη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι ένα ρετιρέ, που αν δεν είναι καινούριο το κτίριο ή δεν έχει ανακαινιστεί θα "μπάζει" σαν να μην υπάρχει αύριο κι ό,τι κέρδος θα έχει από την ησυχία θα το χάνει από το κρύο και τη ζέστη ($). 😛

• Like 2
Δημοσ.
55 minutes ago, Thresh said:

Ναι ένα ρετιρέ, που αν δεν είναι καινούριο το κτίριο ή δεν έχει ανακαινιστεί θα "μπάζει" σαν να μην υπάρχει αύριο κι ό,τι κέρδος θα έχει από την ησυχία θα το χάνει από το κρύο και τη ζέστη ($). 😛

Σωστος παλιο ρετιρε με τπτ. Ακομη και τα καινουρια παλι δε ξερω τι γινεται πχ οταν η μονωμενη ταρατσα το καλοκαιρι βραζει!

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Georgebek2 said:

Σωστος παλιο ρετιρε με τπτ. Ακομη και τα καινουρια παλι δε ξερω τι γινεται πχ οταν η μονωμενη ταρατσα το καλοκαιρι βραζει!

Όταν είναι μονωμένη με θερμοπρόσοψη "σωστού" πάχους, δεν θα βράζει κι όταν θα βάζεις κλιματιστικό δεν θα γίνεσαι χορηγός του παρόχου ρεύματος.

Αλλά αν είναι καινούρια πολυκατοικία, προβλεπέ/σωστά φτιαγμένη, θεωρητικά θα έχει και μόνωση ανάμεσα στους ορόφους με αποτέλεσμα να μειώνεται ο θόρυβος, άρα δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη "ανάγκη" για να επιλέξεις το ρετιρέ...

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Thresh said:

Αλλά αν είναι καινούρια πολυκατοικία, προβλεπέ/σωστά φτιαγμένη, θεωρητικά θα έχει και μόνωση ανάμεσα στους ορόφους με αποτέλεσμα να μειώνεται ο θόρυβος,

Αυτο εχει ενδιαφερον, για βοηθα με λιγο... Για τη θερμοπροσοψη οκ το ξερω πως γινεται παντου, αλλα για μονωση μεταξυ οροφων δε το ηξερα. Το λες υποθετικα ή είναι κατι που γινεται; Νομιζω πρεπει να μαθω σχετικα τι εχει γινει.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Georgebek2 said:

Αυτο εχει ενδιαφερον, για βοηθα με λιγο... Για τη θερμοπροσοψη οκ το ξερω πως γινεται παντου, αλλα για μονωση μεταξυ οροφων δε το ηξερα. Το λες υποθετικα ή είναι κατι που γινεται; Νομιζω πρεπει να μαθω σχετικα τι εχει γινει.

Στην κατασκευή γίνεται αν το θέλει ο εργολάβος/μηχανικός/κτλπ.

Δημοσ.
5 minutes ago, Thresh said:

Στην κατασκευή γίνεται αν το θέλει ο εργολάβος/μηχανικός/κτλπ.

Α οκ νομιζα πως ειναι ο κανονας οπως πχ οι θερμοπροσοψεις. Αρα το αποκλειω ναχει κατι μεταξυ οροφων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγοραζεις σημερα ενα διαμερισμα με τους καλυτερους γύρο σου 

σε ενα χρόνο μετακομιζει η πλέον φασαριόζικη οικογενεια, καλά κρασά.

Αγοράζεις σημερα ενα και τα παιδακια συμπεριφερονται σαν κανονικα παιδακια και δεν χανονται μέσα στο τικτοκ 

σε 2 χρονια γινονται "κανονικά" (χαθηκαν και αυτά  μεσα στο τικτοκ) όλα καλά!!!  :)

Επεξ/σία από dkstopo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...