Crash24 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Το G-Assist της Nvidia, που ξεκίνησε ως πρωταπριλιάτικο αστείο το 2017, είναι πλέον διαθέσιμο ως λειτουργικός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης για κατόχους καρτών γραφικών RTX. Η Nvidia ανακοίνωσε ότι το Project G-Assist είναι πλέον διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Nvidia για τους κατόχους καρτών γραφικών RTX. O βοηθός τεχνητής νοημοσύνης, που ξεκίνησε ως πρωταπριλιάτικο αστείο το 2017 πριν εξελιχθεί σε τεχνική επίδειξη πέρυσι, έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις παιχνιδιών και συστήματος, να μετρά τον αριθμό των fps και να ελέγχει τον φωτισμό συνδεδεμένων συσκευών. Η εξέλιξη του G-Assist από πρωταπριλιάτικο αστείο σε πλήρως λειτουργικό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης αποτελεί ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πώς οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να μετατρέψουν ιδέες που αρχικά προορίζονταν για διασκέδαση σε χρήσιμα εργαλεία για τους καταναλωτές τους. Το G-Assist λειτουργεί μέσω φωνητικών εντολών ή εντολών κειμένου, επιτρέποντας στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις όπως "Πώς λειτουργεί το DLSS Frame Generation;" και να λαμβάνουν απαντήσεις παρόμοιες με αυτές του ChatGPT. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα βελτιστοποίησης παιχνιδιών για καλύτερη απόδοση ή ποιότητα εικόνας, καθώς και ο έλεγχος του φωτισμού συμβατών συσκευών από κατασκευαστές όπως Logitech, Corsair, MSI και Nanoleaf. Επιπλέον, το G-Assist μπορεί να αναλύσει και να βελτιστοποιήσει ολόκληρο τον υπολογιστή του χρήστη. Ανιχνεύει εάν ένα παιχνίδι έχει περιορισμό στα fps, εάν η απόδοση της κάρτας γραφικών είναι περιορισμένη και προτείνει λύσεις για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης. Μπορεί επίσης να εντοπίσει εάν οι ρυθμοί ανανέωσης της οθόνης δεν είναι στο μέγιστο και να προτείνει επιλογές όπως overclocking της GPU ή μείωση της ανάλυσης στα παιχνίδια για την επίτευξη των επιθυμητών fps. Ο βοηθός χρησιμοποιεί ένα τοπικό μικρό μοντέλο γλώσσας που απαιτεί σχεδόν 10GB χώρου για τις λειτουργίες του βοηθού και τις φωνητικές δυνατότητες. Το G-Assist λειτουργεί σε διάφορες κάρτες γραφικών RTX σειράς 30, 40 και 50 για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά απαιτείται κάρτα με τουλάχιστον 12GB VRAM. Αξίζει να σημειωθεί ότι το G-Assist διατίθεται ως προαιρετικό μέρος μιας ενημέρωσης της εφαρμογής Nvidia, η οποία περιλαμβάνει επίσης νέες επιλογές παράκαμψης DLSS και τη δυνατότητα προσαρμογής του scaling της οθόνης και των ρυθμίσεων χρώματος. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή της Nvidia από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
mike299 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Εγώ θέλω AI που να παίζει για εμένα και να μου ανεβάζει level τους χαρακτήρες. Να νιώσω και εγώ λίγο Musk 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 minutes ago, mike299 said: Εγώ θέλω AI που να παίζει για εμένα και να μου ανεβάζει level τους χαρακτήρες. Να νιώσω και εγώ λίγο Musk Κινέζικο ΑΙ για τέτοια δουλειά... 3
nikos5800 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δηλαδή η ρτχ 5060τι και ρτχ 5060 που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δεν θα το υποστηρίζει? Αλλά θα τρέχει στην ρτχ 3060 12gb του 2020? Πλάκα μας κάνουν?
mp44christos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 8 minutes ago, nikos5800 said: Δηλαδή η ρτχ 5060τι και ρτχ 5060 που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δεν θα το υποστηρίζει? Αλλά θα τρέχει στην ρτχ 3060 12gb του 2020? Πλάκα μας κάνουν? Οταν φωναζαμε για τα γβ βραμ μας ελεγαν υπερβολικους. 1 1 2
Diavolos666 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Εμπρός καλή μου 3070 και 3080. Όταν βρω χρόνο θα το εγκαταστήσω να δω τι παίζει.
nfsmw_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Δηλαδή η ρτχ 5060τι και ρτχ 5060 που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δεν θα το υποστηρίζει? Αλλά θα τρέχει στην ρτχ 3060 12gb του 2020? Πλάκα μας κάνουν? 23 λεπτά πριν, mp44christos είπε Οταν φωναζαμε για τα γβ βραμ μας ελεγαν υπερβολικους. Παρότι δεν είμαι τόσο της Nvidia, η 3060 12gb ήταν ίσως η καλύτερη αγορά κάρτας γραφικών που έχω κάνει εβερ, 300 ευρώ την πήρα πάνω κατω όταν πρώτο βγήκε, μέχρι πριν κάνα τρίμηνο την είχα και πήγα σε 7800 ΧΤ, και ανάλογα τι παίζει και τι απαιτήσεις εχει ο καθένας ακόμα παίζει μια χαρά η 3060. Μετα από εκεί το χάος στο midrange. Πέρα από αυτο στο θέμα τωρα, ωραίο tool, αν δουλεύει όπως νομίζουμε θα είναι σούπερ χρήσιμο, και αρκετά πιο εύκολο από το να ψάχνουμε για κάθε game optimization guide online καθε φορά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από nfsmw_gr 1
cpc464 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Νομίζω οτι ο πέτσινος τα αναπτύσει αυτά για άλλο σκοπό, είχε μια παρουσίαση και κάτι που έδειξε μου έχει κολλήσει στο μυαλό σαν μητρική pc, μόνο που θα κάνει και το ποιο δυνατό desktop που μπορείς να αγοράσεις να μοιάζει με καρούλι και φυσικά θα είναι πανάκριβο, ΑΙ desktop.
kgkaudi Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Αν δεν δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη, ακόμα πρωταπριλιάτικο αστείο θα θεωρείται. Γιατί ως τώρα οι upscalers, μόνο θέματα θωλούρας και ghosting προκαλούν ως τώρα. Θα φανεί. 1 1
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kgkaudi είπε Αν δεν δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη, ακόμα πρωταπριλιάτικο αστείο θα θεωρείται. Γιατί ως τώρα οι upscalers, μόνο θέματα θωλούρας και ghosting προκαλούν ως τώρα. Θα φανεί. Καμιά σχέση οι upscalers με το G-assist. Τώρα όσον αφορά την είδηση, η πρώτη μου ερώτηση είναι: Πως απενεργοποιείται;
p07apo Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Hey G - Assist.How can I get a cheap Rtx gpu? …catastrophic error occurred. System will be restarted. 3
nikos5800 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kgkaudi είπε Αν δεν δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη, ακόμα πρωταπριλιάτικο αστείο θα θεωρείται. Γιατί ως τώρα οι upscalers, μόνο θέματα θωλούρας και ghosting προκαλούν ως τώρα. Θα φανεί. Θωλουρες είχες προ dlss4/fsr4, με κακό taa,dlss3/fsr3.με τις νέες εκδόσεις αυτά ανοίκουν στο παρελθον
cr77 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου "έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις παιχνιδιών και συστήματος, να μετρά τον αριθμό των fps και να ελέγχει τον φωτισμό συνδεδεμένων συσκευών." Θέλουμε 12gb vram για να ελέγχουμε τα λαμπάκια;;;;;🤣 1
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Θωλουρες είχες προ dlss4/fsr4, με κακό taa,dlss3/fsr3.με τις νέες εκδόσεις αυτά ανοίκουν στο παρελθον Να πουμε την αληθεια θολουρα ειχε το πρωτο dlss 1 το οποιο κρατησε μονο κανα μηνα? Επειτα το dlss 2 το πηγε σε αλλο επιπεδο και μετα την 2.5.1 εκδοση εξαφανιστηκε και το ghosting. Η εκδοση 3 και η εκδοση 4 απλα προσπερασαν το native+TAA χιλιομετρα για μενα. Κρατησαν το μηδενικο shimmering και εδωσαν την αναλογη ευκρινεια που χρειαζεται και οπου χρειαζεται. Το ΤΑΑ εδιωχνε τελειως τα jaggies αλλα θολωνε τα παντα αυτα εχουν φυγει με το dlss 3 και μετα. Δεν υπαρχει το native πια ανηκει στο παρελθον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα