logo15 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Λοιπόν, μάγκες, έβαλα νέα σύνδεση με την ΚΟΤΕ και έχω μερικές απορίες γιατί βλέπω κάτι ασάφειες. Πριν αρχίσω να γκρινιάζω, λέω να ρωτήσω πρώτα μήπως ξέρει κανείς τι παίζει. Για πάμε: 1. Έγινε η συνεννόηση στο τηλέφωνο, μου στείλανε και το συμβόλαιο από ΚΟΤΕ, αλλά δεν βλέπω πουθενά την έκπτωση στο πάγιο από το voucher. Ο πωλητής μου είπε κιόλας ότι λόγω νέας γραμμής έχω δώρο δύο πάγια, αλλά στα χαρτιά δεν γράφει τίποτα. Μου είπε προφορικά ότι όλα θα φανούν στον πρώτο λογαριασμό. Ισχύει ή θα τρέχουμε μετά; 2. Από τη στιγμή που τους στείλω τα χαρτιά, πόσο κάνει να έρθει το συνεργείο; 3. Παίζει τίποτα άλλο που πρέπει να ξέρω για την ΚΟΤΕ ή τη σύνδεση μου; Υπάρχει κάτι που μπορώ να ζητήσω επιπλέον και να μετράει;
jkoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1. Έτσι γίνεται με το voucher. Αναγράφει το κανονικό ποσό για 24μηνο και για μετά για τους υπόλοιπους μήνες. Στον 1ο λογαριασμό φαίνονται κανονικά όλα. 2. Άγνωστο και εξαρτάται την περίπτωση. Εγώ ήδη είχα FTTH στην Cosmote, έκανα την αίτηση 19/11/24, η αποδοχή έγινε 2/12/24 και σε λίγες ώρες αλλαγή προγράμματος με την νέα σύμβαση. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από jkoukos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα