emperor4her Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Να ρωτησω κατι, υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω στην εφαρμογη του whatsup ή της cosmote, ολα μου τα νουμερα? στην εφαρμογη της cosmote Μου τα δειχνει ολα εκτος των whatsup που πηρα τωρα. μπορω να τα προσθεσω καπως?
vsk Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Καλησπέρα, Παρήγγειλα στις 27/3 και μου έστειλαν την SIM με courier στις 28/3, την οποία όμως ακόμα δεν έχω παραλάβει. Επειδή έχω ζητήσει μεταφορά του αριθμού μου από άλλον πάροχο, θα πρέπει πρώτα να περιμένω μέχρι να αποσυνδεθώ από το προηγούμενο δίκτυο και μετά να βάλω στο κινητό μου την νέα κάρτα SIM; Την διαδικασία της φορητότητας την έχει ήδη ξεκινήσει η cosmote από την στιγμή της παραγγελίας ή θα πρέπει να γίνει κάτι άλλο πρώτα; Και τελικά, η προθεσμία μέχρι 7/4 για την προσφορά, τι ακριβώς αφορά; Την παραγγελία της SIM, την παραλαβή της ή (μάλλον) την ενεργοποίησή της; 1
history Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, vsk είπε Καλησπέρα, Παρήγγειλα στις 27/3 και μου έστειλαν την SIM με courier στις 28/3, την οποία όμως ακόμα δεν έχω παραλάβει. Επειδή έχω ζητήσει μεταφορά του αριθμού μου από άλλον πάροχο, θα πρέπει πρώτα να περιμένω μέχρι να αποσυνδεθώ από το προηγούμενο δίκτυο και μετά να βάλω στο κινητό μου την νέα κάρτα SIM; Την διαδικασία της φορητότητας την έχει ήδη ξεκινήσει η cosmote από την στιγμή της παραγγελίας ή θα πρέπει να γίνει κάτι άλλο πρώτα; Και τελικά, η προθεσμία μέχρι 7/4 για την προσφορά, τι ακριβώς αφορά; Την παραγγελία της SIM, την παραλαβή της ή (μάλλον) την ενεργοποίησή της; Τις ίδιες απορίες έχω...
adok13 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου απο οτι μου ειπαν , οταν παραλαβουμε εχει οδηγιες πανω οι οποιες θα λενε να συνδεθουμε στην εφαρμογη για να ανεβασουμε τα δικαιολογητικα και να ξεκινησει η διαδικασια αλλαγης παροχου.τωρα δεν εχω καταλαβει ουτε εγω 7/4 που ληγει η προσφορα εννοουν οταν αποστειλουμε τα δικαιολογητικα η οταν ολοκληρωθει η μεταφορα? αν ισχυει το δευτερο δεν βλεποω να προλαβαινουμε.
atux_null Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου παραθέτω την εμπειρία μου στην προσφορά που έτρεχε τα Χριστούγεννα. ήμουν Whatsup, πήγα Voda, γύρισα Whatsup με προσφορά. η διαδικασία του να πάω VF ήταν απλή αλλά ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ. μετά από δικές μου αλλεπάλληλες οχλήσεις, έγινε η φορητότητα μέσα σε 22 ημέρες από την ημέρα αίτησης! Δεν υπερβάλω στο ελάχιστο. Παρασκευή γύρισα σε VF κ Κυριακή έκανα αίτηση σε Whatsup. Δευτέρα απόγευμα ήρθε η SIM κ μου στείλανε μυνημα ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Την επομένη (Τρίτη μεσημέρι) μου ήρθε SMS ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κ να ξεκινήσω να σκανάρω έντυπα με το κινητό κ να βγάζω φωτος. μέσα σε μια ώρα έγινε η φορητότητα κ όλα τέλεια. 3
efkola Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 8:27 ΜΜ, adok13 είπε για το 2ο ερωτημα επειδη ρωτησα, αν δεν ενεργοποιησεις την καρτα sim μεσα απο την εφαρμογη ακυρωνεται αυτοματα μετα απο 1 μηνα και σου επιστρεφουν τα χρηματα . Παρέλαβα σήμερα την κάρτα sim της cosmote αλλά δε θα την ενεργοποιήσω. Αποφάσισα να μείνω στο Vodafone CU αφού μίλησα μαζί τους με μηνύματα στο Instagram και μου είπαν ότι σύντομα θα ενεργοποιηθεί το δώρο που κέρδισα με τα απεριόριστα λεπτά και data. Ελπίζω να ισχύει αυτό που έγραψες και να ακυρώνεται αυτόματα η αίτηση μετά από ένα μήνα από cosmote, χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια εκ μέρους μου. 1
adok13 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 37 minutes ago, efkola said: Παρέλαβα σήμερα την κάρτα sim της cosmote αλλά δε θα την ενεργοποιήσω. Αποφάσισα να μείνω στο Vodafone CU αφού μίλησα μαζί τους με μηνύματα στο Instagram και μου είπαν ότι σύντομα θα ενεργοποιηθεί το δώρο που κέρδισα με τα απεριόριστα λεπτά και data. Ελπίζω να ισχύει αυτό που έγραψες και να ακυρώνεται αυτόματα η αίτηση μετά από ένα μήνα από cosmote, χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια εκ μέρους μου. παρε και ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρος. μπορει να επεσα σε καναν ασχετο υπαλληλο. εγω ειχα παρειο στο 13888 και μου ειπαν αυτο που σου εγραψα. 1
history Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Παρέλαβα και γω σήμερα την κάρτα. Το μόνο που αναφέρει είναι πάνω στο καρττελακι "για ενεργοποίηση της κάρτας σκαναρε το qr code"
George6633 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μίλησα με το τσατ της Cosmote για διευκρινήσεις σχετικά με την εν λόγω προσφορά και με απλά λόγια μου είπαν ότι πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά παραγγελία και αν δεν ενεργοποιηθεί η sim μέχρι 7/4 χάνεται η προσφορά...Στο site κάτω στις ερωτήσεις μιλάει για 4-5 μέρες.Με βάση την εμπειρία σας και επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη,υπάρχει πιθανότητα να το προλάβω;;Ξέρω ότι πάει ανάλογα με τις παραγγελίες που έχουν γίνει κλπ απλά δεν ξέρω πως λειτουργεί η Cosmote,Είχα μια ζωή Cosmote και έφυγα πριν δύο χρόνια περίπου οπότε δεν γνωρίζω με τέτοιου είδους παραγγελίες αν τηρείτε ο χρόνος ή υπάρχει περίπτωση να ρθει και πιο νωρίς.
foler79 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα Παρέλαβα 2 σιμ σήμερα, μια νέο νούμερο και μια με φορητότητα. Ξέρει κανείς πόσ ο διάστημα κάνει να εργοποιηθει η κάθε μία αντίστοιχα; Ρωτάω γιατί εχω αρκετές μέρες από τo πρώην cu πακέτο και το νέο νούμερο δεν χρειάζεται άμεσα γιατί έχω ακόμα συμβόλαιο. Μην χάσουμε και την προθεσμία 7/4 όμως!
vsk Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 20 λεπτά πριν, George6633 είπε Μίλησα με το τσατ της Cosmote για διευκρινήσεις σχετικά με την εν λόγω προσφορά και με απλά λόγια μου είπαν ότι πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά παραγγελία και αν δεν ενεργοποιηθεί η sim μέχρι 7/4 χάνεται η προσφορά...Στο site κάτω στις ερωτήσεις μιλάει για 4-5 μέρες.Με βάση την εμπειρία σας και επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη,υπάρχει πιθανότητα να το προλάβω;;Ξέρω ότι πάει ανάλογα με τις παραγγελίες που έχουν γίνει κλπ απλά δεν ξέρω πως λειτουργεί η Cosmote,Είχα μια ζωή Cosmote και έφυγα πριν δύο χρόνια περίπου οπότε δεν γνωρίζω με τέτοιου είδους παραγγελίες αν τηρείτε ο χρόνος ή υπάρχει περίπτωση να ρθει και πιο νωρίς. Κι εδώ στη Ρόδο έχουμε κακοκαιρία χτες και σήμερα, ίσως και αύριο. Η παραγγελία έγινε 27/3 και η αποστολή της SIM την επόμενη. Αν καταφέρω και παραλάβω μέχρι Πέμπτη, προλαβαίνω οριακά (3 εργάσιμες μέχρι και 7/4).
leo066 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, foler79 είπε Καλησπέρα Παρέλαβα 2 σιμ σήμερα, μια νέο νούμερο και μια με φορητότητα. Ξέρει κανείς πόσ ο διάστημα κάνει να εργοποιηθει η κάθε μία αντίστοιχα; Ρωτάω γιατί εχω αρκετές μέρες από τo πρώην cu πακέτο και το νέο νούμερο δεν χρειάζεται άμεσα γιατί έχω ακόμα συμβόλαιο. Μην χάσουμε και την προθεσμία 7/4 όμως! Για τη φορητότητα, δεν προχωράει αν δεν ενεργοποιηθεί η sim από την εφαρμογή. Όταν γίνει η διαδικασία από την εφαρμογή μπορεί και την ίδια μέρα να μεταφερθείς. 1
George6633 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, vsk είπε Κι εδώ στη Ρόδο έχουμε κακοκαιρία χτες και σήμερα, ίσως και αύριο. Η παραγγελία έγινε 27/3 και η αποστολή της SIM την επόμενη. Αν καταφέρω και παραλάβω μέχρι Πέμπτη, προλαβαίνω οριακά (3 εργάσιμες μέχρι και 7/4). Θέλει 3 εργάσιμες να γίνει η ενεργοποίηση;Ελπίζω να είναι όλα καλά με τον καιρό.
dorinpro Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Παιδιά βοήθεια τι μου βγάζει αυτό Δεν μπορείς να έχεις πάνω από 20 καρτοκινητά στο όνομά σου σε όλους τους παρόχους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση