blackhill66 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου εχει αναψει λαμπακι ολισθησης οχήματος αν ξερει καποιος αν ειναι σοβαρο?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, blackhill66 είπε εχει αναψει λαμπακι ολισθησης οχήματος αν ξερει καποιος αν ειναι σοβαρο? To βιβλιαράκι τι γράφει;Μήπως έχεις πατήσει κουμπί και το έβγαλες off ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, blackhill66 είπε μμ ισως, θα το δω νασαι καλα Συνήθως κάθε φορά που βάζεις μπροστά αυτό πάει στην αρχική του θέση. 1
kostas_anes Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To βιβλιαράκι τι γράφει;Μήπως έχεις πατήσει κουμπί και το έβγαλες off ; Ειναι αλλο το λαμπακι για off. Αυτο ειναι οτι εχει πρόβλημα 1
blackhill66 Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ειναι αλλο το λαμπακι για off. Αυτο ειναι οτι εχει πρόβλημα Ξερεις τι προβλημα μπορει να ειναι? σου εχει τυχει?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Ξερεις τι προβλημα μπορει να ειναι? σου εχει τυχει? Αν ειναι πρόβλημα τότε θα έβαζα τα λεφτά μου σε αισθητήρα abs.Kαλό ειναι να το βάλεις σε διαγνωστικό να σας πει το πρόβλημα. 1
kostas_anes Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Ξερεις τι προβλημα μπορει να ειναι? σου εχει τυχει? Οτι εχει να κανει με ABS/ESP.
meletis_m Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, zourman1981 είπε επισης τακακια υγρα φρενων κλπ Συνήθως ανάβει η ένδειξη χειρόφρενου για αυτά . 1
neutrinogr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Σε Hyundai μου αναψε αυτο όταν εμένα απο μπαταρία και την άλλαξα. μάλλον θέλει καλιμπραρισμα το ESP. Σε εμένα μου έλεγε να κάνω όλο αριστερά και μετά όλο δεξιά το τιμόνι. Μετα να σβήσω το αυτοκίνητο και να το ξανα ανάψω.
Black Demis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου δεν λειτουργει το esp το τι φταει θα σου πει το διαγνωστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα